bodas Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 No tak, napisałem że sposób jest doraźny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matriw Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Okay, dzięki chłopaki, myślałem, że to coś pokopane...A czas sprysku mam chyba 1800ms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniell-gda Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 jak ustawić w mmi 3g temperaturę na ekranie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panowie mam dziwną przypadłość. Za każdym włączeniem auta przy pierwszym nawet krótkim spryskaniu szyby, wyskakują spryskiwacze refektorów...w obecnych jesiennych warunkach 3 dni i po pełnym zbiorniczku... Wczoraj zmieniałem to: Headlight washer - times of wash and wipe cycles between each automatic activation: [09 – Cent. Elect.] [security Access - 16] [Adaptation - 10] -> Channel 26 na wartość 100 i nadal to samoKtos wie jak to rozwiązać? nie pamietam teraz gdzie ale szukaj tam musisz zmienic 3 rrzeczy generalnie zeby zaoszczedzic płynów.. czas pracy sprysków xenona czas reakcji na długość przytrzymania sprysku wycieraczek po ktorym załacza sie xenon (i to zapewne własnie teraz cie boli) i włąsnie to co zeminiłes czyli co ile razy uzycia wycieraczki ma załaczyc sie spryzk xenona jak ustawić w mmi 3g temperaturę na ekranie ? hmm chyba się nie da ale moze zle pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedwed Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 a ja mam pytanie odnosnie opuszczania lusterka przy cofaniu. Czy da sie zrobic tak zeby po wrzuceniu wstecznego sie opuszczało a jak sie z wstecznego zdejmie i bedzie na luzie badz jakimkolwiek innym biegu lusterko wracalo do poprzedniej pozycji ? Bo przy kodowaniu podanym w pierwszym poscie lusterko po wbiciu wstecznego sie opuszcza ale juz w tej pozycji zostaje, wraca dopiero po przelaczeniu pokretla wyboru lusterka na lusterko kierowcy I jeszcze jedno pytanie, w samochodzie u kolegi (ma mmi 3g z dyskiem) po wlaczeniu samochodu radio sie samoczynnie przycisza, da sie to jakos zmienic zeby wracalo do stanu sprzed wylaczenia samochodu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 I jeszcze jedno pytanie, w samochodzie u kolegi (ma mmi 3g z dyskiem) po wlaczeniu samochodu radio sie samoczynnie przycisza, da sie to jakos zmienic zeby wracalo do stanu sprzed wylaczenia samochodu ? Bodajże w ustawieniach CAR można ustawić głośność ewentualnie w MEDIA już nie pamiętam jak to szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Koledzy podczas włączania zapłonu mmi mi się uruchamia bez ekranu startowego, mogę je zobaczyć dopiero przy restarcie mmi. To normalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) a ja mam pytanie odnosnie opuszczania lusterka przy cofaniu. Czy da sie zrobic tak zeby po wrzuceniu wstecznego sie opuszczało a jak sie z wstecznego zdejmie i bedzie na luzie badz jakimkolwiek innym biegu lusterko wracalo do poprzedniej pozycji ? Bo przy kodowaniu podanym w pierwszym poscie lusterko po wbiciu wstecznego sie opuszcza ale juz w tej pozycji zostaje, wraca dopiero po przelaczeniu pokretla wyboru lusterka na lusterko kierowcy I jeszcze jedno pytanie, w samochodzie u kolegi (ma mmi 3g z dyskiem) po wlaczeniu samochodu radio sie samoczynnie przycisza, da sie to jakos zmienic zeby wracalo do stanu sprzed wylaczenia samochodu ? Po przekroczeniu chyba 20km/h lusterko powraca do góry A co do głośności to chyba w ustawieniach trzeba przestawić jaka ma być głośność Edytowane 11 Grudnia 2015 przez skotmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aristo111990 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 A co do głośności to chyba w ustawieniach trzeba przestawić jaka ma być głośność Chlopaki, jak czytam tutaj informacje nt. glosnosci po uruchomieniu to chyba jestem na niewlasciwym forum. Poziom glosnosci po uruchomieniu zapamietywany jest z momentu wylaczenia silnika/wyciagniecia kluczyka ze stacyjki i tylko tyle. Tego nie ustawia sie w MMI. To nie Chorus czy Concert II. Jedyne co mozecie zmienic, to poziom podczas aktywnych PDC, podpowiedzi