bediks Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 mam pytanie czy ktos montowal takie zarówki w miejsce wstecznych tj na zdjeciach nizej : napewno ladnie by wygladalo bo bialo ale czy spelni to zadanie dobrego oswietlenia obszaru za samochodem w nocy
Mauros88 Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 te 2 co dales zdjecie to totalne dno. Widocznosc do tylu w nocy zerowa, Swieci praktycznie punktowo. Reszta to nie mam pojecia. Ale mysle ze 3 wersja powinna wygladac i swiecic ok
Auudii Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 musisz miec diody ktore oszukaja kompa inaczej bedzie swiecic spalona zarowa
bediks Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 A w b5 była ta sygnalizacja spalonej żarówki?
kkam Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 w b5 nie ma sygnalizacji spalonych zarówek
bediks Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Opublikowano 12 Lipca 2012 No właśnie. Dzisiaj założyłem smd do postojowej i ładnie wygląda, świecą mocno dlatego ciekawe czy podejdą do wstecznego w moich poliftowych lampach. Bo ta pierwsza żarówka to napewno wypas świeci tam jest cree Q5 a w latarkach ostro daje
malpel Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Te czerwone żaróweczki ładnie świecą ale w mojej b7 05r ALT wywala błąd żarówki, podobno mają canbusa ale to nie pomaga, gdzie nie wkręcę to ten sam problem.
bediks Opublikowano 6 Września 2012 Autor Opublikowano 6 Września 2012 masz jakies zdjecie jak to swieci ??
kanu Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 pamietajcie też, że te CREE się troszkę grzeją, więc dobrze by było gdyby się plastiki Wam nie podtopiły w lampach
Kowi87 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 w b5 nie ma sygnalizacji spalonych zarówek jest, tylko nie aż tak czujna jak w B6:wink: Ogólnie światło ledowe nie daje poswiaty, mam u siebie 64ledowe żaówki H7 w odbłysniku od długich, ale to prawie nie oświetla w nocy, takze w steczny taki mały ledzik tez nie da wystarczajacej ilosci światła
Rekomendowane odpowiedzi