Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Diablo 3 >: ) już we wtorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

barbarzynca i szaman ;)

Opublikowano

single player skończony..

http://i.imgur.com/CwTtA.jpg

Opublikowano

brawo jestesmy z Ciebie dumni:grin:

Opublikowano

Koledzy a jest opcja, żeby oryginał poszedł na dwóch komputerach?:decayed:

Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm:

znaczy się, że się nie da?:decayed:

Opublikowano

heheh no jakby sie nad tym dluzej zastanowic to gra pojdzie Ci na obojetnie jakim kompie

przeciez klucz podajesz na stronie blizarda i tam sie laczy i sprawdza haslo do konta

wiec na kazdym kompie na ktorym bedzie net i diablo bedziesz mogl grac

ale nie ma mozliwosci logowania sie kilku osob z roznych kompow celem grania w kilka osob

na raz z jednego klucza

Opublikowano

No własnie, o to mi chodziło. Tak tez myslalem, że da sie, tylko nie równocześnie. Gdzies wyczytałem, ze czasem dają dwa nr. seryjne do gry, prawda to?

Opublikowano

nie :)

mozesz dostac tak jak to w d3 bylo dodatkowe 3 klucze :) 2 klucze sa do diablo na przejscie w ograniczonym trybie aktu 1 i 1 klucz do demo worldcrafta chyba

Opublikowano

Nie dawno odgrzebałem stare magazyny (neo, neo+, psx extreme, Top Secret, Secret Serwis) czytam jedną i artykuł, "zapewne gdy już czytasz tą recenzję, Diablo już powinno stać na półkach w sklepie" SS nr 01 1997r :decayed:

Opublikowano

heheheh zawodowo :D dali rade :D co tam 15 lat :D

Opublikowano

panowie.. jaka jest cena?

Na allegro nie kumam tych cen....

I o co kaman z samym kluczem co sprzedaja na allegro ale niby da sie grac do jakiegos momentu ?

---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

I o co kaman z samym kluczem co sprzedaja na allegro ale niby da sie grac do jakiegos momentu ?

Opublikowano

Moj link widnieje pare postow wyzej z allegro wersja box za 165zl

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

Kolego próbują się dorobić na tych co nie kupili bo zniknęło z półek, gra kosztuje okolo 150pln a na lledrogo sprzedaja za 300pln. Do grania jest potrrzebny sam klucz tj. logujesz sie na stronie battle neta blizzarda i tam rejestrujesz kod na diablo 3 i mozesz sciagnac sobie wersje instalacyjna elektroniczna: )

Cholera mnie strzela nie kupiłem preordera myśląc że sobie kupie gdziekolwiek a teraz lipa! Trzeba czekać... i te miny sprzedawców jak się człowiek pyta o tą gre... bezcenne:)

---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ----------

Kolego próbują się dorobić na tych co nie kupili bo zniknęło z półek, gra kosztuje okolo 150pln a na lledrogo sprzedaja za 300pln. Do grania jest potrrzebny sam klucz tj. logujesz sie na stronie battle neta blizzarda i tam rejestrujesz kod na diablo 3 i mozesz sciagnac sobie wersje instalacyjna elektroniczna: )

Cholera mnie strzela nie kupiłem preordera myśląc że sobie kupie gdziekolwiek a teraz lipa! Trzeba czekać... i te miny sprzedawców jak się człowiek pyta o tą gre... bezcenne:)

Opublikowano

@lapawwa tez nie kupilem preordera, ale kupilem klucz na keye.pl w dniu premiery. Zaraz po pracy juz gralem, tzn instalowalem itd., bo 15.05 o 22:30 dopiero wszystko ruszylo i dalo sie grac :)

na keye.pl odrazu po wplacie przesylaja ci skan klucza, na battle.net rejestrujesz sie, wpisujesz klucz i tym samym przypisujesz go do swojego konta i nikt inny juz go nie moze uzyc. W miedzy czasie pracownicy keye.pl beda rozsylac BOXy (pudelka z kluczem i poradniki) do gry na adres domowy.

Ja kupilem za 199zl, teraz widze, ze na keye pl tez jest drozej. Zeruja ;)

Trzeba czekać... i te miny sprzedawców jak się człowiek pyta o tą gre... bezcenne:)

Rowniez w dniu premiery w moim miescie gra miala kosztowac 150zl w mediaexpercie. Dziewczyna miala mi kupic, ale Pani powiedziala, ze wszystkie juz zarezerwowane, a dostawa bedzie w nastepnym tygodniu. Dziewczyna chciala zarezerwowac, ale ekspedientka sie zmieszala i zaczela cos krecic, wkoncu wyszlo na to, ze nie mozna rezerwowac.

Jaki z tego wniosek? Na 100% pracownicy albo kierownik ME dla siebie zakosil wszystko i teraz mozna to kupic na allegro za 199zl ;)

Opublikowano

heheh mocno widze :)

w pudelku sa tez gratisty czyli 2 dodatkowe klucze do grania w diablo ale tylko 1 akt w okrojonej wersji

dla znajomych zeby zachecic do kupna gry plus kod do worldcrafta

hehe no ale zeby sprzedawac klucze do grania w 1 akt bezcenne bez kitu :) a ja dalem za darmo :doh::kox::grin:

Opublikowano

@rkwon - nie no tak to sie nigdy nie dorobisz :grin:

Opublikowano
  • Autor

Też mi sie wydaje że duża czesc została zabrana przez pracowników na handel. Tak jak to ma miejsce w MM i innych w czasie wielkich wyprzedazy...

Opublikowano

heheh no widzisz bo ja gupi jestem ;) nie wpadlem na to ze ktos moze cos takiego kupic ;):kox::kox::kox: