Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zestaw głośnomówiący?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Takie coś mam na przednim lewym słupku, przyklejone na rzepie.

IMG_0009.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

Było to już założone gdy kupiłem auto. Mógłby mi ktoś więcej coś na ten temat powiedzieć? Wydaje mi się, że to do zestawu głośnomówiącego ale nigdzie nie widzę żadnej instalacji, kabla ani urządzenia obsługującego a nie chce póki co rozbierać wnętrza.

Opublikowano

To jest mikrofon, pewnie od jakiegoś bluetootha. Powinien być jeszcze pilot ale pewnie się komuś przydał do czegoś

Opublikowano

dokładany, wygląda na nokiowy. Włącz w telefonie BT i sprawdź czy wykrywa jakiś zestaw, do nokii kod chyba 4 zera.

Opublikowano

nic nie wykrywa, pewnie poprzedni właściciel wyciągnął cały sprzęt i zostawił tylko mikrofon bo mu się nie chciało wnętrza rozbierać

Opublikowano

U mnie jakiś pajac zap.. tylko sam wyświetlacz i pilota od parrota mk6100:facepalm: centralkę zostawił ale i tak ja wywaliłem bo chociaż się łączy to nie mam czym odebrać połączenia a on ma nieprzydatny mały pilocik na baterie który się nawet na breloczek nie nadaje:naughty:

Opublikowano

W takim razie może nie być BT. Powinieneś mieć jakieś kable dodatkowe do kostki radia podciągnięte, gdzieś powinien być też schowany głośnik. Centralka często za schowkiem ląduje.