MrTea Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 witam, Wybieram się wkrótce z trzema koleżankami na wakacje. Zastanawiam się co ze sobą zabrać bo by się nie nudzić Możecie coś doradzić?
srb38vx Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Już ci współczuje Możesz mie zaprosić
Młody_drog Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ale jak połowa forum pojedzie to się zrobi sausage fest, 3 koleżanki na xxxx facetów:decayed:
morsdicti Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 kolego lepiej patrz, żebyś czegoś nie przywiózł ...
srb38vx Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Kup koleżanką wódki ,poznasz ich prawdziwe oblicze a potem uciekaj :polew: kiedyś to przerabiałem masakra
dziadek Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 "Miasto: Wieś z tramwajem" - Elbląg?
insane_Infinity Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Viagrę ... Skrzynkę redbulla i jakiegoś Durex Play hahah ogólnie
evangelion69 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 weź jeszcze jedną koleżankę, chyba że masz auto zarejestrowane na 4 os...
Tomasz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 "Miasto: Wieś z tramwajem" - Elbląg? Częst...
MrTea Opublikowano 22 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2012 jedna jest Bi .. i tak mysle że może .. .. hmm.. może .. mini kamerkę do pokoju ?
Ciepły Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 31 lat a taki wariot Ja sie bałem że jak do żyje takiego wieku to pozostanie mi jedynie majsterkowanie i czytanie prasy
Góral.tz Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 jedna jest Bi .. i tak mysle że może .. .. hmm.. może .. mini kamerkę do pokoju ? :facepalm::facepalm: a dla dziewczyn weź panadol bo na pewno którąś będzie głowa boleć, no-spę bo którąś brzuch będzie bolał, możesz wziąć też podpaski jak by któraś nagle niedysponowana była :grin: ty sam weź sobie laptopa z internetem paczkę chusteczek i trochę wazeliny jak by Ci te twoje koleżanki ..... nie dały poćwiczysz ręczne roboty a poza tym to dobrej pogody
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 jedna jest Bi .. i tak mysle że może .. .. hmm.. może .. mini kamerkę do pokoju ? :facepalm::facepalm: a dla dziewczyn weź panadol bo na pewno którąś będzie głowa boleć, no-spę bo którąś brzuch będzie bolał, możesz wziąć też podpaski jak by któraś nagle niedysponowana była :grin: ty sam weź sobie laptopa z internetem paczkę chusteczek i trochę wazeliny jak by Ci te twoje koleżanki ..... nie dały poćwiczysz ręczne roboty a poza tym to dobrej pogody
Rekomendowane odpowiedzi