Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany

może ktoś podpowie

właśnie się rozglądamy za telefonem dla mojej kobity

wymyśliła sobie, jak to baby, że to dla niej nieistotne, byle był biały

:facepalm::doh:

no w każdym bądź razie, z takich w miarę budżetowych i opartych na andku, co można polecić?

nie może to być nic olbrzymiego z rodzaju Galaxy, raczej takie do damskiej dłoni

ktoś coś podpowie?

do tej pory miała samsung diva, jak dobrze kojarzę nazwę

z góry dzięki

Opublikowano

iphon 4s bialy kobietom pasuje,tylko cena jest dosc niezla

Opublikowano

no właśnie ten HTC jej koleś wczoraj w Playu rekomendował

tak się właśnie zastanawiam, czy to warte swojej ceny

a Samsung nie produkuje czegoś rozsądnie cenowego ?

Opublikowano

Kamyk, 2 dni temu był u mnie klient z zapytaniem o biały telefon dla żony do 500zł

Wyjaśniłem mu parę spraw o tych telefonach i skusił się na o ponad 200zł droższy telefon, sprowadziłem mu go na drugi dzień i jeszcze mi później dziękował za doradzenie a na początku powiedział że nie da więcej niż 500zł :grin:

NOWY SAMSUNG ACE S5830i LA FLEUR BEZ SIM GW24+2GB (2518644851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

To jest ode mnie z sieci, tak wygląda, poczytaj opinie, porównaj ceny :wink4:

Opublikowano

moja ma tego Samsunga Galaxy ACe La Fleur i telefon jest fajny,jest na Adroidzie,aparat 5mpx daje rade i ma te kwiatki na obudowie :naughty:

Opublikowano

Też ciekawy ale gabaryty już większe.. (mówię o LG)

Zresztą czy to ważne już miałem kilka klientek które używają tego co ja (Galaxy S3) i jakoś dają radę :decayed:

Opublikowano
moja ma tego Samsunga Galaxy ACe La Fleur i telefon jest fajny,jest na Adroidzie,aparat 5mpx daje rade i ma te kwiatki na obudowie :naughty:

david

z tych kwiatkUF na obudowie to sie normalnie do lez poplakalem ......

:polew::polew::polew:

ale cos mam wrazenie, ze to bedzie to :wink:

Opublikowano

Mówię Ci Kamyk że te kwiatki najbardziej przyciągają:polew:, dziś już jedną sztukę sprzedałem bo była laska z gościem przed chwilą i wzięli tego Ace La Fleur :grin:

Jak by jednak nie chciała telefonu na androidzie i wolała mniejszy gabarytowo to jest inny białas tańszy (255zł) Avila White też się dobrze sprzedaje tylko problem w tym że nie ma kwiatków :disgust::polew:

s5230e.jpg

Bo o limitowanej wersji "Hello Kitty" nie wspomnę też mam :decayed:

s5230hellokitty.jpg

:polew:

Opublikowano

Mam podobny temat co Kamyk :)

Musze wybrac telefon dla mojej zony, najchetniej bialy, i stosunkowo tani w zakupie z sieci. Nie chce kupowac telefonu, tylko wziac z abonamentem.

Ten Samsung, ktory polecacie wyglada fajnie, ale nie ma go w Orange ani w PLAY (przynajmniej na stronach), a inne sieci nie wchodza w gre.

SGS+ jest z jakas biala obudowa?

Opublikowano
SGS+ jest z jakas biala obudowa?

594ed743-843e-04a4.jpg

Występuje ale jest ich mało :)

Opublikowano

no wlasnie :( w Orange tylko czarne, w PLAYu juz w ogole nie maja SGS+... wiec chyba nie ma wyboru.

Opublikowano

Zapytam się jutro u mnie w salonie Play czy mają bo jak coś to mogliby Ci wysłać.

Opublikowano
Mam podobny temat co Kamyk :)

Fly

na pewno nie masz podobnego tematu, bo ta moja gwiazda to sie znowu zastanawia teraz czy moze jednak nie zostawic tego co ma ....

"no bo w sumie to przeciez dziala"

matko, jakie one wszystkie sa zdecydowane ......:facepalm:

Fly, a tak poza tematem - wielbiciel przyjechal, skul Ci morde jak obiecywal ?? :decayed: