Reggi Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Kiera malina tylko teraz gałka od aftomatu wygląda ciut mizernie
dRACoNIx Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Opublikowano 3 Lipca 2012 tylko teraz gałka od aftomatu wygląda ciut mizernie No cóż ... a dałbyś rade ją obszyć taką samą pikowaną skórą co jest na kierze ? Bo jak tak to rączkę ręcznego też razem spakuje !
Reggi Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Olo.. automatów się nie czepiam Za dużo z tym zabawy, a mi brakuje czasu
dRACoNIx Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 kamere cofania masz ori? Nie dokładana wraz z interfacem multimedialnym, bo do modelu A4 B7 nie było Ori!
marcintuchola Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Ładnie wyglada tak inaczej, ale środek robi swoje:decayed:
dRACoNIx Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Troszkę jest grubaśna od poprzedniczki To był główny powód zmiany.
PABLO Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Wypasik konkretny trzeba przyznać Pomyśl nad tym pakietem DTM bo myślę że na plus by wyszło A co do fotek to nie miałeś je gdzie indziej zapodać bo jak otwieram fotkę to pokazuje się reklama o powiększeniu fiuta i lata nim po ekranie
H4mm3R Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Fajny furacz, wpadnij znów kiedy na spota
dRACoNIx Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Opublikowano 10 Lipca 2012 Kiedyś byłem to prawie nikogo nie było.. trzeba się spiknąć by nie jechać nadaremno.
siemian Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 A co do fotek to nie miałeś je gdzie indziej zapodać bo jak otwieram fotkę to pokazuje się reklama o powiększeniu fiuta i lata nim po ekranie u mnie nic takiego nie ma... Och to pewnie te nowoczesne systemy które najpierw analizują kto jest odbiorcą a potem dopasowują odpowiednią reklamę :polew: widze że to naprawde działa :decayed:
H4mm3R Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 Kiedyś byłem to prawie nikogo nie było.. trzeba się spiknąć by nie jechać nadaremno. Bo do Rybnika nikt nie jeździ Na Żory wpadnij
Młody_drog Opublikowano 10 Lipca 2012 Opublikowano 10 Lipca 2012 A co do fotek to nie miałeś je gdzie indziej zapodać bo jak otwieram fotkę to pokazuje się reklama o powiększeniu fiuta i lata nim po ekranie u mnie nic takiego nie ma... Och to pewnie te nowoczesne systemy które najpierw analizują kto jest odbiorcą a potem dopasowują odpowiednią reklamę :polew: widze że to naprawde działa :decayed: Z ust mi to wyjąłeś :polew::polew: Reklamę oczywiście
Rekomendowane odpowiedzi