niestandardowy Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Xenon to pikus w porownaniu do pakietu oswietlenia Wydawalo by sie inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 I to chyba zostawię na ciepłe dni, by rozebrać cały środek i ładnie wszystko poukładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 To to auto jeszcze taki golas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wstyd sie przyznać, ale niestety tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ale jak widać jest co robić na dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 ja nie wiem coście tacy anty elektryka szyb z tyłu to fakt trzeba mieć kogoś ogarniętego ale samemu również to zrobisz ale dłużej pakiet światło budowany od podstaw - jak już zerwiesz wszystko pod elektrykę to kładziesz pakiet po co 2 razy kombinować, robiłem z Pajda w 8h szyby w prądzie + pakiet światło no jedynie bixy tego bym się sam nie chycił ale rok 2015 dopiero się zaczął więc .... nie pozostaje nic innego jak czekać na efekty Ale jak widać jest co robić na dwa dni od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właśnie, robisz z tyłu elektrykę to stare kabel wykorzystujesz pod pakiet światło. Jak są korby to chyba 12kabli idzie do słupka, a w elektryce chyba tylko 5, więc zostaje 7kabli do wykorzystania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) A dokładniej Jak nie rezasz szyb to sterowania lampami jest przez MK to w tedy jest mega rwanie Jak masz bez pakietu światło i rezasz wszystko to Oświetlenie bloczków oraz klamki wpinasz w sterowniki szyb. I tyle. Oświetlenie nóg kierowcy i pasażera przód oraz tył ciagniesz do modułu komfortu bo są sterowane masa i tu jest największy problem bo trzeba fotele targac. Chyba nawet mam gdzieś notatki z placu boju. Jak coś to Pw Edytowane 2 Stycznia 2015 przez oprych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ze mnie elektryk kiepski, czytałem schematy i niestety może, i po tygodniu bym to ogarnął. Mam wszystkie wiązki do wpinania, a chciałbym robić bez lutowania i tak jak fabryka nakazuje Jak się zrobi ciepło, to może się sam zabiorę tylko babci córkę trzeba podrzucić.Jak podłączyć lampki pod nogami było gdzieś ładnie opisane jak to idzie oryginalnie, ale za diabła nie mogę tego postu znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Podaj maila to ci podeślę wieczorem jak wrócę do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Mariusz proszę prześlij mi też na [email protected] , na wiosnę też w to się będę bawił Edytowane 10 Stycznia 2017 przez instruktor83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Odezwij się do oprycha, to nie moje więc nie mogę rozsyłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Slij Jak ma to w czymś pomóc to nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 OK.Była chwila dla siebie, więc z przodu wleciały sprężyny Eibach Spotline zamiast ProKit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 MAT. co to jest na tej rolecie z tyłu - haczyki? Ori z roleta są czy jakiej doklejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Haczyki, były ori w tej rolecie, to chyba z tego pakietu "zakupy" było. Kupiłem z S4 B7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Pokaż jak siedzi na tych sportline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Usiadło coś niżej na tych sportline? Ogólnie nie jest miękko w porównaniu do serii? Bo spotkałem się z opinią, że 1BE, w porównaniu do sprężyn prokit, to beton... Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Blachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi