djzak Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 czesc:) pojawilo mi sie dzis takie cos ktos wie co to??? VAG-COM Version: Release 311.2-N 1o9lo0m-n6r12p-o9ko4x-kkjahh-568f Control Module Part Number: 4Z7 907 357 Component and/or Version: dynamische LWR D07 Software Coding: 00060 Work Shop Code: WSC 25445 1 Fault Found: 01539 - Headlights Not Adjusted 35-00 - -
Młody_drog Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Światła nie ustawione, wejdź w warsztat i jest tam opis jak ustawić światła, potrzebujesz jechać do mechanika z vagiem
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Oprogramowanie diagnostyczne VCDS
satikrk Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 kolego co zrobiles bo mam to samo ??
jacek666b Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ja miałem taki numer u siebie jak mi padł czujnik poziomowania ksenonów mocowany do wachacza.
djzak Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Opublikowano 1 Lipca 2012 umnie nic nie padlo niewiem jakim cudem sie to zapalilo ale udalo mi sie dojsc i jest ustawione..zrobilem to co pisze i dziala niema bledu ..nadole jest napisane o czujniku wysokosci jak pada to to sie zapala..ale umnie nie padl..moze cos go rozloaczylo kij wie;) ..pozdro! Audi A6 (4B) Headlight Aim Control (Dynamic Light) - Ross-Tech Wiki
yaboo Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 umnie nic nie padlo niewiem jakim cudem sie to zapalilo ale udalo mi sie dojsc i jest ustawione..zrobilem to co pisze i dziala niema bledu ..nadole jest napisane o czujniku wysokosci jak pada to to sie zapala..ale umnie nie padl..moze cos go rozloaczylo kij wie;) ..pozdro!Audi A6 (4B) Headlight Aim Control (Dynamic Light) - Ross-Tech Wiki miałem B6 2.5 quattro i w czasie jazdy szczególnie w zakrętach zapalała się i gasła kontrolka na FIS-e , okazało sie że przewody wchodzące do czujnika były nadłamane i raz było przejscie, a raz nie dlatego wyskakiwał błąd ksenonow... bez VAG-a na szybko pomaga wyjęcie bezpiecznika 5A. Naprawiłem przewód i problem rozwiązany...
Rekomendowane odpowiedzi