Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ubezpieczylem samochod w ergo hestia - http://www.youcandrive.pl, jest to zdecydowanie najtansze ubezpieczenie oc dla mlodszych kierowcow, przykladowo - wszedzie kalkulatory wyliczaly mi minimum 700zl (tyle placilem rok temu w PZU kiedy byla ich promocja dla mlodych kierowcow), a w youcandrive wlasnie wyliczylo mi 405zł bez dodatkow za samo oc, wiec roznica jest, samochod jak w profilu, prawojazdy niecale 6 lat, 5 lat bez szkodowej jazdy, kalkulator jest b prosty i bez glupich pytan typu "gdzie stawiany jest samochod na noc"

jakby ktos chcial ubezpieczyc tam samochod to niech pisze pw, dam kod promocyjny to moze jeszcze kilka zł się urwie

pozdro

Opublikowano

właściciel musi posiadać prawo jazdy w tym youcandrive prawda?

Opublikowano

tak, musi byc wypelnione pole od kiedy sie ma prawko

Opublikowano

mam prawko od 2007 roku roznica miedzy twoim oc plus nw a moim oc plus nw i mini casco 11zl wiec nie wiem czy to taka mega oferta ja mam auto zastepcze za free a u nich trzeba placic

Opublikowano

Jaka firma i twoj wiek, i czy auto jest tylko na ciebie, bo w tym moze tkwic ta roznica, mi jak liczyli w poownywarce, to nastepna najtanssza oferta byla prawie 2 razy drozsza

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m

Opublikowano
mam prawko od 2007 roku roznica miedzy twoim oc plus nw a moim oc plus nw i mini casco 11zl wiec nie wiem czy to taka mega oferta ja mam auto zastepcze za free a u nich trzeba placic

Witam

A można wiedzieć w jakiej firmie jeśli to nie tajemnica? Bo właśnie kończy mi się ubezpieczenie i szukam jakiejś atrakcyjnej oferty.

Opublikowano

Witam

A można wiedzieć w jakiej firmie jeśli to nie tajemnica? Bo właśnie kończy mi się ubezpieczenie i szukam jakiejś atrakcyjnej oferty.

liberty

Opublikowano

Witam

liberty

W moim przypadku nie sa az tak atrakcyjni. OC + NNW wychodzi mi taniej w AXA Direct i w youcandrive niz samo OC u nich o ok. 40zł.

Uważaj na nich jak Ci się będzie kończyć polisa. Ja obecną polisę mam w Liberty. Mialem wykupione OC+AC+NNW+PREMIUM ASSISTANCE. Oferta którą mi przedstawili jako kontynuacja takiego samego pakietu jak mam wolali 1800zł ( gdzie nie miałem zadnej szkody z ich ubezpieczenia, ogolnie wogole nie mialem kiedykolwiek ).

A teraz uwaga nowy klient chcą kupić taki sam pakiet dostaje go za 1580zł.

Opublikowano

W moim ptzypadku liberty bylo za 700, a you can drive 500 wiec cos chyba wkrecasz

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m