bigkaban Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Przewietrzaniu wnetrza Wysłane z sixeSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 http://netech.dk/index.php/vcdsecu Nie wiem czy było ale się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marglu8049 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 A czy jeśli mi takie coś wyskakuje to pewnie wina chińczyka? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Chiński kabel to loteria Jesli chodzi o podpowedzi w klimatyzacji 08 to nawet ORI VCDS tego nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaradaar Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 powiem więcej nawet ori w ASO nie mają podpowiedzi do Klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Panowie pytanie mam - mam polifta 2013 z mmi 3G Basic - szukam wszedzie jasnej odpowiedzi jak włączyć zielone menu w MMI - tu: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/562636-VCDS-Hidden-Menu-Mods-Updated-For-Facelift-2013-B8-5-s?p=9125734&viewfull=1#post9125734\ opisane jest tylko dla 3G+ - kabel to ORI VCDS najnowszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 pierwszy post Ukryte Menu w MMI 3G 2009-2015[5F - In. elektr.][Adaptacja - 10] -> Channel 6 -> Zmiana 0 na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Dziękować czyli jak w przedlifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mango155 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam. Dwa pytania: 1) Czy system MMI 2G ma możliwość odczytu książki adresowej z telefonu komórkowego, czy jest to niestety nie do ogarnięcia? 2) Czy da się uzyskać napięcie tylko w gnieździe zapalniczki przez cały czas bez konieczności włączonego zapłonu? Strasznie uciążliwe chcąc przykładowo podładować komórkę oddalając się od samochodu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frog125 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Podpowie ktoś jak usunąć błąd z acc i co moze byc jego przyczyną. 00532 - Napięcie zasilania dolna granica nie osiągnięta 16352- Sterownik - błąd elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Podpowie ktoś jak usunąć błąd z acc i co moze byc jego przyczyną. 00532 - Napięcie zasilania dolna granica nie osiągnięta 16352- Sterownik - błąd elektryczny raczej tutaj jest temat kodowań a nie błedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emas Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 znalazłem coś czym chce się podzielić (nie widzę tego w wątku), a mianowicie wizualizację asystenta parkowania.[10-Park/Steer Asist][16-Security Access - 71679][do it][07 - Coding] Byte 0 - Bit 4 change 0 to 1tylko pytanie. Czujniki mam tylko z tyłu. pokazuje mi się: a powinno być tak: ktoś to robił już może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislaw72 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. Większość dodatków bajerów włączona kilka dodatkowych pytań: 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ 2/Czy można rozjaśnić tylne światło pozycyjne /neon/ wcześniej były zwykłe lampy żarówkowe. Wydaje mi się że świecą trochę za ciemno i chyba niepotrzebnie rozjaśniają się po naciśnięciu hamulca. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez zdzislaw72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 1) nie da rady 2 zle zakodowane lampy znalazłem coś czym chce się podzielić (nie widzę tego w wątku), a mianowicie wizualizację asystenta parkowania.[10-Park/Steer Asist][16-Security Access - 71679][do it][07 - Coding] Byte 0 - Bit 4 change 0 to 1tylko pytanie. Czujniki mam tylko z tyłu. pokazuje mi się: a powinno być tak: ktoś to robił już może? to trzeba załozyc czujniki do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArkadiuS Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 1) nie da rady 2 zle zakodowane lampy znalazłem coś czym chce się podzielić (nie widzę tego w wątku), a mianowicie wizualizację asystenta parkowania. [10-Park/Steer Asist][16-Security Access - 71679][do it][07 - Coding] Byte 0 - Bit 4 change 0 to 1 tylko pytanie. Czujniki mam tylko z tyłu. pokazuje mi się: a powinno być tak: ktoś to robił już może? to trzeba załozyc czujniki do przodu Albo parkowac tak zeby pamiętać że ich się jednak nie ma [emoji1] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ ja mając czujnik i pokrętło od świateł w pozycji auto mam podświetlane tarcze zegarów przy włączonych światłach dziennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ ja mając czujnik i pokrętło od świateł w pozycji auto mam podświetlane tarcze zegarów przy włączonych światłach dziennych. w zegarach masz taka kropke ( prawa strona ) to dlatego ci podswietla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecio7934 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jestem w stanie przekodować licznik np zmieniając rozmair opon by dobrze pokazywał prędkość ?> obecnie przy 200 wg gps'u na liczniku pokazuje 186 przy 100 na liczniku mam 92 - 93 km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ ja mając czujnik i pokrętło od świateł w pozycji auto mam podświetlane tarcze zegarów przy włączonych światłach dziennych. w zegarach masz taka kropke ( prawa strona ) to dlatego ci podswietla a to nie jest tak że czujnik w zegarach podświetla tarcze jak jest jasno a ściemnia podświetlenie gdy jest ciemno gdy przełącznik świateł jest w pozycji 0, przynajmniej tak to wygląda a przy światłach włączonych na auto cały czas jest podświetlenie tarcz zegarów, nawet jak włączone są światła do jazdy dziennej, we wcześniejszym poście chodziło mi o czujnik światła w lusterku. Edytowane 21 Czerwca 2016 przez zabiello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodas Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 1/Mam włączone światła dzienne led przód + neon tył, jak zrobić aby wraz ze światłami dziennymi podświetlały się tarcze zegarów /świecą się tylko wskazówki/ ja mając czujnik i pokrętło od świateł w pozycji auto mam podświetlane tarcze zegarów przy włączonych światłach dziennych. w zegarach masz taka kropke ( prawa strona ) to dlatego ci podswietla a to nie jest tak że czujnik w zegarach podświetla tarcze jak jest jasno a ściemnia podświetlenie gdy jest ciemno gdy przełącznik świateł jest w pozycji 0, przynajmniej tak to wygląda a przy światłach włączonych na auto cały czas jest podświetlenie tarcz zegarów, nawet jak włączone są światła do jazdy dziennej, we wcześniejszym poście chodziło mi o czujnik światła w lusterku. U mnie działa właśnie tak jak to opisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi