Korzeń Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Zakładam ten temat aby przestrzec potencjalnych klientów używanych rzeczy sprzedawanych przez niepoważne osoby z forum. Jeden z forumowiczów napisał ogłoszenie że sprzeda halogen do B5. Zadzwoniłem więc i zapytałem o niego. Kolega zmienił zderzak i zostały mu dwa halogeny. Postanowiłem kupić jeden od niego. Nie pytałem czy jest zardzewiały i szkiełko nie jest zmatowione bo byłem pewny że halogen jest w dobrym stanie. Po trzech dniach przyszła paczka. Myślałem, że wyjdę z siebie. W środku odbłyśnik tak zardzewiały że nic nie było widać. Styki lutowane, jak zdjąłem wieczko od razu kabelki sie urwały. Zdjęcia poniżej. Szybki telefon do sprzedawcy, on na to że jak wysyłał halogen to jego stan był dobry i nic w nim nie było robione. Wysłałem poniższe zdjęcia mailem na skrzynkę kolegi aby sam ocenił, niestety kontakt się urwał. Następnym razem na pewno będę uważał.
Hugo Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 To może się pochwal , kto Cię tak w jajo zrobił bo w tej chwili to ponad 10 000 ludzi mamy podejrzanych
Iverson Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 winowajca powinien mieć zakaz wstępu do działu "sprzedam"
Wąski Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 Tez miałem podobny przypadek.Dałem ogłoszenie o kupnie dojazdówki 16 a koleś wysłał mi 17 i dodatku inny roztaw śrób.Kupowałem to dla znajomego.Wsadził do bagażnika bo uznaliśmy że 17 może być.Głupia mina była jak kapcia złapał :gwizdanie: a tu śróby nie pasują. Niestety nie pamiętam od kogo kupiłem.A maila skasowałem. Przestroga dla innych
Gość sector Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 Banda złodzieji i naciągaczy - Korzen jak kupileś przez neta to do 10 dni masz prawo oddać bez podania powodu. Skąd jest ten Tuli - może ktoś jest z jego rejonu to podjecie do niego . Brałeś za pobranem - namiar musisz mieć.
Nowak_zg Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/tuli-u10375.html <-- ten tuli ?
Wąski Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 Myślę że zarząd powinien się TYM zająć a nie samosądy.
Korzeń Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Opublikowano 17 Maja 2008 Brałem za pobraniem bo nie chciał pieniędzy na konto, a mi zależało na czasie bo jezdzilem z halogenem bez szybki. Proponuje podczepić temat w sprzedam i tyle. Halogen właśnie połamałem i zostało mi samo szkiełko. Za chwilę spoleruje i przykleje do mojego.
Gość juras Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 do watku w korym jest wystawiony przedmiot na sprzedaz mozna po zakupie wystawic opinie. JESTEM ZADOWOLONY, NIE JESTEM.
Gość Trzeniu Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 no ludzie... jak tak można.... niezłe skurw.......wo
Gość sector Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 Normalnie dziadostwo . Pośmiewisko robi z siebie ten spzredawca . Bossa na wsi u siebie napewno udaje bo audicą jeżdzi , o ile woogóle jest posiadaczem audi. To nie fan audi to d*pa . Napiętnować - wystawić jego login w jakimś nowym dziale - pod tytułem " nieuczciwi" Za pare złoty dziada z siebie robić -
poziek Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 Sprawa trafiła do rozpatrzenia. Poczekamy co sprzedawca ma do powiedzenia. Narazie proszę nie pisać. Dzieki z góry.
Gość Trzeniu Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 no właśnie , sprawa znalazła jakiś finał czy została wyciszona?
lukaszr Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 no właśnie , sprawa znalazła jakiś finał czy została wyciszona? Trzeniu, nie pisz proszę takich bzdur typu "wyciszona", bo to się dziwnie kojarzy. Wracamy do sprawy. Czekamy na info od sprzedawcy.
grippen Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Tuli jest zarejestrowany od prawie pół roku a tylko 8 wiadomości więc wątpię aby napisał coś na swoje usprawiedliwienie
lukaszr Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Tuli jest zarejestrowany od prawie pół roku a tylko 8 wiadomości więc wątpię aby napisał coś na swoje usprawiedliwienie Napisał do mnie PW - zostało wrzucone do przejrzenia dla całego Zarządu Klubu i decyzja będzie podjęta.
Rekomendowane odpowiedzi