pajda Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 no no ładna sztuka, RNS-A wkładaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 no no ładna sztuka, RNS-A wkładaj nie kuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 na wkładzie znalazłem nr 8a0 862 533dzieki!widze, ze tez sie nie opierniczasz:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Widze, że dużo się podziało w Audicy Muszę obadać na żywo efekty rezanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mała sesja świąteczna w górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na żywo widziałem furkę i daje radę. Z modami też lecisz do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 dzięki akjam, ale ja przy tobie to pikuś ---------- Post dopisany at 20:44 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- ostatnie modzenie w tym roku dzienne wylatują z haloo a trafiają w długie światła(świecą mocą 30%), moduł drl i clh link jak podpiąć moduł http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-modulu-drl-swiatlach-drogowych-265895/#post3410588 światła DRL - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Tak samo jak u mnie będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 mam, tylko lepsze żarówki trzeba założyć żeby lepiej wyglądało,bo na zwykłych żółto świeci, narazie mam jakieś tanie niebieskie założone efekt lepszy ale wpadną osramy blu 4300k lub 5000k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Daj linka do tego modułu kolego:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 od niego, tylko widzę że aukcja wyszła z drl.clh Przedmioty użytkownika - motoAllegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja u siebie mam CLH chętnie tylko te dzienne bym zrobił bo w B6 na ori gratach mnóstwo roboty:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 montaż banalny i błędów żadnych nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 montaż banalny i błędów żadnych nie robi potwierdzam, mam u siebie spisuje się bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZIK Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Cze!!! widzę Usziku, że od 15 lat to nic się nie zmieniłeś znamy się przeca od ok 1996-97, nie??? biały malacz z niebieskimi wstawkami .... to były czasy rezaj rezaj.... pikne mosz te BeSześć ile dałeś za podświetlane klamki??? dostałeś je razem z żarówkami, instalką czy jak??? rzuć na pw info jak co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 małe razanko się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuggler Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A z czego jest ten przełącznik? Do b6 chyba nie podjedzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 A z czego jest ten przełącznik? Do b6 chyba nie podjedzie:) przełącznik z A3, potrzebny sam środek z chromem do swapa z ori przełącznikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 małe razanko się szykuje http://s8.postimage.org/8mjaxgv4x/image.jpghttp://s14.postimage.org/3wm43wtwt/image.jpg :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 małe razanko się szykuje http://s8.postimage.org/8mjaxgv4x/image.jpghttp://s14.postimage.org/3wm43wtwt/image.jpg :banan: opuść ze stołków i kolejny modzik będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi