marcin248 Opublikowano 24 Lipca 2012 Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam szybkie pytanie czy podejdzie skóra z foteli przednich od A6 do A4B5 moje skóry są z przodu zniszczone a na alegro znalazłem akurat tylko przednie też skóra Beżowa-Ecrue tylko moje są kubełkowe podgrzewane ,mają poduchy i elektryczne lędzwie a te chyba tylko tyle że skóra jasna w kubełkach chyba jak moja ,wymienił bym sobie same siedziska , jeśli się nadadzą to poproszę gościa o więcej fotek u mnie wyposażenie BL niżej link d aukcji AUDI A6 KOMBI FOTELE SKÓRZANE (2490487113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i czy opłaca się za tą cenę sam przód
karol24 Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Podobno po małych przeróbkach fotele przednie podchodzą cena jeśli stan dobry to nawet niczego sobie moim zdaniem, nie dało by cie tak zrobić, że same pokrowce zmieniasz z foteli? żeby nie rzeżbić za bardzo.
marcin248 Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 chciałem wymienić same pokrowce (skóry) na te w lepszym stanie ale czy siedzisko jest takie same szerokie i długie w A4B5 i A6 ? link wyżej do aukcji , to samo z oparciem czy da się wymienić, ale jeśli dam radę w domowych warunkach przerobić mocowania z tych od A6 (tam widziałem elektryczną regulacje) u mnie poduchy i podgrzewanie już by był fajny fotelik w kremowej skórce to mógł bym spróbować pytanie tylko czy tak można
vokotibi Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Można. Trochę przeróbki i masz całe fotele z pełną elektryką z c5.
Reggi Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Panowie..zapomnijcie o podmianie pokrowców z C5 do B5. Kubły z C5 są szersze U mnie w C5 czuje się jak na tronie natomiast jadą w kubłach B5 to jakbym na nocniku śmigał
karol24 Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Ale przednie fotele (kubły) po przeróbkach jak wyżej pisałem da się wsadzić? niezłe ceny na allegro są za elektrycznie sterowane z poduchami może by tylko przód wsadzić?
marcin248 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 a konkretniej co trzeba przerabiać w fotelach a6 do b5? prowadnice pasują?, zaczep z przodu nie jest tak jak w b5 ? fotka spodu a6/b5 by tu sporo wyjaśniła bo trudno mi trafić fotele skórzane ecru do swojej b5 może warto się pobawić w przeróbkę i jak pózniej przy regulacji/użytkowaniu czy o nic nie ociera itp. Może wiecie ewentualnie od jakich modeli można przełożyć same skóry z przodu od a3 lub b6 ??
Rekomendowane odpowiedzi