Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8 CAGA]Przygody z A4 ciąg dalszy...Na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamiast odchudzac te bidne auta to wala w nie złom az huczy

ale jak mowisz, lans to lans :wink:

Opublikowano

waga tego wydechu jest bardzo podobna do standardowego.. a wygląd o niebo lepszy

Opublikowano

ostatnio robiłem cały wydech (od kata do konca) z nierdzewki w swojej padlinie

róznica w wadze pomiedzy ori wypalonym wydecham a nierdzewką 23.4 kg, maskara jakas :facepalm:

pomine tutaj fakt ze średnica rury jest o 7 mm wieksza od ori

ale dzwiękuje sobie pozytywnie.... :whistling::whistling::whistling::whistling:

Opublikowano

ja porównywałem to jak przenosiłem "nowy" wydech z fabrycznym. waga była bardzo podobna, tylko wygoda noszenia już trochę gorsza w tym od 3.0 :grin:

Opublikowano

Dobrze będzie nie marudzić :decayed:

Opublikowano

Kupiłem go tylko i wyłącznie dla poprawy wyglądu a o wadze nie myślę:wink:

Opublikowano

ładnie modzisz :naughty:

Opublikowano

Ciągle się waham co robić z felgami na ten sezon zostawić te czy szukać jakiś innych tylko wybór jakiś taki nie jaki w 19" rotory odpadają bo jakoś aż tak strasznie mi się nie podobają jest jeszcze opcja 3SDM model //0.01 ale dorwać używkę też ciężko no i ile mógłbym wołać za same felgi S5 bez opon stan igła zero rysek proste lakier ori:eusathink:

Opublikowano

A i jeszcze mi się przypomniał tekst gościa od, którego brałem wydech pyta się mnie " To co mocno bity d*pę przeszczepiałeś?"

Mówię mu, że nie , że zmieniam dla optyki.... a On : " serioo" jakbyście widzieli jego minę patrzył na mnie jak na barana...

---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ----------

Zostaw S5 a nie kombinuj:decayed:

Nie bój się nie kupię ROTOR-ów:wink:

Opublikowano
Ciągle się waham co robić z felgami na ten sezon zostawić te czy szukać jakiś innych tylko wybór jakiś taki nie jaki w 19" rotory odpadają bo jakoś aż tak strasznie mi się nie podobają jest jeszcze opcja 3SDM model //0.01 ale dorwać używkę też ciężko no i ile mógłbym wołać za same felgi S5 bez opon stan igła zero rysek proste lakier ori:eusathink:

widzę też się bijesz z myślami co z kołami zrobić

te 3SDM mogą być ładne - za 5 tyś nowe są na allegro

Ps. za ile udało Ci się dorwać dokładkę i wydech ?

Opublikowano

widzę też się bijesz z myślami co z kołami zrobić

te 3SDM mogą być ładne - za 5 tyś nowe są na allegro

Ps. za ile udało Ci się dorwać dokładkę i wydech ?

No nie powiem ciężka sprawa z tymi kołami sam nie wiem:kwasny:

A jeśli chodzi o wydech to kupiłem za 500zł a dokładkę kupiłem za 80zł z przesyłką:wink:

Opublikowano

no to stary szacun za ceny - a dokładka :shock3: ktoś chyba nie miał pojęcia co sprzedaje

---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ----------

a co do felg - to totalnie nie ma w czym wybierać - przynajmniej w 20

Opublikowano

Wiem jak ją zobaczyłem to zaraz dzwoniłem do gościa czy to na pewno to co było na zdjęciu jutro ma mi to wysłać poprosiłem o możliwość sprawdzenia przy kurierze jak coś będzie nie tak to zwrot fakt bez tego plastra miodu, ale pytałem i będę mógł z mojej dokładki przełożyć bo pasuje dlatego nie zastanawiałem się ani minuty:wink:

Opublikowano

Dwururka to jest to. :good:

Opublikowano
Dwururka to jest to. :good:

Nooo:naughty::naughty:już się nie mogę doczekać montażu...

Opublikowano

Średnio:kwasny:

---------- Post dopisany 11-02-2013 at 11:11 ---------- Poprzedni post napisany 21-01-2013 at 10:55 ----------

Audi A4 8K S- line avant podsufitka (3021696942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jutro jadę po sufit S-line:banan::banan:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...