makthedon Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam Nie mam pojecia co jest grane ze jedna zarowka nie swieci. Na poczatku myslalem ze sie spalila i faktycznie byla spalona ale po wymianie na nowa dalej nie zaswiecilo. Przeczyscilem styki ale i to nie pomoglo. Co moze byc przyczyna? Przy okazji inna sprawa zwiazana rowniez z oswietleniem, lampka w podsufitce nie wlacza sie po otwarciu bagaznika oczywiscie przy ustawieniu na 0. Dziala dopiero po przelaczeniu na I. Cos z ukladem? Z gory dzieki za pomoc.
jarek_ns Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 A na fisie masz informacje o otwartej klapie? Jak masz to sprawdź luty w lampce. Któryś może byc opęknięty Sent from my iPhone using Tapatalk
smolar22 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 może nowa zarówka też jest spalona. Przełóż z tej drugiej co świeci
makthedon Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Opublikowano 14 Lipca 2012 Probowalem juz trzech roznych wiec to musi byc cos innego.
steve69 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Probowalem juz trzech roznych wiec to musi byc cos innego. Zacznij od rzeczy najprostszej - sprawdź miernikiem, czy jest napięcie w gnieździe żarówki. -- Pozdrawiam. Sławek
wielki1980 Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Przerwał się kabelek który idzie do lampki ja tak miałem.
makthedon Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Opublikowano 14 Lipca 2012 Jesli chodzi o lampke w podsufitce to fis nie pokazuje ze mam otwarty bagaznik wiec to chyba dlatego sie nie zapala. Co w takim przypadku? Ta przy rejestracji sprawdze miernikiem tak jak radzicie.
jarek_ns Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Jak fis nie pokazuje to mikrostyk w zamku klapy
siivvy Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 i co w końcu z ta żarówką oświetlenia tablicy? wyjaśniło się coś? ja mam ten sam problem tylko ze w b7 ale to chyba nie ma znaczenia. na fisie pokazuje przepalona żarówka. jak zamieniłem żarówki to ta niby przepalona świeciła a ta druga znowu nie. nie sprawdzałem miernikiem bo akurat nie mam. czy to może tez być jakiś bezpiecznik za to odpowiedzialny? ---------- Post dopisany 30-07-2012 at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany 17-07-2012 at 18:14 ---------- u mnie sie juz wyjasnilo. przeczyscilem papierem sciernym styki i wszystko jest ok.
Pretor Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 U mnie było tak samo dwa miesiące temu, też nie było błędu na fisie a jedna lampka oświetlenia tablicy nie świeciła, przeczyściłem papierem ściernym jak kolega wyżej i wszystko ok.
ka1kos Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 U mnie tez nie swieci prawa lampka oswietlenia tablicy ,audi a4 b6 avant, na fisie nic nie pokazuje patrzylem miernikiem i nie ma pradu co moze byc przyczyna ? Dodam ze od czasu do czasu pkazuje na fisie ze mam otwarta klape a jest zamknieta
Rekomendowane odpowiedzi