Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Prawo zemsty" /Law Abiding Citizen/

bardzo mi się podobał, co prawda zakończenie mocno średnie, ale ogólnie film dobry :good:

http://www.filmweb.pl/f475202/Prawo+zemsty,2009

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Prawo zemsty" /Law Abiding Citizen/

bardzo mi się podobał, co prawda zakończenie mocno średnie, ale ogólnie film dobry :good:

http://www.filmweb.pl/f475202/Prawo+zemsty,2009

za***isty film :good:

Opublikowano

"Furia" - niezły ale temat zemsty wyswiechtany. Gibson byl duzo lepszy w "Godzinie Zemsty"

Opublikowano

Avatar - myślałem, że będzie to kolejna komercyjna szmira, ale pomyliłem się, podoba mi się

Starcie Tytanów - mocno takie sobie, z mitologią zbytnio nie ma za dużo wspólnego, a ostatnie 10 min filmu przesadzone, za dużo akcji w tak krótkim momencie

Człowiek, który gapił się na kozy - szczerze ? straszna kupa

Wyspa tajemnic - bardzo fajny film, ze zwrotem akcji, którego się nie spodziewałem, polecam

Opublikowano

Avatar - mówiłem ci że za***isty :naughty:

Starcie Tytanów - jeszcze nie widziałem / juz widziałem w 3d taki lekki przygodowy filmik, żadnych fajerwerków

Człowiek który gapił się na kozy - zgadzam się, kupa..

Wyspa Tajemnic - :good:

:naughty:

Opublikowano

Furia-jak dla mnie kolejny dobrze zagrany film przez Gibsona :cool1: Polecam

Opublikowano

"Harold i Kumar uciekają z Guantanamo Bay " - polecam :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciacho :thumbdown:

The book of Eli -można obejrzeć :wink4:

Dont Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood - bardzo specyficzne poczucie humoru, słabe polskie tłumaczenia, dobrze znać angielski to można się pośmiać :good:

kick ass - taki hit polsatu ale przyjemnie się ogląda

clash of the titans :good:

Opublikowano

Stary prosze Cie ??? Poszedlem na ten film do kina z wielka nadzieja , namowilem moich kumpli , potem wszyscy lacznie z moja kobieta chcieli zwrotu kasy za bilety :polew: :polew: :polew: Ten film to zenada wg mnie . Caly czas czekalem az cos sie wydarzy ... Fabula... duzo juz bylo wiem ze ciezko wymyslac ale naprawde zlekka slaba.

Opublikowano

Stary prosze Cie ??? Poszedlem na ten film do kina z wielka nadzieja , namowilem moich kumpli , potem wszyscy lacznie z moja kobieta chcieli zwrotu kasy za bilety :polew: :polew: :polew: Ten film to zenada wg mnie . Caly czas czekalem az cos sie wydarzy ... Fabula... duzo juz bylo wiem ze ciezko wymyslac ale naprawde zlekka slaba.

O gustach sie nie dyskutuje :wink4:
Opublikowano

podobno Dżim karej wraca w wielkim stylu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

podobno Dżim karej wraca w wielkim stylu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Oj w wieeeellkim :decayed: Zapewne chodzi tu o "I Love You Philip Morris" - duża porcja dobrej komedii :naughty:

Polecam :good:

Opublikowano

Właśnie wróciłem z Robin Hooda, i faktycznie zupełnie inny od dotychczasowych, to jest prequel Robin Hooda tak naprawdę, ogolnie jestem zadowolony :cool1:

Opublikowano

Właśnie wróciłem z Robin Hooda, i faktycznie zupełnie inny od dotychczasowych, to jest prequel Robin Hooda tak naprawdę, ogolnie jestem zadowolony :cool1:

a sala nie ryła jak Russell mówił "w tej chwili wszyscy jestesmy anglikami" ??? bo jak ja bylem to polew z tego na maxa byl

Opublikowano

a sala nie ryła jak Russell mówił "w tej chwili wszyscy jestesmy anglikami" ??? bo jak ja bylem to polew z tego na maxa byl

:naughty: pusto było :wink4: wszyscy poszli na piaski czasu :wink4:
Opublikowano

:naughty: pusto było :wink4: wszyscy poszli na piaski czasu :wink4:

musze na to isc, ponoc fajna przygodówka...

Opublikowano

bylem na Clash of The Titans 3d no i film taki sobie :gwizdanie:

Opublikowano

warty polecenia Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet :good:

Opublikowano

warty polecenia Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet :good:

Fajny, ale te polskie tłumaczenie "The Girl With The Dragon Tattoo".... szkoda gadać.

Od siebie polecam Sex Drive. Nie przepadam za idiotycznymi, amerykańskimi komediami, ale przy tym filmie wielokrotnie miałem łzy w oczach - ze śmiechu oczywiście :naughty: