Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymiana turbo - kilka pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie regenerowana, a jeśli regeneracja-to raczej patrz na źródła sprawdzone i polecane przez innych, bo regeneracja turbiny- to wbrew pozorom wcale nie łatwy zabieg i bez dokładnego sprzętu-turbina nie popracuje nawet miesiąca przy normalnym użytkowaniu-co do gwarancji- najpierw trzeba by sprawdzić , co to za firma, gdzie jest i czy to tylko internetowy sprzedawca, jeśli tak-to odpuść sobie, bo w razie problemów- na pewno będzie ciężko cokolwiek odzyskać, ale warto podpytać ludzi z tamtych regionów, czy ktoś tą firmę zna, kto to jest, jakie efekty ich działań itp

Opublikowano

A może ktoś z klubu od nas brał od tego użytkownika turbinę i może się wypowiedzieć? Rozmawiałem dzisiaj z tym sprzedawcą i powiedział że za 1500zł może sprzedać oryginał nie po żadnej regeneracji i daje rok gwarancji. I powiedział że to nie jest wtedy hybryda tylko oryginalna k03s

Opublikowano

zapytaj się, czy akceptuje zwrot, w razie, jakby miała za duży luz na wirniku...

Opublikowano
Witam, dzisiaj padła moja turbawka, nagle za samochodem chmura dymu i brzęczenie z turbiny. Planuje zakup nowej, w przyszłości będę myślał o modowaniu na jakies 200KM. Z tego co zauważyłem k03s i k04-015 bardzo ciężko dostać. Znalazłem za to coś takiego http://allegro.pl/vw-audi-1-8-tb-k03-k04-180-km-turbo-tuning-i2322510831.html Warto o tym pomyśleć? Rok gwarancji niby jest...

jak chcesz to mam nówkę hybryde K03S

1100zł rok gwarancji