Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarno-czarny avant (pakiet S4, 9Jx19 ET33 VW savannah, carbon S4, recaro, hamulce 345/288)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Psikne plastidipem na czarno, bo na próbę chce zobaczyć jak OOOO będzie w czerni pasować. Na allegro widziałem w czarnym połysku i tak się :eusathink:

Opublikowano

Ładnie się z przodu zrobiło :kox:

Zderzak jest ze spryskami, więc temat rozwojowy. Teraz trzeba kupić coś żonie :grin:

Moja jeszcze nie wie co w piwnicy czeka na montaż :grin:

Opublikowano
Super sie prezentuje :) czekam też na dokładke od Cupry jak z montażem ciężko ?

Robiłem sam, przykleiłem taśmą i wkręcałem blachowkrętami. Potem część zmieniłem na normalne śrubki z nakrętkami, by zimą nie urwać. Środkowe długie mocowania przyciąłem na równo i w nich też dałem długie śrubki.

MAT1000 mam pytanko odnośnie dokładki od Cupry, to coś takiego:

LEON CUPRA DOKŁADKA ZDERZAKA 1ML805903 1ML 805 903 (4019404703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I jeszcze jedno,

5c23618a0a0f.jpg

Na tym zdjęciu jest normalny zderzak nie sline tylko z tą dokładką? Fajnie to wygląda, ciekawe tylko jak będzie to wyglądało przy niebieskim zderzaku:eusathink:

Opublikowano
Super sie prezentuje :) czekam też na dokładke od Cupry jak z montażem ciężko ?

Robiłem sam, przykleiłem taśmą i wkręcałem blachowkrętami. Potem część zmieniłem na normalne śrubki z nakrętkami, by zimą nie urwać. Środkowe długie mocowania przyciąłem na równo i w nich też dałem długie śrubki.

MAT1000 mam pytanko odnośnie dokładki od Cupry, to coś takiego:

LEON CUPRA DOKŁADKA ZDERZAKA 1ML805903 1ML 805 903 (4019404703) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I jeszcze jedno,

http://s14.postimg.org/qnfxtytd9/5c23618a0a0f.jpg

Na tym zdjęciu jest normalny zderzak nie sline tylko z tą dokładką? Fajnie to wygląda, ciekawe tylko jak będzie to wyglądało przy niebieskim zderzaku:eusathink:

Ta dokładka zawsze dobrze wygląda :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ja się gleby nie boję, ale wyjazd z garażu podziemnego blokuje moje zapędy... nie wacka :grin:

@Bieniu, dokłądnie to taka dokładka, u mnie siedziała w zwykłym i efekt na duży plus, przy s-linie chyba nie będzie bo brakuje mi jakieś 3cm do zawadzania zderzakiem przy zjeździe z platformy parkingowej :kwasny:

Opublikowano

Dzięki za potwierdzenie, to ją chyba zakupie, koszt nie duży a efekt niezły:naughty: no i będę miał pierwszego moda hehe:banan: a tak poważnie to oglądam wasze furki i coraz bardziej się nakręcam aby też coś przymodzić, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie:decayed:

Opublikowano

Bieniu No to oglądaj i działaj.:wink:

MAT1000 jak wrzucisz bix to będzie extra nie tylko wizualnie ale będziesz miał lepsze światło. :kox:

Opublikowano
Ja się gleby nie boję, ale wyjazd z garażu podziemnego blokuje moje zapędy... nie wacka :grin:

@Bieniu, dokłądnie to taka dokładka, u mnie siedziała w zwykłym i efekt na duży plus, przy s-linie chyba nie będzie bo brakuje mi jakieś 3cm do zawadzania zderzakiem przy zjeździe z platformy parkingowej :kwasny:

Hmmm, no to może masz ją na zbyciu:naughty: może się dogadamy:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Na razie zostawię przy starym zderzaku :wink:

Opublikowano

Ja swoją już trochę pociachałem o krawężniki i zjazd do garażu. Jest plan na następną. :)

Jako, że Mariusz wprowadza mody, które miały pójść u mnie- muszę wykombinować coś innego :grin::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

Eee tam, rób jak się podoba.

Kiedyś ze znajomymi mieliśmy trzy 306'tki identyczne z frontu, kolor i zmiany :grin:

I jeszcze takie dwa gadżety: stabilizator przedni RS4 i zbiorniczek do sprysków reflektorów.

356c9e340f1f.jpg

Opublikowano

Tez tu czasem zagladam i szukam inspiracji:-)

Opublikowano

Idzie kolejne natchnienie... :wink: 288mm na tył

201209161123_1.jpg

Jest jeszcze przod ale nie zrobilem foty :facepalm:

Opublikowano

No dopiero teraz? :naughty::wink4: P.S. :good:

Opublikowano
:grin::grin::grin:
Opublikowano
  • Autor

Oooooo dziękuje bardzo :banan: Czekam jak dziecko na lizaka :grin:

"Zima" była/jest więc się nie śpieszę i tak mi zimówki by nie weszły na przód :decayed: .

Opublikowano

jutro i w sobotę będę je "dopieszczał" :grin:

w poniedziałek leci paczucha :wink:

Opublikowano
  • Autor
:thumbup1::zyzol: