JawoR36 Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam, chciałbym obkleić ten dekor folią, lecz zastanawiam się, do czego są te małe wloty. Nie popsuję czegoś jak to zakleje?
Krzysiekcalibra Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Tam jest czujnik temperatury wewnętrznej żeby klimatronik wiedział ile masz stopni w aucie żeby zbić do ustawionej temperatury przez ciebie wiec jak bedziesz obklejał to musisz go zostawić odsłoniętego
Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Koniecznie nie wskazane jest oklejak tego elementu.
sokal Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 możesz zakleić ale potem podziurkuj żeby klimatron banglał dalej jak należy
JawoR36 Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Opublikowano 4 Lipca 2012 Dobra tam i tak nie używam klimy Podziurkuję folię i styknie. Dzięki za odpowiedzi
Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 spoko spoko zapodaj foty jak okleisz,ocenimi wypociny
JawoR36 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 spoko spoko zapodaj foty jak okleisz,ocenimi wypociny Póki co, na pierwszy ogień idą dekory BTW. Obklejenie grilla zajęło mi 2,5h Panowie inwestujcie w lepsze folie, bo tymi najtańszymi nie warto nic robić
JawoR36 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Grillem nie ma co, od poszedł w zwykły czarny mat, oczywiście logo zostało w chromie. Dekory pójdą w dość oryginalny kolorek, ale nie zapeszając, dzisiaj dopiero folię zamawiam
Frimuś Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 spoko spoko zapodaj foty jak okleisz,ocenimi wypociny Póki co, na pierwszy ogień idą dekory BTW. Obklejenie grilla zajęło mi 2,5h Panowie inwestujcie w lepsze folie, bo tymi najtańszymi nie warto nic robić tanie mieso psy jedza i to nie zawsze Jaki wzor folii?
Matius. Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja mam ten element oklejony folią carbonową i wyciąłem te zagłębienie z dziurkami i wygląda na mój gust ok.
sokal Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Dekory pójdą w dość oryginalny kolorek będzie łechtaczkowy kameleon...
PiterA4 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 a dolacze sie do pytania wiec:dlaczego czasami jest tam taki maly silniczek elektryczny a czasami go niema???
sokal Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 a dolacze sie do pytania wiec:dlaczego czasami jest tam taki maly silniczek elektryczny a czasami go niema??? Jak jest klimatronik i nikt tam nie grzebał to chyba raczej powinien być Ale mam Audi od niedawna więc jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi
Rekomendowane odpowiedzi