Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Audi A4-poprawiania fabryki ciąg dalszy [lusterko fotochromatyczne]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sięteraz zastanawiam, dlaczego nie widziałem jeszcze Twojego wątku :blink::decayed:

Ładna, taka czarna :decayed: Ale wysoka jak i moja :kox::tongue4:

Opublikowano

hehe ja to samo :) jest sztuka dobra i mody tez pablo a planujesz jakas wieksza fele i gwint ? :)

Opublikowano
  • Autor

felga i gleba mi się marzy taka jak na foto :mysli:

czyli bez szaleństwa

258540.jpg

Opublikowano

:) czyli dalej gleba seria -

a fela jak najbardziej oki :D

Opublikowano

Dobry wybór :good: Miałem przez kilka dni założone takie felgi i bez gleby mi się nawet podobało :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tez jeżdze bez gleby jakoś troszkę się boję swoją posadzić te drogi w moim regionie są tragiczne omijająć dziurę wjeżdza się w następną teraz na dniach bedzie nowa 17" moze to załatwi trochę sprawę dużego prześwitu nie chce się chwalić ale koło będzie zacne o ile znajdę oponę .

PS : potrzebuję dunlop sp9000 215/45/17 może ktoś ma co zajrzał na owy wątek?

Opublikowano
  • Autor

po wakacyjnych podróżach przeszedł czas na wypucowanie auta, na tylną szybę wpadły dwie naklejki :cool1:

IMG_8381.jpgIMG_8383.jpgIMG_8389.jpgIMG_8369.jpgPIC330.jpgIMG_8387.jpg

Opublikowano

Ale się świeci :slina: Niedługo za mojego się wezmę :decayed:

Dobre naklejki :kox::wink4:

Opublikowano

No no pablo_9 ładnie ci się ta furka świeci. Pochwal się czym ją tak ładnie wypucowałeś bo ta moja po wosku chyba się tak nie błyszczała albo to kwestia dobrze zrobionych zdjęć i dlatego mi się wydaje :wink4:

Opublikowano
  • Autor

z efektu bardzo zadowolony jestem na żywo jeszcze lepiej to wygląda niż na foto, użyłem SONAXA Polish&Wax kolor czarny

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

nie mój wzór :tongue4:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Znajoma ta czarna lafirynda :wink4: a na żywo ładniutka,no i mody wykonane na duży :good: plus.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

mam pytanie odnośnie grilla rozumiem ze masz przedliftową maskę taką jak moje OOOO z 1996 i udało się bez problemu zamontować poliftowy grill??

Opublikowano

mam pytanie odnośnie grilla rozumiem ze masz przedliftową maskę taką jak moje OOOO z 1996 i udało się bez problemu zamontować poliftowy grill??

one sie kształtem i wielkośćią nie różnią także spokojnie włożysz polifta :decayed:

Opublikowano

ok dzięki bardzo

Opublikowano

zalozyles lusterko? pod ktore piny bedziesz podlanczal?

Opublikowano
  • Autor

Przemek nie mam czasu narazie, leży i czeka na swoją kolej, nawet się nie orientowałem jak to trzeba podpiąć, też montujesz u siebie lusterko fotochrom... ?

Jak coś się dowiem to dam znać.

Opublikowano

tak

Przemek nie mam czasu narazie, leży i czeka na swoją kolej, nawet się nie orientowałem jak to trzeba podpiąć, też montujesz u siebie lusterko fotochrom... ?

Jak coś się dowiem to dam znać.

tak, dorobilem juz kostke, sprawdzalem na schematach i mam rozpiske jak to podlaczyc ale sa inne kolory kabli, ale w sumie po pinach moze i by sie zgadzalo bo mam jeszcze jedno takie lustro popsute i na nim robilem testy ale ono bylo rozlane i w sumie nie dzialalo.... musze jeszcze wykrecic ten uchwut bo moje lustro bylo wyrwane z szyby razem z mocowaniem i musze je wykrecic... zobacze jak cos ogarne to dam znac, pisalem do f16 i niby jest gdzies na forum jak to podpiac

Opublikowano

A ze zdemontowaniem starego lusterka nie ma wiekszego problemu czy strach o szybe? Bo chetnie zalozylbym takie lustro do C5. I na co to nowe lusterko przyklejacie?

Opublikowano
  • Autor

no właśnie jak to jest z tym zdejmowaniem lusterek bo czytałem, że niby jest problem ? a u mnie stare lusterko mi schodzi bez problemu tzn. przekręcam je lekko i wyczepia mi się i na szybie zostaje mocowanie do niego (chyba ze ja mam uszkodzone coś ze mi tak schodzi), nowe lusterko będę musiał podobnie jak Przemek jakoś rozbroić bo też mam z kawałkiem szyby no i chciałbym je zamontować na ten mocowanie co mi zostaje ze starego lusterka

p.s. Przemek schematy i rozpiskę podpięcia na forum znalazłeś ?