Wąski Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 To już przesada co wymyślają http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news/fotoradar-w-zuku,1103969
sparki Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 :polew: :polew: :polew: wymiękłem teraz to niewiadomo skąd mogąci fotke strzelić
Norbi TDI Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Kretyni :gupek2:. Ja bym sprawdzil tego żuka czy jest sprawny technicznie
Tomeks Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 a pamietacie te gadki gliniarzy,w stylu - "to nie chodzi o lapanie kierowcow,fotoradary maja spelniac funkcje prewencyjna,ustawione sa w widocznych miejscach,a poprzedzaja je znaki z informacja o radarze,kierowcy widzac to zwalniaja i efekt jest osiagniety..." a tu co!!! schowac sie (najlepiej dluga prosta na odludziu z ograniczeniem do 40km/h-jest takich sporo) i lapac,karac,karac,lapac i hura
krzyniek Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 żadna przesada, w Niemczech to normalne np że fotoradar jest zamontowany w bagażniku jakiegoś kombiaka który dyskretnie stoi zaparkowany przy drodze, kilka razy już widziałem w vw passacie a gościu tylko wychodził i czyścił szybkę
Norbi TDI Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 żadna przesada, w Niemczech to normalne np że fotoradar jest zamontowany w bagażniku jakiegoś kombiaka który dyskretnie stoi zaparkowany przy drodze, kilka razy już widziałem w vw passacie a gościu tylko wychodził i czyścił szybkę Niemcy to są Niemcy to jest Polska Niemcy maja autostrady i dobre drogi a w Polsce ich niema, wiec po co takie porównanie. W Islandi niema fotoradarów i 90% ludzi smiga zgodnie z przepisami
STO_PROCENT Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Na sto beczek zgniłych śledzi Co za Eu-geniusz wpadł na taki oldscholowy pomysł hehe.. Respect za niebanalny pomysł ( słodko wyglada ten fotoradarek - tak komicznie wystaje :> ) czekam na czasy kiedy fotoradary zamontują na przykład w koronie drzew... ech ta nasza Polska chyba miedzy innymi za to ją tak Kocham
szogun0 Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Ponad rok temu widziałem foto w bagażniku poldona kombi zaparkowanego równolegle do zjazdu z obwodnicy Tarnowa. Żadna nowość.
ykk Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Ponad rok temu widziałem foto w bagażniku poldona kombi zaparkowanego równolegle do zjazdu z obwodnicy Tarnowa. Żadna nowość. Taki poldolot z dobudowka..
marinero Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 Ja ostanio jak lecialem do poznania to widzielm fotka powieszonego na jabłonce!! tez niezly patent!! coz trzeba bedzie wolno jezdzic!! Ort/Hugo
Wąski Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Opublikowano 12 Maja 2008 Już chyba SB nie pomoże niedługo ,oczy dokoła głowy :gwizdanie:
wesz82 Opublikowano 12 Maja 2008 Opublikowano 12 Maja 2008 nie no parodia!jeszcze perfidnie otworzyli klape :wink4:no nic panowie noga z gazu na obcym terenie a u siebie jak kto sie czuje :th:
Reggi Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Tylko im podrzucić Gnął pałe w obydwie strony
OLO_GDA Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 w slupsku jest fototradar wmontowany w kubeł na śmieci... taki pomaranczowy.. kto tamtedy jezdzi to wie ze na CB mowia ze smietnik wsytawili na przystanku :DD:
Gość juras Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 no sorki ale czym Wy sie przejmujecie? fotoradary robia zdjecia jak sie jedzie z niedozwolona predkoscia. a jezeli ktos z Was jezdzi po terenie zabudowanym 100 na godzine to moze i ma sie czym przejmowac. skoro w Irlandii wszyscy jezdza zgodnie z przepisanie to bez sensu bylo by zakladanie radarow. kasa w bloto. w Polsce niestety jest inaczej, zreszta sam czasami jestem tego przykladem. tylko ja nie robie wielkiej afery z jakiegos ukrytego radaru. dla mnie beznajdziejnym pomyslem jest ustawianie go w widocznym miejscu i informowanie wszystkich gdzie on jest.
elkrecik Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Na Podkarpaciu czesto stoi na poboczu Fiat stilo z uchylona tylna klapa i fotoradarem w bagazniku...
Italiano Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Ostatnio oglądałem program o kierowcach z Islandii, tam rzeczywiście jeżdżą przepisowo, a mandaty są bardzo słone, nawet kierowcy nie lubią piratów drogowych. Tyle że mają dobre drogi i normalne limity. A co do Polski to myślę że jesteśmy o 100 lat cofnięci. U nas to jest tak że nastawiają fotoradary, patrole, kupują cywilne samochody z kamerami z przodu i z tyłu, motory z kamerami, nastawiają lipne fotorodary i do tego jeszcze suszarki. Robią prawa tylko dla policji. Teraz mogą sumować i karać za wszystkie przekroczenia, kiedyś mogli tylko za jedno. Wszystko po to żeby kasować jak najwięcej money. Gdzie ta kasa idzie? na remont dróg? nie sądzę. Niech najpierw zaczną poprawiać bezpieczeństwo naszych dróg i budować autostrady lub drogi szybkiego ruchu, i wtedy niech kasują za wykroczenia.
Tomeks Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 ja jak jade w dalsza trase,to zachlapuje polowe rejestracji blotkiem (polecam czarnoziem-ladnie sie kleji i nie odpada :th:) i nie patrze specjalnie na fotoradary ,jak na razie dziala-0 zdjec :>
Rekomendowane odpowiedzi