Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ceny paliwa marzec 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeby zablokować trzeba będzie zalać i moze o to im chodzi. Tu nie ma co blokować tu trzeba spiprzac z tego poj.. kraju

Masz racje :hi:
  • Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 314,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polacy to jednak twardy naród. Jakiś czas temu straszyli nas 5zł za litr, miały być protesty itp. i nic, po nowym roku będzie na bank 6zł na blacie dystrybutora i też nic się nie zmieni bo przecież od 2012 idzie średnia krajowa w górę znowu to ludzie będą mieć z czego zalać wozidełka a panowie z Orlenu, BP i innych stacji będą się cieszyć bo popyt nie spadnie.

tak w styczniu 2012 akcyza na paliwo idzie 20gr na litrze w górę zgodnie z wymogami unijnymi, szkoda, że pensje za tym unijnymi derktywami nie podążają :disgust:
Opublikowano

5,44 ON, Orlen Poznań :gwizdanie:

Opublikowano

Polacy to jednak twardy naród. Jakiś czas temu straszyli nas 5zł za litr, miały być protesty itp. i nic, po nowym roku będzie na bank 6zł na blacie dystrybutora i też nic się nie zmieni bo przecież od 2012 idzie średnia krajowa w górę znowu to ludzie będą mieć z czego zalać wozidełka a panowie z Orlenu, BP i innych stacji będą się cieszyć bo popyt nie spadnie.

tak w styczniu 2012 akcyza na paliwo idzie 20gr na litrze w górę zgodnie z wymogami unijnymi, szkoda, że pensje za tym unijnymi derktywami nie podążają :disgust:

Pensja posła 12000 zł więc taka kosmetyczna podwyżka mało odczuwalna (oficjalna pensja, jedna z wielu)

Opublikowano

Pensja posła 12000 zł więc taka kosmetyczna podwyżka mało odczuwalna (oficjalna pensja, jedna z wielu)

No to dlaczego na niego nie startujesz skoro jest tak kolorowo? :gwizdanie:

Opublikowano

Bo polityka to ku.wa i lepiej się z nią nie zadawać

Opublikowano

pewnie już tu było...

1319113401_by_MrTomAsh_500.jpg

Opublikowano

Bliska

ON - 5,64

pb95- 5,62

LPG- 2,95

:gwizdanie:

Opublikowano

To jest k**wa jakaś porażka :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Kto jedzie tuskowi w ryja dać ?

ja[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 20:53_________________________________________________

oc**jalstwo jest z tymi wzrostami.. kto jedzie blokowac Warszawe ? :evil: :evil:

tu też się zgłaszam[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 20:55_________________________________________________

Bliska

ON - 5,64

pb95- 5,62

LPG- 2,95

:gwizdanie:

ja pierdo le :shocked:

Opublikowano

K...a ta Grecja mnie wpienia :wallbash: nieroby jedne co czwarty to urzędas i mendy za minimalną kupią więcej przy cenie 7.29/lniż my przy 5.32/l i jeszcze im trzeba DOKŁADAĆ. Weźmy bejsbole i jeźdźmy im "dołożyć", zobaczymy jak szybko powiedzą dość :gwizdanie:

Opublikowano

Minimalna 1489zł? Chyba brutto!

Opublikowano

378947_282034921826827_100000609638624_928979_1256646941_n.jpg

:wallbash:

Opublikowano

w lubelskim wszyscy leję za taką samą kasę na tej samej stacji :mysli:

:polew: :polew:

Opublikowano

Jeeebany wykradł moje zdjęcie :polew: :polew: :polew:

To moje tankowanie godzinę temu na Neste w Lublinie :angry:

Opublikowano

Jeeebany wykradł moje zdjęcie :polew: :polew: :polew:

To moje tankowanie godzinę temu na Neste w Lublinie :angry:

krzyniek mi podesłał :decayed:

Opublikowano

Płock Orlen 1000m od rafinerii ON 5.39zł :shocked: Służbowo jeżdżę ciężarówką. Do tej pory szukałem auta w ropie, ale powoli zaczynam myśleć nad PB a nawet PB+LPG ;(