Kit Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 :cool:Przywiozłem to auto ze szkocji z miasta aberdeen auto jest na angielskich tablicach mieszkam w irlandi w mieście Galway z samochodu jestem zadowolony dobra cena 4000 funtów tym bardziej że funt tak nisko stoi na dzień obecny. Przewoziłem to auto 23 godziny ale warto było jest w idealnym stanie serwis pełny co roku w salonie audi [/glow] To tyle narazie :) :) :) :) :)
Kit Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Opublikowano 22 Maja 2008 dzięki stary sam jestem zadowolony przesiadłem się z paska też 2001 ale audi jest o klase lepsze strasznie dużo fotoradarów w Szkocji mają my slałem że u nas jet dużo ale tam w mały miasteczku na odcinku 5km było ich około 15
Reggi Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 4000 funtów ...dobra cena A zdarzają sie w takiej cenie tylko z kierownicą nie po barbarzyńsku ?
Korzeń Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 dzięki stary sam jestem zadowolony przesiadłem się z paska też 2001 ale audi jest o klase lepsze strasznie dużo fotoradarów w Szkocji mają my slałem że u nas jet dużo ale tam w mały miasteczku na odcinku 5km było ich około 15 No to ładnie. Na odcinku 15 kilometrów wylicza Ci średnią jak jedziesz za szybko to mandacik. Miód
wustyle Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 fajna ale przeraza mnie kiermana z prawej strony w audi dziwne, bo jak pomysle o jezdzie po polskich drogach jakas japonska maszyna (skyline'm, albo typowa maszyna do driftu), to nie mam obaw
Kit Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Opublikowano 23 Maja 2008 spoko jest z kierą po drugiej stronie pierwsze dwa dni jest dziwnie ale idzie się szybko przyzwyczaic znowu jak wracam do polski to szukam dzwigni zmiany biegów w drzwiach a raz nawet zdarzyło mi się chwilę pod prąd w polsce jechać dopiero okrzyk mojej mamy i zjechałem na właściwy pas to tak jest jak sie długo w polsce nie jezdi Zobacz na strone auto trader czasami się trafi auto z kierą po właściwej stronie kolega ostanio kupił audi TT za dobrą cene dużo naszych rodaków na polskich blachach można kupic nawet od 3000 funtów niezłe auto i przekładkę kiery zrobić w polsce tylko nie wiem jak z homologacją teraz http://http://www.autotrader.co.uk/
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Furka fajna :th: zastanawiam się tylko co ona ma wspólnego z określeniem "Sport"?
Kit Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Opublikowano 23 Maja 2008 nie wiem ale w papierach ma wpisane sport może na wyspach inaczej klasyfikują
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 możliwe , spoko :th: pomaluj jeszcze te czarne dokładki pod kolor zderzaków i będzie git
Kit Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Opublikowano 23 Maja 2008 też tak myślę bo to nie wygląda dobrze i alumy fabtyczne małe trochę
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Stary , gdybyśmy mieli takie drogi w PL po jakich Ty codziennie pomykasz to większość jeździła by na 19`
kaj82 Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Furka fajna :th: zastanawiam się tylko co ona ma wspólnego z określeniem "Sport"? Się czepiasz, przecia widać jak wół że ma środek s line, a na wyspach moze to sie nazywac Sport, nie sądzisz??
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Maja 2008 Opublikowano 23 Maja 2008 Furka fajna :th: zastanawiam się tylko co ona ma wspólnego z określeniem "Sport"? Się czepiasz, przecia widać jak wół że ma środek s line, a na wyspach moze to sie nazywac Sport, nie sądzisz?? Się czepiasz , przecia ja nie mieszkam na wyspach i nie wiem jakie tam są oznaczenia więc zapytałem grzecznie
Kit Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Opublikowano 24 Maja 2008 witam nie wiem jak porównać twardość zawieszenia ale to jest dosyć twardę może zawieszenie jest sportowe w porównaniu z innym modelem jest duża różnica ale nie jestem pewny do końca czuje bardziej dołki i górki hehehe
carnivore1 Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 ładna ładna, fajnie wyglada zawieszenie bo chyba jest troche nizej niz standardowe... do takiego przeswitu wlasnie zmierzam...
Rekomendowane odpowiedzi