Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

listwy, dekory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie czy listwy dekory AUDI A4 O5R 8E0 F-V COMBI beda pasowaly do a4 b6 sedan radio 2 din ?

czy do 1 din radia sa inne decory ?

kupic nowe czy okleic 3M co radzicie ?

z gory dzieki za kazda informacje

---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ----------

teraz sa takie dekory drewno na jakie zmienic zeby pasowaly do mojego koloru wnetrza?

Obraz_025.jpg

<br /><br />

Opublikowano

Będą pasować, są takie same. 3M na pewno wyjdzie taniej i większy wybór. Sam będą oklejał niedługo. Zmień na takie żeby Tobie się podobały. Gała do zmiany albo do obszycia.

pzdr

Opublikowano

no tez doszedlem do wniosku ze chyba 3m ale jeszcze niewiem na jaki kolor albo szczotkowane alum ,albo jakis carbon srebrny

Opublikowano

daj czarny polysk i bedzie duzo lepiej niz ten pseudo carbon ;)

Opublikowano

Czarny połysk można tanio dostać cały komplet ori bo jest dość popularny

Opublikowano
Czarny połysk można tanio dostać cały komplet ori bo jest dość popularny

mylisz czarny soul seryjny z czarnym połyskiem ,który jest nie jest tani

Opublikowano

No piano to wiadomo ze tanie nie jest. Mimo wszystko seryjny soul to nie mat.

Opublikowano
No piano to wiadomo ze tanie nie jest. Mimo wszystko seryjny soul to nie mat.

matowy nie ,ale jest grafitowy , nie czarny ,a koledze miedzikos chyba chodziło właśnie o piano

Opublikowano

Mam dekory w czarnym polysku ktore czekaja na oklejenie na czarny mat. Nie jest to piano ale tez nie grafit:-)

Opublikowano

Odkopuję temat, bo nie chcę zakładać nowego mimo, że sprawa dotyczy B5

potrzebuję wymienić listwę z konsoli środkowej, ale po zdjęciach z internetu nie mogę dojść czy to ten sam kolor, oryginalnie w samochodzie mam jakieś plastykowe drewno (w setce miałem prawdziwe ehhh) i nie wiem czy czasem nie ma kilku odcieni.

Generalnie mam w samochodzie kolor listw taki:

http://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/12/32/58/2812325886

i chcę zamontować do tego taką listwę na kokpit:

http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/17/47/45/2817474578

będzie pasował kolor?

Opublikowano

Fajne jest jeszcze obklejanie alcantarą :naughty: . Sam będę u siebie to robił tylko nie wiem jakim klejem przymocować ją do dekorów :kwasny:.

Mój kolor listew to soul i te wnętrze zlewa się bardzo

Opublikowano

Na alledrogo widziałem listwy oklejone alkantarą ( albo raczej alakantarą:polew:) widok koszmarny, ale o gustach się nie dyskutuje. Możesz użyć uniwersalnego kleju tapicerskiego o nazwie BONATERM ( AS jest do pistoletu a zwykły na pędzel) Listwy nie są raczej wystawione na działanie słońca więc nie powinno odejść pod warunkiem dobrze przygotowanego podłoża. A co do listew to u siebie wymieniłem soul na alu szczotkowane i to jest to :thumbup1:

Opublikowano

Panowie... Mam sprawe do Was... napękł mi lekko jeden dekor (kolor: jasne drewno) ten długi co jest nad schowkiem pasażera... Wnętrze mam Jasne i tak mysle na jaki kolor oblkleić dekory zeby to jakosc ładnie pasowalo to jasnego wnętrza nie ukrywając, ze drewno fajnie pasuje... macie moze jakies przykladowe zdjęcia jasnego wnętrza z innymi wersjami kolorystycznymi dekorów ??? :)

Opublikowano

ja bym pomalowa na jakis fajny kolorek :wink:

Opublikowano

No tak .. tylko na jaki ? :P jakby byly jakies zdjecia pogladowe... ale doszukac sie nie moge... w gre weszlo by nawet obszycie jakims materialem... jakbym mial czarne wnetrze to bym sie nie ogladal i na czerwono dekory alcantara obszyl ;)

Wysyłane z mojego Ascend G300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

widziałem ten wątek dlatego tak jak mowie do czarnego wnętrza pasują czerwone dekory... Ja mam jasne wnętrze i nie mam pojecia na jaki kolor by je zrobić? ;)

Opublikowano

czarny:wink:

Opublikowano

też tak właśnie myślę i chyba tak zrobie tomekhxc :P