Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zamiana emblematu z S-line na S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ori gril S-line oczywiscie z logo S-line i chccialbym to wymienic na logo S4. W zwiazku z tym mam nastepujace pytania:

w jaki sposob zamontowany jest ten emblemat do grila?

czy emblemat z nizej podanej aukcji bedzie sie nadawal? na zdjeciu atrapa od b7 lecz logo s4 mocowane w innym miejscu, na listwie pionowej a nie jak u mnie miedzy tymi listewkami.

http://allegro.pl/emblemat-s4-s5-audi-na-grill-najlepsza-jakosc-hit-i2335613526.html

jesli to logo sie nie nadaje to gdzie znalezc takie by pasowalo?

Wiem, ze niektorzy powiedza, iz takie przerabianie nie jest fajne, ale... mi sie podoba;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

a po ciul Ci znaczek S4 w dieslu?

Opublikowano
a po ciul Ci znaczek S4 w dieslu?
i to najważniejsze pytanie w temacie :thumbup1:
Opublikowano

A z tym znaczkiem kupiłes reszte z S4 łącznie z silnikiem?

Opublikowano

+50koni i +5 do lansu:facepalm:

Opublikowano

Kocham takie tematy

:polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

Poniewaz MI SIE PODOBA Panowie szydercy, czy to nie wystarczy?

Jesli Wam to pomoze to odwroccie sobie sytuacje( zamiana z s4 na s-line), mi wyjdzie na jedno, a Wy bedziecie bardziej szczesliwi :banan:

---------- Post dopisany at 16:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:15 ----------

Poniewaz MI SIE PODOBA Panowie szydercy, czy to nie wystarczy?

Jesli Wam to pomoze to odwroccie sobie sytuacje( zamiana z s4 na s-line), mi wyjdzie na jedno, a Wy bedziecie bardziej szczesliwi :banan:

Opublikowano
:facepalm: a jeżeli już tak koniecznie chcesz to ja bym poszukał całego grilla od s4
Opublikowano

hmm to jest tak jak byś miał FIATA i przyczepił znaczek MERCEDESA... nie denerwuje was jak co druga bemka jeździ ze znaczkiem M? I stąd ten bulwers na znaczek S :D taka sama sytuacja

Opublikowano
  • Autor

Wiec nie potraficie odpowiedziec na pytania, ktore zadalem?:thumbdown:

Opublikowano

Muszę to powiedzieć: Gdybym Cię spotkał na ulicy i anuż poszedłby gaz do dechy to w tym momencie stwierdziłbym, że albo S4 to jakaś kupa albo moje jest najszybsze na drodze pomimo, ze mam tylko 3.0 a wcale nie śpieszy mi się*z kupnem znaczka S. Na to trzeba "zasłużyć" np. mając już 4.2 pod maską:)

Opublikowano
  • Autor

ale ja nie zamierzam sie z nikim scigac a4, do tego mam inna zabawke. Audi ma sie mi podobac, a znaczek mi wlasnie przypadl do gustu i musicie sie z tym pogodzic, chociaz wiem, ze przyjdzie Wam to z trudem.

btw. oj tak, do nastepnych swiatel bylbys pierwszy!:naughty: ale mysle, ze az tak baaaardzo daleko nie zostalbym z tylu za Twoim 3.0, bo moj to 2.0brd, chociaz z pewnoscia na nas dwoch, bylbym drugi :hi:

---------- Post dopisany at 12:52 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ----------

ale ja nie zamierzam sie z nikim scigac a4, do tego mam inna zabawke. Audi ma sie mi podobac, a znaczek mi wlasnie przypadl do gustu i musicie sie z tym pogodzic, chociaz wiem, ze przyjdzie Wam to z trudem.

btw. oj tak, do nastepnych swiatel bylbys pierwszy!:naughty: ale mysle, ze az tak baaaardzo daleko nie zostalbym z tylu za Twoim 3.0, bo moj to 2.0brd, chociaz z pewnoscia na nas dwoch, bylbym drugi :hi:

Opublikowano

ale on sie nie pytał jak to bedzie wyglądać, tylko jak zdjąć ten emblemat:facepalm:, proste pytanie, prosta odpowiedz, a juz pare komentarzy na ten temat poszło:doh:

Opublikowano

Moim zdaniem jak bardzo chcesz odmienic swoje autko kup sobie grill S4, listwy S4, ewentualnie większe felgi, zrób glebę ale znaczka nie zmieniaj, a nawet ściagnij oznaczenia - na drodze nikt nie bedzie wiedział co za "potwór" drzemie pod maską :)

Oczywiście cena znaczka a powyższych elementów znacznie sie różni - ale wybór pozostaje Twój.

pozdrawiam.

Opublikowano

to tak jak z tymi BMW M POWER ich jeździ po drogach więcej niż fabryka wypuściła hehe ale jak mu sie podoba to niech chłopak kupuje

Opublikowano

Kolega jeszcze krótko na forum i się nie orientuje tutaj za bardzo. Jak Ci się podoba to se kup, a nie zaśmiecaj forum takimi pytaniami jak dobrze wiesz że Cię każdy zje*** za to

Opublikowano

ja bym dał SPORTING

Opublikowano

w jaki sposob zamontowany jest ten emblemat do grila?

Chyba na trytki :decayed:

Opublikowano

z fiata punto to SPORTING :naughty::decayed: