Tas2die4 Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Witam! Mam takie pytanko... Aktualnie mam takie radio w swoim autku (+ zmieniarka w schowku i 9 glosnikow, jednak NIE Bose): Jednak zastanawiam sie nad zmiana na takie cos: Da sie w ogóle?? Co bedzie mi do tego potrzebne?? (Oprócz radia oczywiście ) Tzn trzeba cos przerabiac? Przeglądalem archiwum tematów, ale nie moglem natknac sie na podobny temat. Pozdrawiam!
letallec Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Poszukaj danych w Warsztacie w wątku alvaro o montażu RNS-E. Sa tam wszystkie informacje o przeróbce 1din na 2din.
adadur Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Bezsensowne przejście bo nic nie wniesie - lepiej pomyśłec o RNS-E
Tas2die4 Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 lepiej pomyśłec o RNS-E Taaa, tylko ze RNS-E kosztuje ponad 2 tys z montazem A takie radyjko mozna miec za 450, czyli w cenie zwyklego concerta (oczywiscie uzywane), wyglada po prostu ladniej niz zwykle, choc fakt faktem- zadnych nowych opcji nie wnosi.
letallec Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Bezsensowne przejście bo nic nie wniesie - lepiej pomyśłec o RNS-E Adadur znowu marudzi. .. Symphony gra dużo lepiej niż concert i ja na Twoim miejscu bym wymienił. Chociażby po to, żeby przejść na 2din. Naturalnie ten stan byłby przejściowy do momentu włożenia RNS-E Myślę ze za takie "pieniondze" to warto.
mydlo Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 bo nic nie wniesie Podobno czyta mp3 ale lepiej ładuj się w RNS-E, lepiej dozbierać i mieć na pokładzie A tak z drugiej strony to do tego radyjka 2 din chyba ktoś z przecinakiem i młotkiem podchodził w lewym dolnym rogu
letallec Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 A takie radyjko mozna miec za 450, Radyjko nawet taniej, ale zmiana din1 na din2 to koszt okolo 500PLN(kosz, klimatronik, kostki, robocizna) w mocno optymistycznej wersji...
adadur Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 Tas2die4 może RNS-E szarpnie fundusze ale jakbyś tylko miał stycznośc z tym kombajnem multimedialnym to z pewnością byś celował w RNS-E. Zakup osobnego navi i tego radia to i tak wydatek 1300-1500zł
Tas2die4 Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Opublikowano 14 Maja 2008 Wiem wiem, uwierz ze chcialbym RNS-E.. ale dzis mialem pierwsza w zyciu stluczke i mam juz okolo 600 zl do wydania na naprawe... :/
Rekomendowane odpowiedzi