Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B6 AWX] Moja Czarna Bestia - 18", Skóra, Xenon... Bixy z led RS6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Obecnie mam już praktycznie wszystkie rzeczy do zrobienia elektryki tył i bose - montaż na wiosnę :wink:

Gdyby nie ta niespodzianka w postaci sprzęgła, mógłbym zmodzić coś grubszego, a tak trzeba poczekać :kwasny:

Po nowym roku ruszam też z prawkiem kat. C (świadectwo też) - a trochę to kosztuje

:whistling:

Jednak krok po kroku będzię autko modzone :naughty:

no wiesz nie da sie tylko modzic trzeba cos tez porobic przy autku nic nie jest wieczne :thumbup1: a powiem ci ze sam zobaczysz ze sprzeglo z dwumasem jak sie wymieni to jest inna jazda

No ja też potwierdzam bo ostatnio wymieniałem i jest teraz piz*eczka:decayed:
Opublikowano
  • Autor
Obecnie mam już praktycznie wszystkie rzeczy do zrobienia elektryki tył i bose - montaż na wiosnę :wink:

Gdyby nie ta niespodzianka w postaci sprzęgła, mógłbym zmodzić coś grubszego, a tak trzeba poczekać :kwasny:

Po nowym roku ruszam też z prawkiem kat. C (świadectwo też) - a trochę to kosztuje

no wiesz nie da sie tylko modzic trzeba cos tez porobic przy autku nic nie jest wieczne :thumbup1: a powiem ci ze sam zobaczysz ze sprzeglo z dwumasem jak sie wymieni to jest inna jazda

Koledzy powiedzcie, czy jak wymienialiście sprzęgło z dwumasem, to wymienialiście też jakieś inne elementy z tym związane (np. wysprzęglik, uszczelniacze itp)? Bo jadę na wymianę do aso (w okolicy nie znam raczej zaufanego mechanika) i nie chcę by naciągnęli mnie na dodatkowe, niepotrzebne koszty... :facepalm: Dodam, że oprócz ślizgania sprzęgła na każdym biegu i drżenia auta przy ruszaniu, pedał sprzęgła ciężko chodzi (od dawna był też wyżej niż pedał hamulca). Mam nadzieje, że nowe sprzegło i dwumas rozwiąże problem - komplet oczywiście od kolegi z forum :wink: cena w aso...zabija :decayed:

Opublikowano

Koledzy powiedzcie, czy jak wymienialiście sprzęgło z dwumasem, to wymienialiście też jakieś inne elementy z tym związane (np. wysprzęglik, uszczelniacze itp)? Bo jadę na wymianę do aso (w okolicy nie znam raczej zaufanego mechanika) i nie chcę by naciągnęli mnie na dodatkowe, niepotrzebne koszty... :facepalm: Dodam, że oprócz ślizgania sprzęgła na każdym biegu i drżenia auta przy ruszaniu, pedał sprzęgła ciężko chodzi (od dawna był też wyżej niż pedał hamulca). Mam nadzieje, że nowe sprzegło i dwumas rozwiąże problem - komplet oczywiście od kolegi z forum :wink: cena w aso...zabija :decayed:

W trakcie u mnie wyszedł do wymiany uszczelniacz nie wiem jak fachowo się to nazywa ale koszt około 100 zł
Opublikowano
  • Autor

Może uszczelniacz wału korbowego... :eusathink:

Opublikowano
Może uszczelniacz wału korbowego... :eusathink:
Chyba tak:wink:
Opublikowano
  • Autor

Przed świętami dotarły nowe graty: :whistling:
- komplet sprzęgła z dwumasem - wymiana po świętach

Aw7nCk4.jpg

- BOSE już w komplecie - montaż wiosną:

C78p7Xx.jpg

Edytowane przez Blachu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

widzę że czarne szyby również z przodu jak u mnie :wink:

Opublikowano

Piękna :) oby kulała sie jak najdłużej :)

Opublikowano
  • Autor

Przyciemnione szyby z przodu.. Ten skok adrenaliny, gdy miśki zatrzymują do kontroli - bezcenne :naughty::decayed:

Opublikowano

Przyciemnione szyby z przodu.. Ten skok adrenaliny, gdy miśki zatrzymują do kontroli - bezcenne :naughty::decayed:

Mnie zatrzymali moim Audi tylko narazie raz i to na tyle skutecznie że musiałem folie skrobać z przednich szyb:facepalm: ale co zrobić życie:decayed:
Opublikowano
  • Autor
Piękna :) oby kulała sie jak najdłużej :)

Jeszcze kilka(naście) modyfikacji i można będzie ją tak nazwać :naughty:

Na żywo jest naprawdę ładna, bo na tych zdjęciach z pierwszego postu jakoś tak średnio wygląda...:dontknow:

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

Mnie zatrzymali moim Audi tylko narazie raz i to na tyle skutecznie że musiałem folie skrobać z przednich szyb:facepalm: ale co zrobić życie:decayed:

To skubańce :whip2: Coś czuję, że kiedyś mnie też do tego "zmuszą" :facepalm: Ostatnio wieczorami w weekendy często ustawiają się na mojej ulicy :whistling: Jakiś czas temu kumpel musiał skrobać folię z przednich szyb... Powiedzieli mu wprost, że od dawna mieli go na oku :thumbdown:

Opublikowano

Kuźwa to są pedały:facepalm: ale jak Ci szybę wy***ią to powiedzą że trudno martw się sam a tak folia zawsze coś przytrzyma...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowy modzik zawitał na pokładzie :decayed: Dekory 1NK :naughty:
Muszę jeszcze tylko zamontować popielniczkę i kupić ramkę biegów :whistling:

QcLBLMB.jpg

E8hiIUg.jpg

PbO27Oi.jpg

S3rR5tS.jpg

Edytowane przez Blachu

Opublikowano

Co to za za***isty mod tylnych szyb? : ) Dzieciaki Ci kręcą?

Opublikowano
:grin::grin::grin:
Opublikowano
  • Autor

Z takim modem już auto kupiłem :decayed: Poprzedni właściciel wyrezał to ze względu na dzieciaki :naughty: Nic z tym nie robiłem, bo nie raziło mnie to jakoś szczególnie. Tymbardziej, że mam już prawie wszystkie graty do elektrycznych szyb z tyłu :wink:

Opublikowano

z przodu już masz BOSE bo widze na zdjeciach jakis napis :naughty:

Opublikowano
  • Autor
z przodu już masz BOSE bo widze na zdjeciach jakis napis :naughty:

Obecnie bose jest tylko z przodu :decayed: ale tylko maskownice z jego logiem - reszta nie ma z nim nic wspólnego :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

no dekory na plus : OK2:

obowiązkowo i będzie cacy jak u mnie :naughty:

Opublikowano
  • Autor
no dekory na plus : OK2:

obowiązkowo i będzie cacy jak u mnie :naughty:

Jaka skromna :naughty::decayed:

PS: postaraj się jak najszybciej założyć temat swojej Laluchny :naughty: