Hatek Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Oto moja nowa zabawka b5 poszło pod młotek czas na przygode z B6. tak w skrócie: Rocznik 2001 1,9 TDI 130 KM manual 5-biegowy Wyposażenie: hmmm brakuje chyba tylko 4 elektrycznych szyb Planowane mody: 4 elektryczne szyby reszte zrobił za mnie poprzedni właściciel Pare fotek: Pozdro Aktualizacja Maj 2013 Co nowego w autku: lustereczka S4 chrom Kierownica S-line Gałka zmiany biegów S-line moduł BT Kamera Cofania więcej grzechów nie pamiętam ale na pewno nie są to ostatnie grzechy
szczawik Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 nie gadaj, ze to podswietlana galka zmiany biegow?!
MAGIC87 Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 gałka jest kozak:facepalm:A reszta jest jak najbardziej na Plus http://allegro.pl/audi-podswietlana-galka-biegow-a4-a6-b4-b3-80-i2328643304.html
Hatek Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 Panowie gałeczke dostałem w spadku po poprzednim włascicielu szukam orginalnej ale jak narazie to nic na allegro nie ma
letallec Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 brakuje jeszcze lotki na tylnej klapie i bedzie
P-U-M-A Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Panowie gałeczke dostałem w spadku po poprzednim włascicielu szukam orginalnej ale jak narazie to nic na allegro nie ma Co ty piszesz pełno tego na allegro. PS. BODY S4:kox:
pablo_ua4 Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 sztuka fajna ale przedni zderzak daj od s-line i bedzie mega
andr3i Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 furka kozaczek ale te fotki daj wieksze bo trzeba szklo powiekszajace zeby cos zobaczyc z gory dzieki ---------- Post dopisany at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- furka kozaczek ale te fotki daj wieksze bo trzeba szklo powiekszajace zeby cos zobaczyc z gory dzieki
Hatek Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 Panowie gałeczke dostałem w spadku po poprzednim włascicielu szukam orginalnej ale jak narazie to nic na allegro nie ma Co ty piszesz pełno tego na allegro. PS. BODY S4:kox: ale sa albo tanie i wydarte albo mega drogie a szukam czegos posrodku :-) ---------- Post dopisany at 12:04 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- Panowie gałeczke dostałem w spadku po poprzednim włascicielu szukam orginalnej ale jak narazie to nic na allegro nie ma Co ty piszesz pełno tego na allegro. PS. BODY S4:kox: ale sa albo tanie i wydarte albo mega drogie a szukam czegos posrodku :-) ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:04 ---------- [/color]furka kozaczek ale te fotki daj wieksze bo trzeba szklo powiekszajace zeby cos zobaczyc z gory dzieki[/QUOTte] zrobie nowe fotki jak bedzie jasno :-) ---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ---------- [/color]furka kozaczek ale te fotki daj wieksze bo trzeba szklo powiekszajace zeby cos zobaczyc z gory dzieki[/QUOTte] zrobie nowe fotki jak bedzie jasno :-) ---------- Post dopisany at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ---------- Poprzednie auto alvaro najprawdopodobniej tak. autko dopieszczczone na maksa dilnik w idealnym stanie musze sie z nim zgadac bo cjcialbym wiedziec cos wiecej o modachvw tym aucie. ---------- Post dopisany at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany at 12:12 ---------- Poprzednie auto alvaro najprawdopodobniej tak. autko dopieszczczone na maksa dilnik w idealnym stanie musze sie z nim zgadac bo cjcialbym wiedziec cos wiecej o modachvw tym aucie.
Flyer Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 Daleko szukac nie musisz: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/%5Bb6-1-9tdi%5D-a4-s4-naprawione-2436/?highlight=alvaro+B6+awx
Hatek Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 Dzięki Flyer przynajmniej wiem co było w niej zmieniane i jak to przebiegało Ps ma ktoś gałke zmiany biegów 5 -manual?? na sprzedaż?? ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:14 ---------- Dzięki Flyer przynajmniej wiem co było w niej zmieniane i jak to przebiegało Ps ma ktoś gałke zmiany biegów 5 -manual?? na sprzedaż??
Hatek Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 zebys wiedział nawet w aso mi tylu info nie udzielili
marcin_o23 Opublikowano 25 Maja 2012 Opublikowano 25 Maja 2012 bardzo fajnie pomodzona sztuka ci sie trafiła, gratki
Hatek Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Opublikowano 26 Maja 2012 Wyglad autka to wielja zasluga kolegi alvaro. Ja podsiebie wrzucilem wycieraczke do tylu i wrocily napisy na tylna klape. Szukam caly czas jakies ladnej galki zmiany biegow w dobrej cenie bo obecna byla kupiona chyba na wies pl dzsiaj postaram sie zrobic wiecej zdjec i wrzucic.
MARCIN607 Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 tylko to nieszczęsne 1,9 z klapy out i będzie cu miód
siemasz007 Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 Kolego Ty nie jesteś przypadkiem z okolic Wodzisławia ? bardzo znajome auto, brakuje lotki S 4 na tylnej klapie ale poza tym wykręca suty, alu Avus w pakiecie S4 jednak wskazany
Rekomendowane odpowiedzi