Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kochamy polskie ubezpieczalnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W temacie tym opisujcie swoje negatywne lub pozytywne (jeśli takowe istnieją) odczucia i przeżycia na temat "Ubezpieczycieli" naszych aut.

Na początek ja:

Zawsze było PZU - nagle wpadłem (o jakże genialnie!) na pomysł zmniejszenia składki i ubezpieczyłem OC i AC w Hestii. Oszczędziłem 230 zł... Straciłem !@#!@#!@#$@!#$! nie napisze Wam ile, bo wzbudziłbym lawinę współczucia i łzy popłynęły by strumieniami.

Ale jedyne co mogę to przestrzec Was przed tą ku.....rewską, żydowską firmą. W PZU wszystko od zgłoszenia szkody do wypłaty odszkodowania trwało by max miesiąc a u mnie się ciągnie od 16 sierpnia i nie mam jeszcze cashu a telefonów "szmaty z infolinii" nie odbierają...

To tyle - MUSIAŁEM to gdzieś wyrzucić z siebie

PS. Ale reklamę mają fajną.......:(

Opublikowano

ale jesli juz sie zdecydowali wyplacic, to maja max miesiac na przelanie kasy imho.

Chyba, że nie są zakonczone jakies proceduralne sprawy jeszcze....

Opublikowano

Ja mam od zawsze w PZU.Ostatnio jak sprawdzałem ceny , to w PZU mieli najtaniej.Taniej nawet niż Link4 albo inne badziewia :)

W PZU od zgłoszenia szkoda 1-2 i kasa na koncie.Żadnych problemów

Opublikowano
Ja mam od zawsze w PZU.Ostatnio jak sprawdzałem ceny , to w PZU mieli najtaniej.

To prawda !

Mi tez od paru lat wychodzi najtaniej w PZU, no czasem OC drożej gdzie indziej, ale to takie kwoty, że nie warto się przenosić....

I też potwierdzam, że nigdy nie miałem problemów w PZU z kasą.

W tym roku pytałem na przykład w Allianzie (mam już tam mieszkanie ubezpieczone) i zaśpiewali mi kwotę za auta 50% większą niż w PZU !

Do linka4 ludzie odchodzą jak mają w innych ubezpieczalniach 'zwyżke' za szkodowość.

Znam takich dwóch osiołków :)

Opublikowano

a Hestia powinna zmienić nazwę na problemy

Opublikowano
Ja mam od zawsze w PZU.Ostatnio jak sprawdzałem ceny , to w PZU mieli najtaniej.Taniej nawet niż Link4 albo inne badziewia :)

W PZU od zgłoszenia szkody 1-2 tygodnie i kasa na koncie.Żadnych problemów

Jak dobrze mądrych posłuchać , szkoda że w pracy codziennej niemam takich klientow jak Wy.

Only PZU - niektórzy wiedzą dlaczego :mrgreen:

Opublikowano

Ja miałem w PZU ale było drogo (co prawda w Link 4 chcieli jeszcze więcej) Polonia bierze mniej, Hestia bierze najmniej (nie jestem pewien). Chociaż generalnie wszyscy zdzierają sporo kasy.

Opublikowano
Chociaż generalnie wszyscy zdzierają sporo kasy.

Ale generalnie najważniejsze jest to , gdzie najłatwiej dostaniesz kase w razie szkody

Opublikowano

ja mam też wszystko w PZU i na razie, odpukać, nie narzkam :!:

co prawdo nie jest tanie ale...jak widac na rożnych przykładach nie jest najgorzej :cool:

IMO- za 100,200 zł taniej to nie warto ryzkować zmiany na jakieś wynalazki..Polak madry po szkodzie :razz: za 500-1000 zł mozna sie fatygować

Opublikowano

www.tomboy.pl, daj dwie ankiety:

- gdzie OC

- gdzie AC

i wrzuc różne ubezpieczalnie, ciekawe co wyjdzie ;)

Opublikowano

Brciak miał problemy w lutym z Samopomocą ... potem zminili się niby na HDI Asekuracja i ja przy drobnej szkodzie jestem zadowolony z załatwienia wszystkich spraw choć sie bałem że będą kombinować (fakt że nie mieli za bardzo jak)

Opublikowano
Brciak miał problemy w lutym z Samopomocą ... potem zminili się niby na HDI Asekuracja i ja przy drobnej szkodzie jestem zadowolony z załatwienia wszystkich spraw choć sie bałem że będą kombinować (fakt że nie mieli za bardzo jak)

ale robiłeś ze swojego AC u nich ? Czy jak...

Opublikowano

Sąsiad z garażu obok zarysowal mi zderzak - szkoda robiona z jego OC. Ale tu nie mieli co kręcić z wyceną.

Opublikowano

No ja ostatnio zglosilem szkode na moim autku zrobiona przez myjnie, ktora byla w HDI ubezpieczona. Ponad 1,5 miesiaca ani znaku ani slychu.

Przedwczoraj dzwonie do nich i co sie okazuje, ze sprawa pozytywnie rozpatrzona.

Nie wiem, czy czekali, ze sie nie zglosze czy co.

Gosc ogolnie mile i dogadalem sie z nim na naprawe bezgotowkowa, a chcialem wczesniej gotowke.

Opublikowano

oj ja tez mialem problemy z kasa z samopomocy (z OC sprawcy) uszkodzony zderzak, w pzu chyba jednak jest najbezpieczniej i bezproblemowo

Opublikowano

OC mam w UNIQA a AC w WARTA (trochę drogo w tej warcie) Miał ktoś już miłe lub nie miłe doświadczenie z tymi firmami :?:

Opublikowano

mój znajomy miał Uniacza, wjechała mu w tył karetka. No i się naszarpał, bo to było z AC w Warcie robione. Sporo wody w Wiśle spłynęło zanim mu wypłacili.....

Choć to akurat mógł byc jednostkowy przypadek ;)

Opublikowano

Wlasnie gdzie jest OC i AC najtansze gdyby razem brac i ewentualnie samo OC ?? w styczniu mi sie konczy, mialem w PZU :neutral:

Opublikowano
Wlasnie gdzie jest OC i AC najtansze gdyby razem brac i ewentualnie samo OC ?? w styczniu mi sie konczy, mialem w PZU :neutral:

OC dla mojego OOOO najtaniej wyszlo w MTU (moje towarzystwo ubezoieczeniowe), 816 zeta z NNW.

Tak tez glosi strona podana przez kogos wczorajszego dnia (kalkulator oc), tylko tam suma byla o kilka zlotych wyzsza). Ja niestety nie mialem duzo czasu na poszukiwania, bo tzreba bylo szybko rejestrowac i jezdzic dalej.

A.

Opublikowano

OC dla mojego OOOO najtaniej wyszlo w MTU (moje towarzystwo ubezoieczeniowe), 816 zeta z NNW.

A.

Z rabatami czy bez??