Opublikowano 22 Lutego 201610 l masz pod zmieniarke bo nie wszystkie sa wykorzystne w 12 pinowej Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 Lutego 201610 l Coś słyszałem że to może być instalacja pod jakieś utządzenie do navi, tyle że ja miałem ori radio symphony 3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 Lutego 201610 l Hmm, bardziej ta druga kostka ta pierwsza na milion procent od zmieniarki Podlacz najlepiej zmieniarke i zobacz skoro fabrycznie masz takia wiazke w schowku Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Lutego 201610 l przez krisuumax
Opublikowano 22 Lutego 201610 l To do zmieniarki u mnie idą tylko 3 kabelki? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 Lutego 201610 l 3 kable Ci wchodza do tej 12 pinowej ? Wysłane z iPhone 6 za pomocą Tapatalk
Opublikowano 24 Lutego 201610 l Ok dzięki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak tylko 3 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Już wyczaiłem od czego są u mnie w lewym boczku bagażnika te 3 wtyczki. Tam się podłącza madół radia satelitarnego sirius, bo ma samochód z USA Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 22 Maja 201610 l Witam. Mam problem ze zmieniarką w RNS-E w B7, zarówno radio jak i zmieniarka jest oryginalna, nie dokładana. Podczas odtwarzania muzyki z płyt nie pokazuje tytułów, tylko "Track XX". Płyty są oryginalne, w innych autach tytuły pokazywane są normalnie. Szukałem w opcjach, lecz nic nie znalazłem. Potrafi ktoś pomóc? Z góry dziękuję oraz pozdrawiam.
Opublikowano 31 Maja 201610 l Witam serdecznie Mam takie pytanie jak wygląda połączenie zmieniarki do rnse od strony radia chodzi o to że przy zakupie dostałem od sprzedającego kostke która wchodzi do zmieniarki co potrzebuje jeszcze aby połączyć zmieniarke z radiem najbardziej interesuje mnie schemat od strony radia jak tam wygląda podłączenie dodam że po prostu chce w to doposazyc mojego rns
Opublikowano 31 Maja 201610 l A wyciągałeś w ogóle RNS, albo sprawdzałeś jego schemat zanim napisałeś post?
Opublikowano 31 Maja 201610 l Tak wszystko mam już wymontowane chciałbym tylko dowiedzieć się w co mam się wpiac
Opublikowano 31 Maja 201610 l Pokaż fotki, co tam tam masz dokładnie. Tyle tylko, że tam nie ma nic skomplikowanego...
Opublikowano 31 Maja 201610 l Tak wygląda końcówka od zmieniarki Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l No nie zrozumiałeś mnie kolego.. Od strony radia kostka została ucieta i stąd moje pytanie czy mogę to teraz jakoś połączyć? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 Czerwca 201610 l Przecież mówi. Brakuje ci kostki. Musisz dorobić według schematu i kolorów PINy. Gdy kostka/wtyczka będzie gotowa łączysz i to wszystko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 16 Czerwca 201610 l chłopaki mam concert 3 i w planach może jest rnse led..chciałbym na teraz zmieniarke wrzucić.i tu pytanie..czy zmieniarka z numerem 8E0035111D bedzie działać na obu radiach?
Opublikowano 7 Lipca 201610 l Ponoc pod concert jest inna niz ta, co podałeś, ale sprobowalbym chyba jednak z concertem, na rnsie bedzie smigac napewno Sent from my E6853 using Tapatalk
Opublikowano 22 Lutego 20179 l Podłączyłem piny jak jest to tu opisane do rns e. I lipa, coś dzieje się z navi, bo nie ma dźwięku w przednich głośnikach, jak odepnę zmieniarkę to się pojawia.
Opublikowano 15 Czerwca 20179 l PIN 7 w RNS-E to kodowanie BOSE do masy. Według mnie PIN 9 ze zmieniarki powinien być wpięty w PIN 2 przy RNS-E kostka B. Edytowane 16 Czerwca 20179 l przez kodekplus
Opublikowano 29 Czerwca 20179 l Panowie mam taka Zmieniarkę jak wyżej kolega i nie mogę jej zAmontowac ona swieci wszystko ale radio nie odczytuje zmieniarki radio to audi symphony I zmieniałem kodowanie w polskim vagu i nic to nie dalo a na starej zmieniarce w której jest padnięty laser odczytuje normalnie czy da się coś z tym zrobić ?? Dodaje zdjęcie zmieniarki a radio to jeszcze raz mówię audi symphony I