Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Diablo 3 >: ) już we wtorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Puść mi swój login plus numerek po #. Wieczorkiem postaram się zajrzeć.

zib0l#1478

zib0l Ty grasz czarodziejem nie ?? Jakich uzywasz skilii ?? I masz moze cos pozyczyc fajnego :naughty:

ta gram czarkiem:wink: ja gram tym skillem Czarownik - Gra - Diablo III jest dla mnie pr0:) czasem zmieniam na bossa na" zakleta bron" na "hydre jadowita" jakies tam mam itemki:naughty: wpadnij to zobacze co masz:hi:

Opublikowano

Dzięki za wczorajsza grę :hi:

Opublikowano
panowie ktoś wie kiedy wychodzi Path of Exile? Czy granie w nią będzie na takiej samej zasadzie jak w Diałba 3? Czyli najpierw ściągnąć a potem poprzez połączenie z serwerem?

Nie mam pojęcia właśnie.

Zarejestrowałem się, może wpadnie mi beta do testów..

Gra ma ekstra klimat.

--- A co do Diablo, to jak dostanę swoją kopię to się odezwę do Was :grin:

Opublikowano
Dzięki za wczorajsza grę :hi:

Fajnie sie w grupie gra:) jeszcze nie raz zagramy...

Opublikowano

Muszę pozbierać trochę gratów bo byłem tylko tłem :sarcastic: Potem chodząc samemu w dalszych aktach śmierć spotykała mnie często :thumbdown:

Opublikowano
Muszę pozbierać trochę gratów bo byłem tylko tłem :sarcastic: Potem chodząc samemu w dalszych aktach śmierć spotykała mnie często :thumbdown:

Musisz dobic do 57lvl to juz lepsze itemy sie wrzuci:wink:

---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ----------

A I nie bylo tak zle pokonales diablo na hellu:naughty:

Opublikowano

Hehe, szliśmy (raczej Wy) jak burza :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Jak tam koledzy wasze buildy? mam juz barba na 59 i kosi jajka:D

Opublikowano
Jak tam koledzy wasze buildy? mam juz barba na 59 i kosi jajka:D

to wchodz teraz zagramy razem :D tu masz moj nick: zib0l#1478

Opublikowano

Gram już :D

Moja Nosferzyca na 10 levelu normalnie sama nie wie komu łeb urywa :grin::grin:

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Dla wszystkich grających nowy patch wszedł 1.0.4. duuuuuuuuuuuuużo zmienia:) na lepsze nowe lvl itd . Wygląda na to że trzeba odkurzyć kurz z barbarzyńcy!

Opublikowano

Levele powyżej 60 z bonusami i lepszy stuff?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam:)

Jak wam tam ida poziomy mistrzowskie:>?

Jak ktos ma na zbyciu kamienie gemy szescienne lub nieskazitelne szescienne szmaragdy, topazy, ksiegi tajemnic na zbyciu, chetnie przygarne kazda ilosc, odwdziecze sie itemami ktore mam w skrzyni a zalegaja mi, pozdrawiam

Opublikowano

Mi idzie jak krew z nosa :) Bab barba 60lvl (2) obrażenia 28k, ale co mocniejszy boss to ginę i gra mnie irytuje, Czekam na patcha co wprowadzi pvp oraz tak aby sprzymierzeniec zadawał takie obrażenia jak mój bar a nie 1:15 tego co ja.

Opublikowano
Mi idzie jak krew z nosa :) Bab barba 60lvl (2) obrażenia 28k, ale co mocniejszy boss to ginę i gra mnie irytuje, Czekam na patcha co wprowadzi pvp oraz tak aby sprzymierzeniec zadawał takie obrażenia jak mój bar a nie 1:15 tego co ja.

podbij do mnie jutro to ci dam itemki dla barba jakie mam aby ci sie komfortowo gralo:) jak masz jakies zielone kamienie czy zolte chetnie przyjme... pozdro

moj BT: zib0l#1478

Opublikowano

kuzwa chlopaki Wy jeszcze loicie ? ja doszedlem do 60 i mi sie odechcialo....

Opublikowano
kuzwa chlopaki Wy jeszcze loicie ? ja doszedlem do 60 i mi sie odechcialo....

Pewnie, jak tylko czasa mam to cos zagram, a malo go mam bo 3miesieczny synek:), duzo sie pozmienialo, wejdz i zobacz:>

Opublikowano

Mi tez się znudziła, ale czekam na ten PvP i nowości a patchu 1.0.5. zib0l nie podbije do Ciebie dziś, bo nie mam czasu na granie, bo się pakuje na studia :) Zresztą nawet nie wiem jak się po nickach szuka osób w grze. Bo cała grę przelazłem sam , dopiero na inferno jak dawali mi łupnia to grałem z ludźmi.

Opublikowano
Mi tez się znudziła, ale czekam na ten PvP i nowości a patchu 1.0.5. zib0l nie podbije do Ciebie dziś, bo nie mam czasu na granie, bo się pakuje na studia :) Zresztą nawet nie wiem jak się po nickach szuka osób w grze. Bo cała grę przelazłem sam , dopiero na inferno jak dawali mi łupnia to grałem z ludźmi.

Spoko, a jesli chodzi o patch 1.0.5 to nie do konca bedzie tak latwo grac jak dotychczas, bo zmieniaja drop i to dobrze:) ale poziom trudnosci bedzie na wszystkich aktach taki jak teraz jest na a3 wiec bedzie trudnej i o to wlasnie chodzi aby grac i darzyc do lepszych itemow,