Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Audi A4-poprawiania fabryki ciąg dalszy [lusterko fotochromatyczne]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sluchaj kolego w jaki sposób poradziłes sobie z fisem gdy wcale go nie miałes... Nieżle teraz wygląda całosc :good:

Opublikowano

Sluchaj kolego w jaki sposób poradziłes sobie z fisem gdy wcale go nie miałes... Nieżle teraz wygląda całosc :good:

Kupił, podłączył i dostroił ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Kupił, podłączył i dostroił ;)

PABLO napisał to w wielkim skrócie :decayed:...

...ogólnie w naszych rocznikach czyli do 97 przeróbka nie jest wcale taka ciężka, odpada zabawa z immo bo nie mamy go w liczniku. Wszystko sprowadza się do zakupy licznika, złączki 20 pinowej do FIS albo można z taśmy od dysku ATA lub dyskietki wyrezać (ja na początku miałem na taśmie podłączony) później zakupiłem ori kostkę i licznik z resztą też od kolegi z forum. Trzeba dostać się do kompa na podszybiu i wyciągnąć kabel od spalania i przy okazji można od temperatury oleju. Podłączasz wszystko co trzeba do kostki od FIS i efekt jak na załączonych zdjęciach.

Polecam bo efekt jest :kox:

P.S. Zachęcam do przestudiowania tematu o wymianie licznika na FIS bo ja przed modem zrobiłem to 3 razy i sporządziłem sobie notatki z najważniejszymi rzeczami.[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 17:50_________________________________________________Wczoraj zamontowałem podłokietnik...w sumie muszę się trochę do niego przyzwyczaić (zmiana biegów i zaciąganie ręcznego) ale w trasie na pewno będzie wygodniej

bEKEr.jpg71dsS.jpgCIhAJ.jpgbF8AS.jpg71JTJ.jpg

Opublikowano

noo z podłokietnikiem o wiele lepiej, nawet przyjemniej się biegi przełącza, bo nie musisz całej ręki w górze trzymać :decayed: a co do ręcznego to na codzień nie sprawia problemów ale w zimę to podłokietniki w górę! :evil:

a ten twój pasuje, ale wygląda na trochę zmęczony, albo brudny.. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

No na pewno się przyzwyczaję i będzie :good:

Jeśli chodzi o stan to mechanicznie jest super, z wyglądu trochę materiał zmęczony szczególnie po stronie kierowcy widać wyświstany i od strony pasażera na plastiku są dwie rysy ale może uda mi się to jakoś zakamuflować. Kolorystycznie dopasowany do ori plastików i materiału.

Opublikowano

no to nowy materiał i będzie git :kox:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Jutro zapraszam do mojego auta... :kox:

Opublikowano

co sie dzieje? :kox:

Opublikowano
  • Autor

surprise...

jak dobrze pójdzie to jutro zapraszam :wink4:

powiem tyle jeszcze tego na forum nie było (tak mi się wydaje) :gwizdanie:

Opublikowano

aż się wypowiem, żeby mieć pogląd na sytuację :kox:, bo wyskoczyć z czymś czego nie było na forum, to naprawdę musi być :kox:

Opublikowano

wąskie alu 13" z oponą 225/80 :gwizdanie:

Opublikowano

wąskie alu 13" z oponą 225/80 :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:, myślę ze samo założenie 13'', byłoby wyczynem, bo trzebabyłoby ściągać tarcze i zaciski :kox:

Opublikowano

bez hamulców? :gwizdanie:

kija w szprychy i jest hamulec :polew:

Opublikowano
  • Autor

zimno, zimno... ;)

Opublikowano

tylko nie mów że wykupiłeś jakieś Customowe Recarosy do środka, bo ja to miałem w planach :slina:

Opublikowano
  • Autor

hmm... czyli liczycie na mody ale ja nic nie napisałem, że będzie jakiś mod ale środek będzie...

dobra zobaczymy jutro czy wypali

:decayed: no to zapraszam do środka (trochę brudno ale myślę, że przeżyjecie) :wink4:

Opublikowano

Ale masz krzywo kiere :polew:

Opublikowano

Ale masz krzywo kiere :polew:

On chciał coś zrobić w stylu nowej TT/r8 :decayed:, masz obiektywik, czy jakimś programem ogarniałeś :naughty:

Opublikowano

no galncie :kox: nie moge powiekszyc :disgust:

Opublikowano

Wciśnij napis pod spodem :kox: