Opublikowano 30 Października 201114 l Żeby zablokować trzeba będzie zalać i moze o to im chodzi. Tu nie ma co blokować tu trzeba spiprzac z tego poj.. kraju Masz racje
Opublikowano 30 Października 201114 l Polacy to jednak twardy naród. Jakiś czas temu straszyli nas 5zł za litr, miały być protesty itp. i nic, po nowym roku będzie na bank 6zł na blacie dystrybutora i też nic się nie zmieni bo przecież od 2012 idzie średnia krajowa w górę znowu to ludzie będą mieć z czego zalać wozidełka a panowie z Orlenu, BP i innych stacji będą się cieszyć bo popyt nie spadnie. tak w styczniu 2012 akcyza na paliwo idzie 20gr na litrze w górę zgodnie z wymogami unijnymi, szkoda, że pensje za tym unijnymi derktywami nie podążają
Opublikowano 30 Października 201114 l Polacy to jednak twardy naród. Jakiś czas temu straszyli nas 5zł za litr, miały być protesty itp. i nic, po nowym roku będzie na bank 6zł na blacie dystrybutora i też nic się nie zmieni bo przecież od 2012 idzie średnia krajowa w górę znowu to ludzie będą mieć z czego zalać wozidełka a panowie z Orlenu, BP i innych stacji będą się cieszyć bo popyt nie spadnie. tak w styczniu 2012 akcyza na paliwo idzie 20gr na litrze w górę zgodnie z wymogami unijnymi, szkoda, że pensje za tym unijnymi derktywami nie podążają Pensja posła 12000 zł więc taka kosmetyczna podwyżka mało odczuwalna (oficjalna pensja, jedna z wielu)
Opublikowano 30 Października 201114 l Polacy to jednak twardy naród. Jakiś czas temu straszyli nas 5zł za litr, miały być protesty itp. i nic, po nowym roku będzie na bank 6zł na blacie dystrybutora i też nic się nie zmieni bo przecież od 2012 idzie średnia krajowa w górę znowu to ludzie będą mieć z czego zalać wozidełka a panowie z Orlenu, BP i innych stacji będą się cieszyć bo popyt nie spadnie. tak w styczniu 2012 akcyza na paliwo idzie 20gr na litrze w górę zgodnie z wymogami unijnymi, szkoda, że pensje za tym unijnymi derktywami nie podążają Pensja posła 12000 zł więc taka kosmetyczna podwyżka mało odczuwalna (oficjalna pensja, jedna z wielu) No to dlaczego na niego nie startujesz skoro jest tak kolorowo? :gwizdanie:
Opublikowano 30 Października 201114 l Kto jedzie tuskowi w ryja dać ? ja[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 20:53_________________________________________________ oc**jalstwo jest z tymi wzrostami.. kto jedzie blokowac Warszawe ? :evil: tu też się zgłaszam[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 20:55_________________________________________________ Bliska ON - 5,64 pb95- 5,62 LPG- 2,95 :gwizdanie: ja pierdo le
Opublikowano 31 Października 201114 l K...a ta Grecja mnie wpienia nieroby jedne co czwarty to urzędas i mendy za minimalną kupią więcej przy cenie 7.29/lniż my przy 5.32/l i jeszcze im trzeba DOKŁADAĆ. Weźmy bejsbole i jeźdźmy im "dołożyć", zobaczymy jak szybko powiedzą dość :gwizdanie:
Opublikowano 31 Października 201114 l w lubelskim wszyscy leję za taką samą kasę na tej samej stacji :polew:
Opublikowano 31 Października 201114 l w lubelskim wszyscy leję za taką samą kasę na tej samej stacji :polew: Jeeebany wykradł moje zdjęcie :polew: To moje tankowanie godzinę temu na Neste w Lublinie
Opublikowano 31 Października 201114 l w lubelskim wszyscy leję za taką samą kasę na tej samej stacji :polew: Jeeebany wykradł moje zdjęcie :polew: To moje tankowanie godzinę temu na Neste w Lublinie krzyniek mi podesłał
Opublikowano 31 Października 201114 l Płock Orlen 1000m od rafinerii ON 5.39zł Służbowo jeżdżę ciężarówką. Do tej pory szukałem auta w ropie, ale powoli zaczynam myśleć nad PB a nawet PB+LPG ;(