rokipat Opublikowano 18 Czerwca 2012 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Witam, mam problem ze nie wchodzi mi plynnie jedynka i wsteczny, wprawdzie da sie jezdzic jednak raz na jakis czas irytuje. Czytalem tu ze problem lezy prawdopodbnie w poduszkach pod silnikiem oraz synchronizatorach. Co byscie dokladnie wymienili? Jaki jest koszt takich czesci zamiennych no i oczywiscie szacowany koszt wymiany. Moze macie kogos godnego polecenia na poludniu polski ( wroclaw, opole, katowice i okolice ).
Łukasz13 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Raczej wine ponosi słabo rozłanczające sprzęgło.
darkle Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Teże jestem zdania że najpierw trzeba sprawdzić sprzęgło czy nie ciągnie trochę. Na wolnych obrotach musisz się wsłuchać czy wciskając sprzęgło skrzynia się zatrzymuje.
Dev Opublikowano 21 Czerwca 2012 Opublikowano 21 Czerwca 2012 na wyłaczonym silniku dobrze wchodza biegi ? jak tak to sprzegło sie kończy
rokipat Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Opublikowano 2 Lipca 2012 Ok, bylem w serwisie, macie racje, sprzeglo do wymiany. Termin zrobiony, sprzeglo sachsa kupione za 459 zl., za tydzien wymiana.
Rekomendowane odpowiedzi