Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 APS] Seiko - Silver & Black :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze sobie mozesz wkleic rejke na tasme dwustronna 3m.

Moja tylna na takiej siedzi bo mi rejka latala przy audio. Teraz chcialem ramke klubowa wszczepic to chwycilem za rejke i sie zesralem, trzeba odkleic zylka :grin:

Opublikowano

U mnie rejka jest zamontowana na patencie wiec nacodzień mam ja w standardowym miejscu, mod zrobiony głównie na zloty i sesje, bo ściaganie rejstracji i zostawienie wnęki tylko pod zdjecia zawsze mnie śmieszyło :grin:

Opublikowano

Dumalem czy nie zrobic na magnesy neodymowe ale troche sie boje ze moglbym ja zgubic przy 200 na autostradzie. A tasma skoro tak trzyma to tez nie dobrze :wacko:

Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Dobrze dobrze ze tak trzyma, przynajmniej mi rejki nie zwina na darmowe tankowanie :grin:

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj do stajni dołączył mniejszy brat A3 3.2 Q :decayed: , tylko gdzie ten śnieg :eusathink:

4824336919_1.jpg

Edytowane przez Seikokilla
Opublikowano

Ale dasz karniaka;) switna furka

Opublikowano (edytowane)

Ale dasz karniaka;) switna furka

Jak na razie walcze z pewnymi komplikacjami :kwasny:

za to do bepiuntki takie cos dzis odebralem :decayed:

DSC_0147.jpg

... i cholera wciąż na letnim setupie śmigam, dobrze że pogoda wciąż jesienna.

Opublikowano (edytowane)

A co juz zawineles sie A3

Edytowane przez grucha1
Opublikowano

Nie problem z czujka ESP, muszę zmienić i zrobić adaptacje :facepalm:

Czujka w A3 to był pikuś :facepalm: walka trwa ... jak na razie 4-ka poszła w górę na zimę i zrobił się allroad :wink: wymieniłem ezektor i jeszcze czeka nowa odma oraz poduszki silnika, na wiosnę wpada spawany zdes front, tylni dostanie zespawana dokładkę PDC,malowanko tu i tam, gwint again w dół i pomyślimy dalej :decayed:

Allroad A4 B5 :grin:

DSC_0173.jpg
image posting

Autko właśnie przygotowuje się do sezonu :decayed: niebawem nowe fotki z tego co wyszło :wink:

Opublikowano

po pół roku ciszy, to pewnie grubo się dzieje :D
fajowa A3 :D

Opublikowano (edytowane)

No może nie grubo ale niebawem wszystko się wyjaśni :decayed:

Trochę wszytko się przedłużyło ... szkoda gadać. W każdym razie coś tam się dłubie.

Jeszcze pare rzeczy do ogarniecia, umyć brudasa i na VAG Weekend :D na razie fota z kalkulatora DSC_0392.jpg

Dupka wyszła tak jak chciałem DSC_0389.jpg[/urlFront tez juz pospawany,pomalowany tylko dozbroic kratki DSC_0388.jpg

Opublikowano

Obawiam sie że zaspawując te dolne wloty wizualnie podniosłeś go do góry :wink:

Opublikowano (edytowane)

Może coś w tym jest. Zresztą w tym roku nie schodzenia zbytnio w dół żeby mi zonka nie oderwała wszystkiego. Ustawiamy zobaczymy. Przynakmniej wyszlo cosik inaczej heh :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50F przy użyciu Tapatalka

glupi tablet na tym nie da sie pisac :kwasny:

A coś tam się pstryknęło ostatnio :wink:DSCN3651.jpgDSCN3663.jpg

DSCN3672.jpg

Opublikowano

Jak mi się podobają te lampy przednie. Sam robiłeś smoked czy to kupione już takie, bo zastanawiam się jak prysnąć żeby odbłyśnika od długich nie pomalować. Oklejanie przecież odpada bo odbłyśnik zejdzie.

Opublikowano

Generalnie robił kolega z forum malowanie z przeróbką na bizenon, skontaktuj sie w temacie z kolega qwerty.

Opublikowano

Aaaaa... to wszystko jasne. Odbłyśnik też pryśnięty, niestety u mnie trzeba osłonić soczewkę i odbłyśnik długich. Coś wymyślę ;)

Opublikowano (edytowane)

DSCN4040.jpg

cosik tam strzeliłem na urlopie brudaskowi :wink: poszło trochę w gorę co by z bagażami nie szurać :grin:

Cosik tam się pstryknęło ostatnio kalkulatorem po myciu brudaska :decayed:

DSCN4044.jpg
DSC_0391.jpg
20150725_132716.jpg
20150725_132758.jpg
20150725_132824.jpg
20150725_132842.jpg

Opublikowano

nie ma bata,robie na wzor :D

Opublikowano

Siemka piękna b5 dozo pracy wsadzonej pełen podziw pozdrawiam

Opublikowano

Dobry projekt! Wszystko się ładnie zgrywa i jest spójne. Przedni zdeś zespolony z dokładką robi robotę! :D Wcześniej pisałeś, że chciałeś przerabiać kratki w zderzaku na plaster miodu. Zrezygnowałeś z tego? Były jakieś problemy z tym czy zwyczajnie zmiana koncepcji? :D Powiem szczerze, że jestem strasznie ciekawy jakby to wyglądało :D