Kamyk Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 Pany może ktoś podpowie właśnie się rozglądamy za telefonem dla mojej kobity wymyśliła sobie, jak to baby, że to dla niej nieistotne, byle był biały no w każdym bądź razie, z takich w miarę budżetowych i opartych na andku, co można polecić? nie może to być nic olbrzymiego z rodzaju Galaxy, raczej takie do damskiej dłoni ktoś coś podpowie? do tej pory miała samsung diva, jak dobrze kojarzę nazwę z góry dzięki
tomcrack27 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 iphon 4s bialy kobietom pasuje,tylko cena jest dosc niezla
peju Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 HTC Wildfire S Jest mały, jest dostepny w roznych kolorach, jest na Andku. http://www.htc.com/pl/smartphones/htc-wildfire-s/#specs http://www.htc.com/pl/smartphones/htc-wildfire-s/#overview tu masz wideorecenzje PL: No i przykladowe ceny nowy: Telefony :: HTC :: HTC WildFire S - biały uzywany: CHTargówek HTC Wildfire S b.locka gw10m biały (2523360583) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kamyk Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 no właśnie ten HTC jej koleś wczoraj w Playu rekomendował tak się właśnie zastanawiam, czy to warte swojej ceny a Samsung nie produkuje czegoś rozsądnie cenowego ?
talib1990 Opublikowano 28 Lipca 2012 Opublikowano 28 Lipca 2012 moja bratanica ma tego SAMSUNG GALAXY MINI BIAŁY BS gw24m Poznań-Baranowo (2514233474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bardzo przyjemny telefon
PABLO Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Kamyk, 2 dni temu był u mnie klient z zapytaniem o biały telefon dla żony do 500zł Wyjaśniłem mu parę spraw o tych telefonach i skusił się na o ponad 200zł droższy telefon, sprowadziłem mu go na drugi dzień i jeszcze mi później dziękował za doradzenie a na początku powiedział że nie da więcej niż 500zł NOWY SAMSUNG ACE S5830i LA FLEUR BEZ SIM GW24+2GB (2518644851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. To jest ode mnie z sieci, tak wygląda, poczytaj opinie, porównaj ceny
lukaszk Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Moja żona ma, i bardzo sobie chwali... LG P970 White za 800zł masz nowe na Allegro. NOWY LG P970 WHITE LIMITOWANY 2GB BEZ SIM RADOM FV (2521489524) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
David Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 moja ma tego Samsunga Galaxy ACe La Fleur i telefon jest fajny,jest na Adroidzie,aparat 5mpx daje rade i ma te kwiatki na obudowie
PABLO Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Też ciekawy ale gabaryty już większe.. (mówię o LG) Zresztą czy to ważne już miałem kilka klientek które używają tego co ja (Galaxy S3) i jakoś dają radę
Kamyk Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 moja ma tego Samsunga Galaxy ACe La Fleur i telefon jest fajny,jest na Adroidzie,aparat 5mpx daje rade i ma te kwiatki na obudowie david z tych kwiatkUF na obudowie to sie normalnie do lez poplakalem ...... :polew: ale cos mam wrazenie, ze to bedzie to
PABLO Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Mówię Ci Kamyk że te kwiatki najbardziej przyciągają, dziś już jedną sztukę sprzedałem bo była laska z gościem przed chwilą i wzięli tego Ace La Fleur Jak by jednak nie chciała telefonu na androidzie i wolała mniejszy gabarytowo to jest inny białas tańszy (255zł) Avila White też się dobrze sprzedaje tylko problem w tym że nie ma kwiatków Bo o limitowanej wersji "Hello Kitty" nie wspomnę też mam
Flyer Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Mam podobny temat co Kamyk Musze wybrac telefon dla mojej zony, najchetniej bialy, i stosunkowo tani w zakupie z sieci. Nie chce kupowac telefonu, tylko wziac z abonamentem. Ten Samsung, ktory polecacie wyglada fajnie, ale nie ma go w Orange ani w PLAY (przynajmniej na stronach), a inne sieci nie wchodza w gre. SGS+ jest z jakas biala obudowa?
PABLO Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 SGS+ jest z jakas biala obudowa? Występuje ale jest ich mało
Flyer Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 no wlasnie w Orange tylko czarne, w PLAYu juz w ogole nie maja SGS+... wiec chyba nie ma wyboru.
PABLO Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zapytam się jutro u mnie w salonie Play czy mają bo jak coś to mogliby Ci wysłać.
Kamyk Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Mam podobny temat co Kamyk Fly na pewno nie masz podobnego tematu, bo ta moja gwiazda to sie znowu zastanawia teraz czy moze jednak nie zostawic tego co ma .... "no bo w sumie to przeciez dziala" matko, jakie one wszystkie sa zdecydowane ...... Fly, a tak poza tematem - wielbiciel przyjechal, skul Ci morde jak obiecywal ??
Rekomendowane odpowiedzi