Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Audi A4 Avant 1.8T (190) Quattro S-Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :)

poprzedni model...

Audi A4 2.5 TDI V6 Sport, 163 źrebaczki

1-V6.jpg 2-V6.jpg 3-V6.jpg

zamieniłem parę dni temu na takie cudeńko :naughty:

Audi A4 Avant 1.8T (190) Quattro S-Line 2004 rok

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

zgodnie z obietnicą dodaje jeszcze parę fotek wnętrza i mam nadzieję że nie przesadziłem... :travolta:

10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg

Mody :

- tempomat

- program

Opublikowano

No niezła ,gratuluję, felgi,zderzaczki ,spoiler, kolorek niespotykany za często, :) silniczek i no quattro :th:

Gratuluję zakupu :oklaski:

Opublikowano

świetna fura! gratuluję zmiany i życzę samej przyjemności z jazdy :th: a co do Leona - to waży trochę mniej niż A4 więc te 300KM to pewnie minimum, jeżeli bardzo chcesz go dopaść ;)

Opublikowano
  • Autor

wielkie dzięki :)

a co do Leona - to waży trochę mniej niż A4 więc te 300KM to pewnie minimum, jeżeli bardzo chcesz go dopaść ;)

oczywiście masz rację... szans raczej nie mam :chytry: no chyba że powrócę do pierwotnego planu i dokonam jeszcze jednej zmiany... S4 :evil:

Opublikowano

1. Planuję podkręcić ją w przyszłości do około 220 koni a pózniej może da się z niej wycisnąć blisko 300 koni ale nie wiem na ile to będzie możliwe ( znajomy posiada Seata Leona Cupra i ma drań w tym 285 kucy i muszę Go dogonić bo jak nie... to może wybuchnąć wojna polsko-angielska :evil::polew: ) ,

2. montaż paneli LCD w zagłówkach lub podwieszenie jednego wiekszego pod dachem (...)

ad. 1. 300KM? Możliwe, przeczytaj to: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_18t_gtrs_eliminator_proste_metody_do_uzyskania_300km_w_silniku_18t-t31004.0.html

ad. 2. Jednym większym zasłonisz sobie najprawdopodobniej lusterko wsteczne ....

Daj zdjęcia wnętrza

Opublikowano

cóż mogę powiedzieć..............tylko z całego serca pogratulować - autko w takiej serii że już nawet niema co rezać :th: :th: :th: fajnie że już nie jestem sam :wink4::notworthy:

Opublikowano

kolorek super :gwizdanie: zderzaki i wydech tez :embarrassed: ja bym tylko dodal bi xenony i listwy s line na drzwi :th:

Opublikowano

Chyba jedena z najładniejszych a4 jaka widzialem, cale wyposazenie i body s-line sa rewelacyjne, zwlaszcza ten spoilerek na tylnej klapie :naughty:, a jak juz masz taki wypas to podepnij ten tempomat, malo roboty i niedrogo a przydaje sie czasami... Gratulacje fury!!! Kozacka!!!

A do poprzednika: listwy s-line to juz tam sa z tego co widze...

Opublikowano

Kolor nice mimo, iz nigdy nie przepadalem za odcieniami czerwonego...

Wyposazenie kox, widze full s-line body kit, 2 fify, ultrasport belka, graty!

Rezanie jak dla mnie tylko mechaniczne i rzadzisz.

Opublikowano

Super auto, szukam takiego samego tylko czarnego+sedan :decayed:

Skad je targales? Skoro liczniki w milach a tablice normalne... :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystich i dziękuję za wpisy... podnosicie mnie na duchu bo rezygnacja z S4 nie była naprawdę łatwa :confused4:

Dodam jeszcze tylko ze jestem po pierwszym tankowaniu... ciut ponad 12 litrów :gwizdanie:

ad. 1. 300KM? Możliwe, przeczytaj to: http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avj_18t_gtrs_eliminator_proste_metody_do_uzyskania_300km_w_silniku_18t-t31004.0.html

ad. 2. Jednym większym zasłonisz sobie najprawdopodobniej lusterko wsteczne ....

Daj zdjęcia wnętrza

dzięki za link :kox: nie wiem tylko czy pozwoliłbym komukolwiek na aż takie rozbebeszenie mojego auta :disgust: dzięki również za słuszną zresztą uwagę dotyczącą panela... nie wziełem pod uwagę że może mi to utrudnić widoczność :wallbash:

obiecuję że dodam zdjęcia wnętrza tylko dajcie mi troszkę czasu... pracuję następne trzy dni a pózniej lecę do Polski i dopiero po powrocie będę mógł coś dorzucić :th:

ja bym tylko dodal bi xenony i listwy s line na drzwi :th:

listwy s-line są w serii a bi-ksenony z przyjemnością bym założył gdybym tylko wiedział z czym to się je... bo strasznie byłem zawiedziony że ich nie ma :confused4:

muszę przyznać że jestem kompletnym dyletantem w kwestii motoryzacji i zarazem prosić o dużo wyrozumiałości :wink4:

...a jak juz masz taki wypas to podepnij ten tempomat, malo roboty i niedrogo a przydaje sie czasami...

koniecznie muszę to zrobić bo nie uśmiecha mi się jechać przez całą Europę z nogą przywiązaną do pedału gazu ;)

Skad je targales? Skoro liczniki w milach a tablice normalne... :mysli:

"wytargałem" je z salonu Audi po około trzech miesiącach poszukiwań, przekopywania internetu i dylematach czy aby napewno ten silnik będzie wystarczająco mocny itd... aż w końcu pewnego ranka ujrzałem ją i na drugi dzień była moja :evil:

blachy są jak najbardziej normalne z tym tylko szczegółem że auto zarejestrowane jest w Wielkiej Brytani ;) a propos... już się nie mogę doczekać kiedy otrzymam dowód rejestracyjny z DVLA a jak tylko go dostane zmieniam blachy na prywatne :kox: <=== zrobione !!!

Opublikowano

a bi-ksenony z przyjemnością bym założył gdybym tylko wiedział z czym to się je... bo strasznie byłem zawiedziony że ich nie ma

Wystarczy że wymienisz przednie lampy na bi-xenon (coś takiego http://moto.allegro.pl/item359261859_lampa_reflektor_przod_bixenon_audi_a4_a_4_8e0_01_.html )

nic nie musisz zmieniac, wszystko bedzie pasowac.

Opublikowano

Ładna bestia :th:

Opublikowano

Pprzepiękna A4 -ka :thumbup: :drool:

Kolor , zderzaczki , chromki ..po prostu ideał .. :decayed: :th:

Opublikowano

Nie no takiej wersji właśnie poszukuję :drool: :drool: :drool: Totalny wypas... Gratuluję !!

[OT]

Jak to jest z tymi reflektorami w S-line? Tylko bixeny mają czarne środki? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich :)

Nowe fotki zostały dodane do mojego pierwszego wpisu, zapraszam więc wyżej :notworthy:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie :th:

Opublikowano

widze ze jestes z dolnoslaskiego, daj znac jak kiedys zajedzies furą do PL to moze uda sie zobaczyc to Twoje cacko na jakims spocie...

Opublikowano
  • Autor

dam znać na 100 % kiedy będę się wybierał i z przyjemnością wziąłbym udział w jakimś spotkanku :th:

Pozdrawiam