Nosb Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Plastusiowy placi 300 zl za jarzma z blachami oslonowymi klocki praktycznie nie ma i tarcza taka sobie A ze staly klient Kurcze cos wisi w powietrzu powiem wam ale Ciiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 4.2 wsadzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tyż chce hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 moze 320 komplecik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 ja przebijam cene o 150 pln. powaga. w tej cenie to szukaj 320mm źle mnie zrozumiałeś , ja Twoją cene przebijam o 150 pln :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Danielu, a pod moją turlaj fele piętnastkę wejdzie coś? Hehe Na wiosnę zmienię felgi to zmienię hamowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 no do Ciebie nic totalnie Moskal nie kus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Moskal nie kus to jaka cena ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Pisalem stronke wczesniej ile placi plast i za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nosb i jak odpaliłeś już maszynę? [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 14:28_________________________________________________masz już licznik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Nie mam , nie odpalilem ... Ale w nocy jade po S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 no nie wiecie jaką s4 taka na chodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 to by było za proste jakaś akcja się znowu szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Skoro już wyjawiłeś swój sekret to ja przybliże temat kolegom Pewnego wieczoru z nudów przeglądałem aukcje na alegro i postanowiłem zobaczyć w jakich cenach stoją S-ki i natrafiłem na piękny egzemplarz w dobrej cenie! Auto odpala itd. ale nie stety dostało w bok i nie nadaje się do jazdy więc zostało wystawione za przysłowiowe grosze! Pomyślałem odrazu że wyśle tą aukcje Nosb-owi A on po chwili odpisuje do mnie czy byłbym chętny na jakieś gadzety z tego auta. No to ja na to jak najbardziej że to i tamto I dowiaduje się następnego dnia żeby kołować kase na graty bo auto już niedługo będzie u nieg w garażu [br]Dopisany: 23 Listopad 2009, 17:28_________________________________________________I tak to kolega Nosb posiadł dwie S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 brawo Nosb i masz swoją eSkę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 teraz drugi silnik do bagaja i będziemy mieć pierwsze S4 w hybrydzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 a widzieliscie tą drugą s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 to który Recaro zakłada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi