Skocz do zawartości
IGNOROWANY

LED/SMD/CREE w miejsce wstecznego p21w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy ktos montowal takie zarówki w miejsce wstecznych tj na zdjeciach nizej :

led-Q5-cree.jpg

41%2BAwyIEaPL._SL500_AA300_.jpg

2463864525

napewno ladnie by wygladalo bo bialo ale czy spelni to zadanie dobrego oswietlenia obszaru za samochodem w nocy

Opublikowano

te 2 co dales zdjecie to totalne dno. Widocznosc do tylu w nocy zerowa, Swieci praktycznie punktowo. Reszta to nie mam pojecia. Ale mysle ze 3 wersja powinna wygladac i swiecic ok

Opublikowano

A w b5 była ta sygnalizacja spalonej żarówki?

Opublikowano

w b5 nie ma sygnalizacji spalonych zarówek

Opublikowano

No właśnie. Dzisiaj założyłem smd do postojowej i ładnie wygląda, świecą mocno dlatego ciekawe czy podejdą do wstecznego w moich poliftowych lampach. Bo ta pierwsza żarówka to napewno wypas świeci tam jest cree Q5 a w latarkach ostro daje

Opublikowano

Te czerwone żaróweczki ładnie świecą ale w mojej b7 05r ALT wywala błąd żarówki, podobno mają canbusa ale to nie pomaga, gdzie nie wkręcę to ten sam problem.

Opublikowano

masz jakies zdjecie jak to swieci ??

Opublikowano

pamietajcie też, że te CREE się troszkę grzeją, więc dobrze by było gdyby się plastiki Wam nie podtopiły w lampach :)

Opublikowano
w b5 nie ma sygnalizacji spalonych zarówek

jest, tylko nie aż tak czujna jak w B6:wink:

Ogólnie światło ledowe nie daje poswiaty, mam u siebie 64ledowe żaówki H7 w odbłysniku od długich, ale to prawie nie oświetla w nocy, takze w steczny taki mały ledzik tez nie da wystarczajacej ilosci światła