Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Diablo 3 >: ) już we wtorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie wróciłem z tesco.... obora... najpierw dwie godziny kwitnęlismy pod ołtarzem D3 (z kartonu oczywiście) tworząc kolejkę po to by babka powiedziała, że gry bedą sprzedawane przy kasach 26, 27 i wtedy zaczął się sprint... byłem szybki... :sarcastic: udało się :banan:Rzucili tylko 59 sztuk :naughty:

Opublikowano

hehehe no to gratulacje :D:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

mam nadzieje ze moja jutro dojedzie :)

to teraz co zarywamy nocke ?? :)

Opublikowano

Tja... gdyby jeszcze można było się wbić.... :wallbash: zapchało serwery i tyle.... popróbuje się dziś wbić dopóki browar mi się nie skończy :naughty:

Opublikowano

tez bylem w poznanskim tesco pozniej pod empikiem. w tesco 60 sztuk, kolejka masakra. Nie udało mi się kupić ani w Tesco ani w empiku

Opublikowano

Skończyłem grać i ide się kimnąć bo oczy mi się już zamykają. Gra jest w pytę :kox:

Opublikowano
:naughty:
Opublikowano

rkwon nasze lada chwila przyjda:decayed:

Opublikowano

INSTALLING BEGIN... :naughty::naughty: cos kurde dlugo no ale

Opublikowano

juz przyszedl, za chwilke install:)

Opublikowano

nie wiem czego to wina ale instaluje juz ponad godzine i mam 50 % , sprzet mam dobry , tyle ze winde xp moze przez to ....:eusathink: Wam tez sie tak dlugo instalowal ?

Opublikowano
nie wiem czego to wina ale instaluje juz ponad godzine i mam 50 % , sprzet mam dobry , tyle ze winde xp moze przez to ....:eusathink: Wam tez sie tak dlugo instalowal ?

w 5minut 3% instalki, tu macie stronke fora http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/4008281457?page=1 , niektorym wyskakuje blad przy odpaleniu gry tak jak bylo z betą serwery obciazone:D

---------- Post dopisany at 12:37 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ----------

42minuty i 39% dlugo sie instaluje , ale wsumie 12gb musi gdzies upchac:wink:

Opublikowano

no dobra odpalone chwile pograne , gram czarodziejem , i teraz pytanie bo wogole nie czaje tych umiejetnosci . Po pierwsze skad wziasc info jakie obrazenia daje dana umiejetnosc??? Po drugie czy jest tak samo jak bylo kiedys ze np dochodzilo sie do poziomu 9 odblokowales jakas umiejetnosc i ladowales w nia powiedzmy te 8 pkt , jesli ich wczesniej nie wykorzystales, jest tu cos takiego??? Kolejna sprawa mam w lapie rozdzke ktora mialem na PP myszy , po 3 levelu dostalem dodatkowa umiejetnosc , ktora wsadzilem na PP myszy. Kolejne pytanie jak wrocic do tej rożdzki, albo innej broni recznej wogole nie ma tam mozliowsci wybrania.

Opublikowano
  • Autor

Nigdzie nie mogę znaleźć pudełkowej wersji.... Mam nadzieje ze w wawce jeszcze coś się ostało....: )

Opublikowano
Nigdzie nie mogę znaleźć pudełkowej wersji.... Mam nadzieje ze w wawce jeszcze coś się ostało....: )

Ja mam z boxa, fajnie bo dali gratisy w srodku dla 2 osob klucze i mozliwosc podarowania komus by zagral jak w vecie pierwszy akt, i 1 klucz do gry warcracf do 20lvl

Opublikowano

no dobra jak ktos chce sie przylaczyc do wspolnego grania to dwajcie loginy na priva

Opublikowano

i jak tam Wam idzie? :)

Opublikowano

Nie da się zalogować, serwery obciążone za bardzo :D

Opublikowano
  • Autor

Ale lipa, blizzard nie przewidział że będzie hardcore?

Opublikowano

nie no dzis juz jest dobrze ;)

Opublikowano

gra ktos czarodziejem ?? jakich umiejetnosci uzywacie?