Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Diablo 3 >: ) już we wtorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukaliscie demka w sklepach ? :shock3:

Opublikowano
  • Autor

Napitalam w wersje probna:D

Opublikowano

Panowie, poszukuje osoby która podjęłaby współpracę ze mna. Chodzi o prowadzenie i rozkręcenie forum o tematyce gier MMO z lekkim naciskiem na Diablo 3. Kandydat powinien łatwo odnajować się w skrypcie for internetowych ipb - to jest w sumie jedyny warunek. Po wiecej informacji zapraszam na GG - 2855082.

Opublikowano

hyh to na dzial ogloszenia :wink:

Opublikowano
Napitalam w wersje probna:D

napisz mi jak ja dostać na PW, skąd mam sciągnąc? klucz musze kupic albo dostać to wiem

---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:31 ----------

panowie czy wersja próbna diablo to aż 8GB do ściągnięcia? :kwasny:

---------- Post dopisany at 20:47 ---------- Poprzedni post napisany at 20:47 ----------

panowie czy wersja próbna diablo to aż 8GB do ściągnięcia? :kwasny:

Opublikowano

dziwne troche bo sciagalem pelna i zwazy kolo 7

Opublikowano

Za parę zł są na allegro klucze - nie trzeba się nikogo prosić. Pozwalają na pokonanie "pierwszego bossa" lub do osiągnięcia 13 poziomu przez postać. Klient waży coś koło 8 GB.

Opublikowano

hhe a te klucze sa darmowe jak ktos kupil oryginal w kazdym opakowaniu sa dwa klucze

paranoja ze to ludzie kupuja

Opublikowano
hhe a te klucze sa darmowe jak ktos kupil oryginal w kazdym opakowaniu sa dwa klucze

Ja np nie jestem jakimś fanem gier i Diablo a chcę zobaczyć jak to wygląda. Nie znam nikogo kto zakupił D3 to mam wystawić ogłoszenie na necie w stylu "przyjmę klucz-trial do D3"? Jasne, że nie.. wchodzę na allegro i za 9 zł mam z automatu klucz bez proszenia, pytania i czekania;)

Opublikowano

Ja np nie jestem jakimś fanem gier i Diablo a chcę zobaczyć jak to wygląda. Nie znam nikogo kto zakupił D3 to mam wystawić ogłoszenie na necie w stylu "przyjmę klucz-trial do D3"? Jasne, że nie.. wchodzę na allegro i za 9 zł mam z automatu klucz bez proszenia, pytania i czekania;)

mi kolega z forum przysłał:decayed:

grałem w I, zniszczyłem myszkę na II częśći a ta III też jest naprawdę dobra

pykam teraz w wersje próbną i powiem że praktycznie na najwyższych detalach na moim lapku śmiga, nie włączałęm jedynie wygładzania

Opublikowano

heheh jedynie :P

Opublikowano
:decayed: nie próbowałem nawet tego uruchamiać:decayed:

powiem wam że ostatnio nie gram w żadne gry ale ten Diabeł naprawdę wciąga:wink:

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ----------

i diabeł się skończył, zabiłem kościanego króla i po grze:kwasny:

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

Opublikowano

powiem wam że ostatnio nie gram w żadne gry ale ten Diabeł naprawdę wciąga:wink:

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ----------

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

to teraz czas na finalna wersje :naughty: i bedziesz :banan: ja z braku czasu dopiero poziom 31 i walka z Diablo:kwasny: kumple juz po 60lvl maja maximum, szkoda ze nieda sie wiecej...

Opublikowano

prponuje zwiekszyc poziom gry rozwinac kowala i jubilera i zobaczyc czy bedzie tak kolorowo

Opublikowano

60 lvl to max ???

Opublikowano

dobra Panowie, przyznac sie ktory biegal po Poznaniu z nozami?!:decayed::wink:

Opublikowano

nom

Opublikowano
60 lvl to max ???

Tak:decayed:

Opublikowano

panowie a dużo grania jest jeszcze po przejsciu pierwszego bosa Leoryka?

---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:20 ----------

i jeszcze jedno teraz gra kojarzy mi sie sposobem rozgrywki z NOXEM jeśli ktoś kojarzy

---------- Post dopisany at 11:21 ---------- Poprzedni post napisany at 11:21 ----------

i jeszcze jedno teraz gra kojarzy mi sie sposobem rozgrywki z NOXEM jeśli ktoś kojarzy

Opublikowano
60 lvl to max ???

Tak:decayed:

Hmmm.... mam 40 lvl