shakal Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak odczucia po zwiększeniu mocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Z programem się ociągałem, bo jazda z małą córką nie zachęcała do mocy Autko dużo lepiej reaguje na gaz, bez ociągania się, oczywiście przyrost nie jest duży więc i szału nie ma. Przy okazji wyłączyłem EGR i ustawiłem odcinkę obrotów.Plany są robić dalej i więcej, zobaczymy na ile pozwoli czas, bo tego najmniej Bixy, elektryka i inne kabelki zapełniają tylko półki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy Wpadnij kiedy na kawę, to Cię przewiozę tdi po programie Dobry tuner da 5KM mniej żeby nie kopciło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie To piwo, wino, woda, co sobie za życzysz w automacie to lepiej jedzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy Mam przelot na dwóch ostatnich seryjnych tłumikach i kopcenie jest znikome, nie dymi jak elektrownia siekierki Jak napisał H4mm3r lepiej dać trochę mniej, a z tyłu mieć czysto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie To piwo, wino, woda, co sobie za życzysz w automacie to lepiej jedzie ;-) Jakbym miał teraz krótki tydzień to bym w piątek z rana wpadł, ale że robię do piątku to nie będę Cie z łóżka od żony wyciągał A jak wygląda sprawa z kopceniem na wyższych obrotach? Ja chcąc podnieść moc muszę na to uważać bo w Austrii na przeglądzie sprawdzają normy Mam przelot na dwóch ostatnich seryjnych tłumikach i kopcenie jest znikome, nie dymi jak elektrownia siekierki Jak napisał H4mm3r lepiej dać trochę mniej, a z tyłu mieć czysto. Będę myślał na wiosnę a tuner myślę ogarnie sprawę. Edytowane 23 Listopada 2014 przez shakal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie Jakbym slyszal Barts-a. To Tu nie wiesz ze kawosze to ludzie sukcesu? Takich rzeczy sie nie odmawia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Nie pije kawy a wpaść tak czy tak wpadnę, tylko kiedy? Jechałem z siemianem jego klekotem to przypuszczam że u Ciebie z przyśpieszeniem jest podobnie Jakbym slyszal Barts-a.To Tu nie wiesz ze kawosze to ludzie sukcesu? Takich rzeczy sie nie odmawia :) Mogę nie odmówić, ale wymiocin po sobie sprzątał nie będę A żeby nie było OT, fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Mam w pracy takiego, że po kawie chodzi jak rozklekotany króliczek duracell Oczywiście wypił nieświadomy dosypanej do inki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Dobry modzik z wymiana lamp na xenon bedzie groźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Tylko czasu brakuje na zrealizowanie tego moda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Askeladden Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Sam malowales lampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Tak, bixy też pójdą w tą wersję, tylko najpierw montaż Zadanie na 2015, wsadzić to co się nazbierało w 2014 Czekam jeszcze na sprężyny Eibach Sportline, a z tyłu dodatkowo zmiana stabilizatora na S4 (20mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 No się nazbierało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 lubię takie widoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ładnie sie dzieje Wysłane z iPhone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Nazbierało się, że trzeba szybciej wkładać, by żonie szafki zwolnić w mieszkaniu Tylko elektryka w Wwie dorwać to masakra, z bixem w ostateczności poleci się na śląsk. Edytowane 1 Stycznia 2015 przez MAT1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Nazbierało się, że trzeba szybciej wkładać, by żonie szafki zwolnić w mieszkaniu Tylko elektryka w Wwie dorwać to masakra, z bixem w ostateczności poleci się na śląsk. aż taki duży problem z montażem bixenonu? pytam bo mam taką cichą nadzieje kupić w nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi