Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Diablo 3 >: ) już we wtorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 139,99zł masz Diablo 3 Box w Media Expert w Lublinie

Opublikowano

no to gramy?

slooo#2473

Opublikowano

zib0l#1478

Opublikowano

1337271685_by_liear.jpg

:kox:

Opublikowano
  • Autor

Widziałem tę aukcje:D Co barany:)

Opublikowano

skonczylem wlasnie III akt i moze mi ktos wyjasnic skad sie wzial diablo ?? przeciez jego kamien i kamienie reszty tej watachy zostaly bezpowrotnie zniszczone, a w tym kamieniu co teraz byl to byly zamkniete tylko ci dwa ostatni wladcy piekiel , wiek kurde nei czaje :kwasny:

Opublikowano

Dziwne, bo nie ma żadnych komentarzy negatywnych, ani jakichkolwiek poza tymi 3, które mają parę lat.:whistling:

Ostatnio logował się: 02.08.2009, 20:27:52.

Ten demot to FAKE! :doh:

http://allegro.pl/show_user.php?uid=4276164

Opublikowano
  • Autor
skonczylem wlasnie III akt i moze mi ktos wyjasnic skad sie wzial diablo ?? przeciez jego kamien i kamienie reszty tej watachy zostaly bezpowrotnie zniszczone, a w tym kamieniu co teraz byl to byly zamkniete tylko ci dwa ostatni wladcy piekiel , wiek kurde nei czaje :kwasny:

Były dwie książki diablo i jakieś opowiadania po angielsku może tam jest odpowiedz:) bo w sumie sam jestem ciekaw... tak jak piszesz kamienie zniszczono w kuźni...

---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ----------

Były dwie książki diablo i jakieś opowiadania po angielsku może tam jest odpowiedz:) bo w sumie sam jestem ciekaw... tak jak piszesz kamienie zniszczono w kuźni...

Opublikowano

17h grania i przeszedlem D3 na normalu, teraz lece koszmar, juz trudniej jest ... :wink:

Opublikowano

panowie narazie oglądam filmiki na YT i tak się zastanawiam czy na moim lapku D3 mi pójdzie:

procek:Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz 800 Mhz FSB

RAM: 3GB

karta: Nvidia GeForce Gt 240M 512MB - nie integra

jak myślicie?

Opublikowano

pojdzie

---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

[h=2]SPECYFIKACJA MINIMALNA[/h]

PC

OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Najnowsze Service Packi) z DirectX® 9.0c

Procesor: Intel Pentium® D 2.8 GHz lub AMD AthlonTM 64 X2 4400+

Grafika: NVIDIA® GeForce® 7800 GT lub ATI Radeon™ X1950 Pro lub lepsze

Mac

OS: Mac® OS X 10.6.8 lub nowszy | Procesor: Intel® Core 2 Duo

Grafika: NVIDIA® GeForce® 8600M GT lub ATI Radeon™ HD 2600 lub lepsze

Wszystkie platformy

HDD: 12 GB dostępnego miejsca na HDD | Pamięć: 1 GB RAM (1.5 GB dla Windows Vista®/

Windows® 7, 2 GB dla Mac®) | Napęd: DVD-ROM | Internet: Szerokopasmowe łącze | Obraz: 1024×768 minimalnej rozdzielczości

(Uwaga: Proszę zwrócić uwagę, że nie niektóre łącza bezprzewodowe nie spełniają minimalnych wymagań, by mogły być określone szerokopasmowymi. Rezultaty przy takich łączach mogą być zróżnicowane.)[h=2]SPECYFIKACJA ZALECANA[/h]

PC

OS: Windows Vista®/Windows® 7 (Najnowsze Service Packi) | Procesor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz

lub AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz | Pamięć: 2 GB RAM | Grafika: NVIDIA® GeForce® 260 lub

ATI Radeon™ HD 4870 lub lepsze

Mac

OS: Mac® OS X 10.7 lub nowszy | Procesor: Intel® Core 2 Duo | Pamięć: 2 GB RAM

Grafika: NVIDIA® GeForce® GT 330M lub ATI Radeon™ HD 4670 lub lepsze

---------- Post dopisany at 14:14 ---------- Poprzedni post napisany at 14:14 ----------

[h=2]SPECYFIKACJA MINIMALNA[/h]

PC

OS: WindowsŸ XP/Windows VistaŸ/WindowsŸ 7 (Najnowsze Service Packi) z DirectXŸ 9.0c

Procesor: Intel PentiumŸ D 2.8 GHz lub AMD AthlonTM 64 X2 4400+

Grafika: NVIDIAŸ GeForceŸ 7800 GT lub ATI Radeon™ X1950 Pro lub lepsze

Mac

OS: MacŸ OS X 10.6.8 lub nowszy | Procesor: IntelŸ Core 2 Duo

Grafika: NVIDIAŸ GeForceŸ 8600M GT lub ATI Radeon™ HD 2600 lub lepsze

Wszystkie platformy

HDD: 12 GB dostępnego miejsca na HDD | Pamięć: 1 GB RAM (1.5 GB dla Windows VistaŸ/

WindowsŸ 7, 2 GB dla MacŸ) | Napęd: DVD-ROM | Internet: Szerokopasmowe łącze | Obraz: 1024×768 minimalnej rozdzielczości

(Uwaga: Proszę zwrócić uwagę, że nie niektóre łącza bezprzewodowe nie spełniają minimalnych wymagań, by mogły być określone szerokopasmowymi. Rezultaty przy takich łączach mogą być zróżnicowane.)[h=2]SPECYFIKACJA ZALECANA[/h]

PC

OS: Windows VistaŸ/WindowsŸ 7 (Najnowsze Service Packi) | Procesor: IntelŸ Core 2 Duo 2.4 GHz

lub AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz | Pamięć: 2 GB RAM | Grafika: NVIDIAŸ GeForceŸ 260 lub

ATI Radeon™ HD 4870 lub lepsze

Mac

OS: MacŸ OS X 10.7 lub nowszy | Procesor: IntelŸ Core 2 Duo | Pamięć: 2 GB RAM

Grafika: NVIDIAŸ GeForceŸ GT 330M lub ATI Radeon™ HD 4670 lub lepsze

Opublikowano

tylko ciekawe czy się ciąc nie będzie:kwasny:

Opublikowano

wezmiesz dwtale tekstur na niskie i fizyke na niski i bedzie latac

Opublikowano

Prawda to że Diablo III "zj***li" klasy postaci i to nie już to Diablo co kiedyś?

"Ta gra zabiła serie, jako gra jest za***ista ale to już nie Diablo, w Diablo II można było dłuuugo grać na Battlenecie i 3jka dużo ustępuje pod kątem rozwoju postaci, jest za prosta i liniowa"

To komentarz kumpla który był kiedyś maniakiem poprzednich dwóch części.

Wg. niego to jest prawdziwy rpg a nie Diablo.

Opublikowano

ja tam sie nie zgadzam :decayed:

Opublikowano

panowie a demo diablo 3 gdzieś jest w ogóle dostępne?

Opublikowano

500 zl i jest Twoj :D na 1 Akt :grin::grin::grin::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Szukałem i nigdzie nie ma jak również w wawie itd:D

---------- Post dopisany at 10:28 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ----------

Szukałem i nigdzie nie ma jak również w wawie itd:D