Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b7 BPG] 2.0 t fsi quattro Abt Recaro S-line Neon Led STAGE 4 Total Custom - 402.9Ps/518.1Nm "SUKCES DONE " !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
  • Autor
Panie co to masz za dziwne czujniki z PDC?

To jest dokładany komplet dedykowany przez ASO dla B7. Fabrycznie nie było.

A w tym dedykowanym komplecie, jest wyświetlacz odległości, poza sygnalizacją dziękową.

świetna furka i dobra odskocznia od wszystkich s-line i esek:git: czekam na więcej mocy :good:

Dziękuje bardzo:)

PS. A lampy są każdego indywidualną kwestią gustu. A o gustach się nie rozmawia.....

Opublikowano
Panie co to masz za dziwne czujniki z PDC?

To jest dokładany komplet dedykowany przez ASO dla B7. Fabrycznie nie było.

A w tym dedykowanym komplecie, jest wyświetlacz odległości, poza sygnalizacją dziękową.

Takie coś.

Opublikowano

pakiet ABT zawsze sie mi podobał,nawet miałem zakładać,ale dostałem od brata zderzak s-line i zagoscił cały pakiet.

dla mnie lampy lipa:thumbdown:,ale to nie mi ma sie podobac:grin:

Opublikowano

Jakoś też nie zrobiły na mnie wrażenia... Może jakaś nocna fotka zmieni moje zdanie?

Opublikowano
  • Autor
Może jakaś nocna fotka zmieni moje zdanie?

CIMG3525.jpg

Untitled.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem wszystko co wychodzi nie oryginalne (prócz przeszczepu z a6c6 do avanta) to jedna wielka kupa, Nie ma jak ori, ale to moje prywatne zdanie :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor
Moim zdaniem wszystko co wychodzi nie oryginalne (prócz przeszczepu z a6c6 do avanta) to jedna wielka kupa, Nie ma jak ori, ale to moje prywatne zdanie :wink:

Masz zupełną racje.

O tyle jeszcze do Avanta b7 jakoś wyglądają Ledy to do sedana jest kupa.

Ps. Zmieniłem lampy bo miałem migacze czerwone, a jak już zmieniać to bez sensu płacić 200zł za zwykłem lampy Eu. Trafiłem okazje na allegro i za nowe dałem 650zł. Żałuje że daleko im do super lamp, na całe szczęście nieco lepiej na żywo wyglądają.

---------- Post dopisany 11-04-2013 at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany 03-03-2013 at 19:16 ----------

Plan DRL LED !

AUDI A3 A4 A6 A8 Q7 TT - Zestaw LED DRL P21W Ba15s www.sklepledowy.pl

Opublikowano

Bardzo ladna:) chcialbym te fotele^^

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

A mi się tam ledy podobają na dupce:naughty:

Opublikowano

Mi tez sie podobają i nie wiem czemu sie czepiacie, bo do b7 wychodziły 100 razy lepsze ledy niż do b6

Opublikowano
  • Autor
Mi tez sie podobają i nie wiem czemu sie czepiacie, bo do b7 wychodziły 100 razy lepsze ledy niż do b6

Zdania podzielone bo są różne gósta!!!

PS. A ja muszę zrobić kamerą HD film, bo na żywo Ledy, to tak jak z felgami na lato wyglądają lepiej zdaniem niektórych niż na zdjęciach o marnej jakości.

Opublikowano
pewnie będę odosobniony w opinii, ale jakoś mi nie leżą takie ozdoby świąteczne:eusathink:

ale nie podobają mi się również b8 przed liftowe, więc oczywiście kwestia gustu:wink:

nie bedziesz :decayed: tyle ze w B8 wygldaja zle a w B7 dramatycznie

Opublikowano

Fajnie wyszło. Co to za ledziki? :good:

Opublikowano
  • Autor
Fajnie wyszło. Co to za ledziki? :good:

Dzięki :) to są te typ Power Led z soczewką ! - sklep -> AUDI A3 A4 A6 A8 Q7 TT - Zestaw LED DRL P21W Ba15s www.sklepledowy.pl

Dla klubowiczów załatwiłem RABAT 10% - w polu rabat należy wpisać - "forum_audi"

fotki

p21w_30.jpg

p21w_128.jpg

p21w_129.jpg

Opublikowano

ciekawe autko :naughty: ....jakiś czas temu :whistling: na żywo można było w SR zobaczyć :wink:

:hi:

Opublikowano
  • Autor
Arturoo napisał:
ciekawe autko :naughty: ....jakiś czas temu :whistling: na żywo można było w SR zobaczyć :wink:

Zgadza się spotkaliśmy się na spocie w Rybniku :wink:

Zmieniłem na takie koło.. oraz rączkę ręcznego czarna nić dzięki "biggman"

IMG_0798.jpg

reczne1_5.jpg

Edytowane przez dRACoNIx

• 7 lat później...
Opublikowano
  • Autor

No i przyszedł czas na STAGE 3. Skompletowałem wszystko.

1.K04 064 - jest  2. FMIC BIG centralny - jest   3. S3 wtryski 4x - jest    4. downpipe 3"  RM - jest   5. Autotech wkład pompy + popychacz - jest    6. rozrząd z pompą - jest   7. pasek dla klimy\alternator - jest 8. zawór R8 - jest

9. NGK BKR8EIX irydium 4x świece - jest 10.  OLEJ ZF8HP 10 LITRÓW Tipronic - jest 11. filtr 09L325429 + uszczelka 09L321371 - jest

PS. Obecnie jestem na etapie wyboru mechaników i tunerów, mieszkam obecnie w Gdańsku - zatem wybór jest większy

Edytowane przez dRACoNIx