Mariusz90r Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 Dobra panowie dźwigam temat, bo ja już wszystko ogarnąłem, teraz tylko pojechać do digitun'u Jeśli ktoś chce jechać ze mną to do ostatniego lipca czekam na pw. z info. Ja z początkiem sierpnia jadę na 100%.
WhyMe? Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Jedźcie to ECUproject. Kawałek dalej jest a będziecie na pewno zadowoleni
domialex Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Jade z Tobą W końcu ktoś konkretny nie beda bo ECU nie robi AEB. no chyba ze z wymiana kompa...
darioo99 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 hej panowie i jak byliście po program czy nie?
gizmo8 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Może i jak bym się załapał jeśli pod koniec sierpnia byście jechali?? NArazie jeden namiar mam na best performance z częstochowy, ale 1400netto zaśpiewali...
WhyMe? Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Na październik ktoś chętny? Ja będę za miesiąc w PL na 2 dni, zabiorę parę gratów i wracam. W październiku zjadę ogarnąć resztę i chętnie softa wpuszczę. A co powiecie na dynosoft?
Rekomendowane odpowiedzi