TyBucu Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zawsze sobie mozesz wkleic rejke na tasme dwustronna 3m.Moja tylna na takiej siedzi bo mi rejka latala przy audio. Teraz chcialem ramke klubowa wszczepic to chwycilem za rejke i sie zesralem, trzeba odkleic zylka
Kowi87 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 U mnie rejka jest zamontowana na patencie wiec nacodzień mam ja w standardowym miejscu, mod zrobiony głównie na zloty i sesje, bo ściaganie rejstracji i zostawienie wnęki tylko pod zdjecia zawsze mnie śmieszyło
Seikokilla Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Opublikowano 27 Listopada 2014 Dumalem czy nie zrobic na magnesy neodymowe ale troche sie boje ze moglbym ja zgubic przy 200 na autostradzie. A tasma skoro tak trzyma to tez nie dobrze Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2
TyBucu Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Dobrze dobrze ze tak trzyma, przynajmniej mi rejki nie zwina na darmowe tankowanie
Seikokilla Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Wczoraj do stajni dołączył mniejszy brat A3 3.2 Q , tylko gdzie ten śnieg Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Seikokilla
Seikokilla Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Ale dasz karniaka;) switna furka Jak na razie walcze z pewnymi komplikacjami za to do bepiuntki takie cos dzis odebralem ... i cholera wciąż na letnim setupie śmigam, dobrze że pogoda wciąż jesienna. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez Seikokilla
grucha1 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) A co juz zawineles sie A3 Edytowane 16 Grudnia 2014 przez grucha1
Seikokilla Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Nie problem z czujka ESP, muszę zmienić i zrobić adaptacje Czujka w A3 to był pikuś walka trwa ... jak na razie 4-ka poszła w górę na zimę i zrobił się allroad wymieniłem ezektor i jeszcze czeka nowa odma oraz poduszki silnika, na wiosnę wpada spawany zdes front, tylni dostanie zespawana dokładkę PDC,malowanko tu i tam, gwint again w dół i pomyślimy dalej Allroad A4 B5 image posting Autko właśnie przygotowuje się do sezonu niebawem nowe fotki z tego co wyszło
j4s2c2vr Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 po pół roku ciszy, to pewnie grubo się dzieje fajowa A3
Seikokilla Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) No może nie grubo ale niebawem wszystko się wyjaśni Trochę wszytko się przedłużyło ... szkoda gadać. W każdym razie coś tam się dłubie. Jeszcze pare rzeczy do ogarniecia, umyć brudasa i na VAG Weekend na razie fota z kalkulatora Dupka wyszła tak jak chciałem [/urlFront tez juz pospawany,pomalowany tylko dozbroic kratki Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Seikokilla
Kowi87 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Obawiam sie że zaspawując te dolne wloty wizualnie podniosłeś go do góry
Seikokilla Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Może coś w tym jest. Zresztą w tym roku nie schodzenia zbytnio w dół żeby mi zonka nie oderwała wszystkiego. Ustawiamy zobaczymy. Przynakmniej wyszlo cosik inaczej heh Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50F przy użyciu Tapatalka glupi tablet na tym nie da sie pisac A coś tam się pstryknęło ostatnio Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Seikokilla
zybi81 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Jak mi się podobają te lampy przednie. Sam robiłeś smoked czy to kupione już takie, bo zastanawiam się jak prysnąć żeby odbłyśnika od długich nie pomalować. Oklejanie przecież odpada bo odbłyśnik zejdzie.
Seikokilla Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2015 Generalnie robił kolega z forum malowanie z przeróbką na bizenon, skontaktuj sie w temacie z kolega qwerty.
zybi81 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Aaaaa... to wszystko jasne. Odbłyśnik też pryśnięty, niestety u mnie trzeba osłonić soczewkę i odbłyśnik długich. Coś wymyślę
Seikokilla Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) cosik tam strzeliłem na urlopie brudaskowi poszło trochę w gorę co by z bagażami nie szurać Cosik tam się pstryknęło ostatnio kalkulatorem po myciu brudaska Edytowane 26 Lipca 2015 przez Seikokilla
mariuszbielsko Opublikowano 28 Lipca 2015 Opublikowano 28 Lipca 2015 Siemka piękna b5 dozo pracy wsadzonej pełen podziw pozdrawiam
GorylTST Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Dobry projekt! Wszystko się ładnie zgrywa i jest spójne. Przedni zdeś zespolony z dokładką robi robotę! Wcześniej pisałeś, że chciałeś przerabiać kratki w zderzaku na plaster miodu. Zrezygnowałeś z tego? Były jakieś problemy z tym czy zwyczajnie zmiana koncepcji? Powiem szczerze, że jestem strasznie ciekawy jakby to wyglądało
Rekomendowane odpowiedzi