nawigacji, czy TMC, itd, itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedwed Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 No ale właśnie nawet jak miałem głośno to po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu znowu na mute jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 (edytowane) A co do głośności to chyba w ustawieniach trzeba przestawić jaka ma być głośność Chlopaki, jak czytam tutaj informacje nt. glosnosci po uruchomieniu to chyba jestem na niewlasciwym forum. Poziom glosnosci po uruchomieniu zapamietywany jest z momentu wylaczenia silnika/wyciagniecia kluczyka ze stacyjki i tylko tyle. Tego nie ustawia sie w MMI. To nie Chorus czy Concert II. Jedyne co mozecie zmienic, to poziom podczas aktywnych PDC, podpowiedzi nawigacji, czy TMC, itd, itp. i się zgodzę i nie.. bo nie odpala sie na volume na jakim pozostawiasz.. bo spróbuj kiedyś zostawić na maxie i odpal rano auto to Ci uszy urwie ale też i nie ustawia się na mmi.. ale moze (chyba tak) da się w zielonym menu Edytowane 15 Grudnia 2015 przez amaradaar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jeśli chodzi o spryski bixenonów to można je wyłączyć na stałe w 09 cemtralnej el. w długim kodowaniu bitu\bajtu nie pamietam, wyłączyłem u siebie i mam spokój. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquid8p Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 a ja mam pytanie odnosnie opuszczania lusterka przy cofaniu. Czy da sie zrobic tak zeby po wrzuceniu wstecznego sie opuszczało a jak sie z wstecznego zdejmie i bedzie na luzie badz jakimkolwiek innym biegu lusterko wracalo do poprzedniej pozycji ? Bo przy kodowaniu podanym w pierwszym poscie lusterko po wbiciu wstecznego sie opuszcza ale juz w tej pozycji zostaje, wraca dopiero po przelaczeniu pokretla wyboru lusterka na lusterko kierowcy I jeszcze jedno pytanie, w samochodzie u kolegi (ma mmi 3g z dyskiem) po wlaczeniu samochodu radio sie samoczynnie przycisza, da sie to jakos zmienic zeby wracalo do stanu sprzed wylaczenia samochodu ? Co do lustra opuszczanego po wbiciu biegu wstecznego, to u mnie wraca po przekroczeniu 10 km/h, po przestawieniu przełącznika lusterek na środek lub po zgaszeniu silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aristo111990 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Masz z pamiecia foteli auto, czy nie? Nie wiem, czy we wszytskich sie da dokodowac ( automat, elektryczne siedzenia, etc..) podzr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liquid8p Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Masz z pamiecia foteli auto, czy nie? Nie wiem, czy we wszytskich sie da dokodowac ( automat, elektryczne siedzenia, etc..) podzr, Fotele bez pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedwed Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Pomoze mi ktos z tym co pisalem wczesniej ? Gdzie i co ustawic zeby po wlaczeniu samochodu radio nie bylo wyciszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk82 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Temat założony dla "KODOWANIA dla POLIFT 2012-2015" A jak się to ma do XI.2011 ??? Będzie działało czy szukać dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Temat założony dla "KODOWANIA dla POLIFT 2012-2015" A jak się to ma do XI.2011 ??? Będzie działało czy szukać dalej? A co chcesz kodować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk82 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Temat założony dla "KODOWANIA dla POLIFT 2012-2015" A jak się to ma do XI.2011 ??? Będzie działało czy szukać dalej? A co chcesz kodować? - światła przeciwmgielne jako doświetlanie zakrętów - zablokowanie zmiany jasności LED przy włączonym kierunkowskazie - wyłączenie START/STOP - awaryjne tylne światło stop (przy gwałtownym hamowaniu) - test zegarów przy uruchomieniu (wychylenie się wskazówek do końca) - autoprzestawianie się lusterka bocznego przy wstecznym biegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A jak się to ma do XI.2011 ??? masz POLIFTA ? czy przed ? tu i tu bedzie działac kodowanie jakie chcesz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi