Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Audi A4-poprawiania fabryki ciąg dalszy [lusterko fotochromatyczne]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no no mody jak najabradziej na + powiedz mi miales problemy z wlozeniem kierownicy ? musiales cos kombinowac czy weszla do tak ? bo wiem ze do modeli wlasnie do 98 mowia ze jest jakis problem

Opublikowano
  • Autor

pablo rewelacja . tak trzymać. No i chyba czas się do ciebie wybrać na przejażdżkę;))

pzdr

dykan

zapraszam :)

Super mody :kox:

A pomysł z fisem :good:

[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 15:25_________________________________________________Zauważyłem że nie masz podłokietnika także szybko uzupełnij tą lukę, ja nie mógł bym żyć bez tego :decayed:

kiedyś był na forum do sprzedania razem z tunelem ale jakoś nie mogłem się zdecydować i uciekł mi z przed nosa

no no mody jak najabradziej na + powiedz mi miales problemy z wlozeniem kierownicy ? musiales cos kombinowac czy weszla do tak ? bo wiem ze do modeli wlasnie do 9b8 mowia ze jest jakis problem

ta kiera, którą zamontowałem jest na mały wieloklin także do mnie sapowała plug&play a że wymiana kierownicy zbiegła się z montażem FIS także za jednym rozkręcaniem wszystkiego załatwiłem obie rzeczy...Ty u siebie jak masz rocznik '98 posiadasz już duży wieloklin i taką kiere musisz szukać i będzie pasowała też bez problemu (masz inny wieloknil i okrągłą taśmę od poduchy u mnie taśma jest kwadratowa)

Opublikowano

i wszystko jasne w temacie dziekuje bardzo :cool1:

Opublikowano

pablo rewelacja . tak trzymać. No i chyba czas się do ciebie wybrać na przejażdżkę;))

pzdr

dykan

zapraszam :)

Super mody :kox:

A pomysł z fisem :good:

[br]Dopisany: 28 Luty 2010, 15:25_________________________________________________Zauważyłem że nie masz podłokietnika także szybko uzupełnij tą lukę, ja nie mógł bym żyć bez tego :decayed:

kiedyś był na forum do sprzedania razem z tunelem ale jakoś nie mogłem się zdecydować i uciekł mi z przed nosa

no no mody jak najabradziej na + powiedz mi miales problemy z wlozeniem kierownicy ? musiales cos kombinowac czy weszla do tak ? bo wiem ze do modeli wlasnie do 9b8 mowia ze jest jakis problem

ta kiera, którą zamontowałem jest na mały wieloklin także do mnie sapowała plug&play a że wymiana kierownicy zbiegła się z montażem FIS także za jednym rozkręcaniem wszystkiego załatwiłem obie rzeczy...Ty u siebie jak masz rocznik '98 posiadasz już duży wieloklin i taką kiere musisz szukać i będzie pasowała też bez problemu (masz inny wieloknil i okrągłą taśmę od poduchy u mnie taśma jest kwadratowa)

Dobrze gada polać mu :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kolejne zmiany już są, może nie będę zdradzał wszystkiego ale powiem, że zdjęcia pojawią się jutro...

...a to tak na zachętę odwiedzin tematu :wink4:

9NNli.jpglXlhi.jpg

Opublikowano

czemu dzielone? :(

Opublikowano

nie chcę chlastać błotnika ::

Opublikowano

jak skonczysz to poka poka :) zakup :good:

Opublikowano
  • Autor

nie chcę chlastać błotnika ::

dokładnie ale szczerze...jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego...wyglądają niczym zespolone :>

jak skonczysz to poka poka :) zakup :good:

skończone ale zdjęcia będą jutro :tongue4:

aha... no i laczki w końcu ubrałem letnie

Opublikowano

To czekamy na fotki ale moim zdaniem warto było pomyśleć nad zespolonymi lampami depo, wcale tak dużo nie jest roboty a efekt byłby jeszcze bardziej :kox:

Opublikowano

Dobrze, że do kompletu nabyłeś również kierunki :good:

Wybrałeś dzielone lampy... będzie lepiej niż stare a do tego niunia pozostanie dziewicą :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Słowo się rzekło... a więc obiecane zdjęcia...

Wymiana lamp

przed po

bQxUS.jpg bRfOr.jpg

nLau0.jpg nOixi.jpg

poza tym jeszcze kilka zdjęć (auto trochę zakurzone)

bT22S.jpgQUrGS.jpgnSRnJ.jpgnSWn0.jpg

QUE9A.jpgpupLS.jpgnSYS9.jpgQULE0.jpg

Spostrzegawczy zauważą co oprócz lamp zostało wymienione :decayed:

... i jak może być ??

Opublikowano

Gryyyl z klubowym znaczkiem :naughty:

Opublikowano

no no lepiej i mlodziej :decayed::good:

Opublikowano

No Pablo teraz twoja wygląda jak moja. No i sławetny Most tolerancji w plenerze. ostatnio jechałem tamtędy ale nie miałem już sił i czasu aby się zatrzymać i spotkać;)) Mody jak najbardziej na plus. Mnie teraz czeka kupno felg i opon i myślę że tez czymś się pochwale;))

pzdr

dykan

Opublikowano
  • Autor

Depo H7 + H7, nie chciałem tych pod d2s bo nie chciałem się ograniczać, teraz jeżdzę na H7 a zawsze można dołożyć HID-a.

Opublikowano

Depo H7 + H7, nie chciałem tych pod d2s bo nie chciałem się ograniczać, teraz jeżdzę na H7 a zawsze można dołożyć HID-a.

Lampy od razu odmłodziły :a4fan::kox:

Dokładnie teraz będziesz mógł dołożyć Hidy najlepiej 6000K :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj wprowadziłem kolejne mody poprawiające fabrykę tzn.:

1. Podpiąłem ori wtyczkę do FIS-u

j03g0.jpg

2. Podłączyłem czujnik temperatury oleju co by wszystkie zegarki działały (szczegóły opisałem w odpowiednim dziale):

- czujnik i śrubka w miejsce, której się go wkręca

i_gn9.jpgum5qJ.jpg

3. Podłączyłem przewód od czujnika temperatury oleju, który wcześniej wyprowadziłem z komputera (teraz wszystkie zegarki na budziku chodzą):

wEpH9.jpgun4Ni.jpg

[br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 22:04_________________________________________________W pierwszy wątku zestawiłem wszystkie dotychczasowe modyfikacje