Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja fabrycznego modułu Bluetooth w Audi A4 B6/B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie nie mogę dać rady z tymi kodowaniami i prosiłbym o pomoc.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 424,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jaki modul high or basic? Bose? Zmieniarka?

Sent from my E6853 using Tapatalk

Opublikowano

Moduł z końcówka D. Zmieniarka Tak, Bose Nie. Do tego mam dziwny problem bo nie zawsze vag chce mi się połączyć z Bluetooth, a jak juz się połączy to nie mogę zienić kodowania. zostaje to samo było przed zmianą.

Opublikowano

Moze byc slaby kabel, a moze tez być i modul lipny, lub wpisujesz kodowanie spoza zasiegu możliwości modulu typu basic

Spróbuj tak:

Rns-e 0301757 albo 0301257

Bt 0000622 lub 0000722

Kurde z ta kiera to jak ona podchodzi pod multi bez rolek czy nie? Nie jestem pewien

Edytowane przez turbobastard

Opublikowano

A jakie powinno być kodowanie w moim przypadku? Bo ogółnie to jako tako to chodziło nie wyświetlało tylko ikonki bt i nie pokazywało zasięgu. Ale teraz wyświetla mi sie tylko komunikat ze mogę odbierać lub odrzucać połączenia pokrętłem ale nie mogę skasować tego komunikatu z rnse. Ręce mi już do tego opadają.

Opublikowano

Sprawdź kodowania ktore podalem

Opublikowano

Próbowałem z tymi kodowaniami i na każdym jest tak samo. Ogólnie wszystko działa (nie wyświetla jedynie ikonki bt, ani sily sygnału), do czasu kiedy wyłączę radio i odejdę na jakiś czas. Gdy wrócę włączam zapłon telefon łączy się automatycznie jednak na ekranie wyświetla się info: Przy połączeniu przychodzącym możesz wybrać opcje używając dużego pokrętła: -odbierz/ -ignoruj/ -zamień i w żaden sposób nie moge tego wyłączyć. Co może być nie tak??

Opublikowano

Dziwne, ale żadnego z kodowan nie przyjmuje?

Opublikowano

Kodowania przyjmuje. ale na każdym wyskakuje mi ten komunikat i juz nic nie mogę zrobić.

Opublikowano

Cześć,

Jaki numer modułu jest potrzebny, żeby działał z androidem 6.0?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez kufelkr

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Panowie. Poszukuje modułu bluetooth z koncówką Q z pełną funkcjonalnością, kolega z forum posiada na sprzedaż z końcówką H. Moje pytanie czy moduł z końcówką H ma taką samą pełną funkcjonalnosć jak moduł Q?

Opublikowano

Szybkie pytanie, gdzie znajduję się fabrycznie moduł bluetooth w B7?

Myślałem że będzie za schowkiem ale nie widzę go, a jest na pewno bo telefon znajduję bluetootha.

Opublikowano

Pewnie tam, gdzie i w B6, czyli z przodu pod wykładziną pod fotelem pasażera.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Mam problem z połączeniem się tel. z BT , wcześniej miałem dwa solidy samsungi i żadnych problemów nie było , ale przyszły czasy kiedy bez smartfona nie da się funkcjonować i zakupiłem sony m4 aqua. Niestety połączenie traw nie więcej niż kilka sekund . Najpierw włączam bt w tel i słychać dźwięk w aucie jak się łączy po kilku sekundach pojawia się dźwięk zerwania połączenia jest tak za każdym razem :kwasny:

Czy to znaczy ze moduł BT który mam jest już za stary jak się nie mylę mam ten podstawowy z końcówką D

Opublikowano

Masz książke? Możesz wybierać połączenia na fisie?

Czy tylko możesz odbierać połączenia?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Za słaby moduł.

Opublikowano

Panowie mam problem z głośnością. Ledwo słyszę gdy z kimś rozmawiam przez telefon. Sprawdzałem na innym module BT i jest to samo. Podczas rozmowy głośność w telefonie mam ustawiona na maksa. Gdzie szukać przyczyny? Czy najlepszym wyjściem będzie rozebranie całego układu i sprawdzenie połączeń? Moduł mam podłączony z funkcja SDS.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Panowie mam problem z głośnością. Ledwo słyszę gdy z kimś rozmawiam przez telefon. Sprawdzałem na innym module BT i jest to samo. Podczas rozmowy głośność w telefonie mam ustawiona na maksa. Gdzie szukać przyczyny? Czy najlepszym wyjściem będzie rozebranie całego układu i sprawdzenie połączeń? Moduł mam podłączony z funkcja SDS.

Zapomnij BT w telefonie. Włącz głośność dzwonka na trochę więcej jak na połowę i spróbuj połączyć się na nowo z BT w aucie. Tyle, że ja miałem za głośno, że głośniki z boczkami chciały wyjść do kabiny. Spróbuj.

Opublikowano

@up

Mistrzuniu nic to nie dało. Ciagle jest tak samo. Pozostaje chyba sprawdzenie połączenia miedzy BT a RNS. Przy weekendzie rozbiorę wszystko i posprawdzam, może rzeczywiście gdzieś się machnąłem podczas podłączania [emoji848] Tylko ciekawe gdzie, sprawdzałem dwa razy... A gdybym pomylił + z - w pinach odpowiedzialnych za głośniki to by mogło być tak, ze cicho słyszę rozmówcę mimo ze mam głośność BT ustawiony na maksa? Czy nic bym nie słyszał? W sumie jak ja coś mowie to tez bez szału druga osoba słyszy, ale rozumie wszystko wiec może coś w pinach od mikrofonu jest nie halo [emoji848]

Edytowane przez kaman

Opublikowano

Przy erenesie przedzwoń sobie piny z tymi od blutka, czy się zgadzają