YATES Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Nie. U mnie awaryjne normalnie działały, a jak zapaliłem kierunek to nic nie świeciło.
radzio-tcz Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 kurde kto mial taki przypadek ze po wlaczeniu kierunku to swiecily sie awaryjne?? [br]Dopisany: 24 Maj 2008, 23:15 _________________________________________________tzn wlaczaly sie awaryjne
sonnen_x Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 a u mnie kurcze coś z tym przekaźnikiem:-( nie wiem czy tam za ciasno nie ma, bo się blokuje, efekt taki sam jak wyjmę przycisk na zewnątrz i przycisnę górę, tzn staje w pozycji kierunki zapalone...
dark79 Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 to pomalu, jak wlozyles swoj przekaznik do auta kolegi to przekaznik dzialal, tak?? a jak wlozyles kumpla przekaznik do siebie to co sie dzialo?? byly normalnie kierunki i awaryjne ??
rrot Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam mam problem z kierunkowskazami i swiatłami drogowymi raz sa a raz nie podejrzewam przekaznik ale ktory to jest .Czy ktos wie .Jak tak to napiszcie bardzo prosze .Dzieki z góry
sonnen_x Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nie napiszemy bo szczegółów nie znamy...
fenix185 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Panowie tego jeszcze nie bylo A3 01 Mojej narzeczonej wzielem na zakupy przejechalem sie po miescie i wracajac zaczela pykac muwie co jest do hu... skod to pykanie ??? zdarzalo sie zadko ale w miare urzywania kierunkow pykanie sie nasililo wiec wyczailem to i okazalo sie ze to wylacznik swiatel awaryjnych jednym slowem przekaznim w nim ale niestety po wyjeciu okazalo sie ze wylacznik jest nie rozbieralny i tu moje pytanie czemu ku...a pyka jak nie mam wlaczonych kierunkow ani awaryjnych jade prosto a on pyk pyk... pyk pyk pyk przecierz to idzie zwarjowac jak sie tego pozbyc wymienic go?? a moze nie ma jakiegos styku?? np. do masy przy jakiejs lampie i dlatego pyka ??? i pyka a nie swieci tylko sam dzwiek
szogun0 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Takie rzeczy może powodować mikrozwarcie w przełączniku.
Rekomendowane odpowiedzi