Krycha Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Oddaj Danielkowi taśmę, bo odemnie napewno nie dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Plastuch tam nie ma co robić My wczoraj z Nosbem już ją prawie skończyli w takim razie wałek i farbe wezme to pomalujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 jutro się za to wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Co nie dostane panie 2 bary ? Oko Tomku bo jak mi krystyna faktycznie nie da bede musial sobie kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 spoko luknij na tą manetkę i uszczelkę bo na tym też mi zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Panie 0,9 bara dam Ci dam jak mi ziomek przyśle z kierą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Som daj foto koloru twojej cos znajdzie sie Maneta w srode dam info ale na 95% bedzie Krystyna zycie jest za krotkie zeby jezdzic 1,8 Kupuj ARE haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 z tą uszczelką to jest czarna.. poza tym jestem tak zdesperowany że możesz mi dać nawet żółtą i będę zadowolony foto skórki masz u mnie w wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Som daj foto koloru twojej cos znajdzie sie Maneta w srode dam info ale na 95% bedzie Krystyna zycie jest za krotkie zeby jezdzic 1,8 Kupuj ARE haha Czekaj jeszcze, narazie jaram sie jeden osiem, potem sie przerzuce na dizla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 A po co ? Zagazujemy i bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Moje motto: tanio jak dizel a zapi#%^ala jak koliber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 nie tylko nie gazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Co ty gadasz? Gaz? Do turbo ? Stozek jeszcze ? NIE DA SIE! Zaraz sie zacznie ... [br]Dopisany: 29 Listopad 2009, 22:54_________________________________________________O juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Oszalałeś? Przecież to na gazie nie bedzie jeździć i jeszcze jak podjedziesz na stacje to wstyd.. blee daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 "O kur$a jak to zapir$%ala ! co masz po maska ?" "1,8 na gazie " :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Auto odpala itd. ale nie stety dostało w bok i nie nadaje się do jazdy Widziałem chyba tą auckję Ja cały czas czekam i czekam i czekam i się krfa doczekac nie mogę..już z nudów przeczytałem wszystkie projekty na racingforum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Mozliwe ze widziales Szkoda ze od razu sie takie nie trfilo jak zdecydowalem sie na swapa :/ Ale nie ma tego zlego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Panowie, albo dyskutujecie o aucie, albo o gazie i beda kropki. momentami niektore OT w tym dziale to juz grube przegiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Powialo chlodem Ale mi sie zlomu nazbieralo : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ty lepiej pokaż co się dzieje w garażu A ten poliftowy z fisem do klekota za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi