Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ide na 14:30 na "Duże dzieci" , zdam relacje jak wróce :wink4:

BTW obsada jak na komedie robi dobre wrażenie :good:

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja byłem wczoraj na filmie "Incepcja" i polecam. Fajnie się ogląda, ciekawy.

Opublikowano

ja się wybiorę jak przestaną "step up 3d" w kinach puszczać - bo teraz na to kolej - muszę przeczekać :naughty: :naughty:
Opublikowano

A ja byłem wczoraj na filmie "Incepcja" i polecam. Fajnie się ogląda, ciekawy.

no miałem dzis dylemat własnie pomiedzy "incepcja" a "duzymi dziecmi" , ale sie zjaram i na komedie jak znalazł :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Oglądałem :decayed: Taka o, szału nie robi, ale może być :decayed: Lepsze komedie się oglądało :wink4:

Opublikowano

bylem wczoraj na Incepcji i zdecydowanie polecam :good: lepiej sie najesc przed filmem bo jest dlugi

Opublikowano

no wróciłem z "Dużych dzieci" i powiem ze film nawrt nawet , do pośmiania , przynajmniej nie mam poczucia winy ze wsadziłem kase w błoto jak to było w przypadku ostatniego "Terminatora" lub niedawno "Predators"

Opublikowano

no wróciłem z "Dużych dzieci" i powiem ze film nawrt nawet , do pośmiania , przynajmniej nie mam poczucia winy ze wsadziłem kase w błoto jak to było w przypadku ostatniego "Terminatora" lub niedawno "Predators"

przestań - Duże Dzieci to gniot jakich mało. Jako obyczaj - ok, jako komedia - nieporozumienie. No chyba, że jako stare siedzisko inaczej odbierasz takie filmy :gwizdanie:

Opublikowano

No chyba, że jako stare siedzisko inaczej odbierasz takie filmy :gwizdanie:

dokładnie :good:

jestem pare lat starszy od bohaterów filmu wiec lepiej ich rozumiem :wink4:

Opublikowano

oni są w twoim wieku - 42. grali z Buzzerem jak mieli 12, a rzecz działa sie 30 lat później :cool1:

Opublikowano

bylem wczoraj na Incepcji i zdecydowanie polecam :good: lepiej sie najesc przed filmem bo jest dlugi

potwierdzam, dobry film :good:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 23:20_________________________________________________ostatnio oglądałem też na C+ "Trzy Królestwa" w reżyserii Johna Woo - warty uwagii :)

Opublikowano

"Trzy Królestwa" w kinie zrobił na mnie wrażenie :). Ale na dvd to już nie to samo :gwizdanie:

Opublikowano

"Trzy Królestwa" w kinie zrobił na mnie wrażenie :). Ale na dvd to już nie to samo :gwizdanie:

podobno jest wersja na DVD z większą ilością scen :) a film jest jednocześnie dłuższy :gwizdanie:

Opublikowano

właśnie skończyłem "Salt" z Jolie i Olbrychskim :decayed: ogólnie nie nudziłem się, efekty całkiem fajne, ale mogło być lepiej :wink4:

Opublikowano

właśnie skończyłem "Salt" z Jolie i Olbrychskim :decayed: ogólnie nie nudziłem się, efekty całkiem fajne, ale mogło być lepiej :wink4:

dajesz coś więcej, chcę na to iść :naughty:

Opublikowano

dajesz coś więcej, chcę na to iść :naughty:

ogólnie w miarę dobra sensacja :wink4: dużo zwrotów akcji, bijatyki czasami rodem z Matrixa prawie :decayed: jak kloś lubi takie kino to warto obejrzeć :cool1:

Opublikowano

ja wczoraj na "Niezniszczalnych" .

Arnold i Bruce Willis mieli "role" po jakieś 4 minuty :decayed:

Ogólnie dużo strzelania i mordobicia, tak że w połowie seansu zacząłem wodzić po sali w poszukiwaniu ładnych Lachonów :gwizdanie:

Opublikowano

własnie wróciłem z Salt, Angelina wszystkich rozpier*dala jak w Tomb Raider :decayed: finał troszkę zaskakujący, kino akcji do przyjęcia

Na minus Jolie z nikim się nie całuje, a tym bardziej nie pokazuje cycków :thumbdown::wink4:

Opublikowano

oglądałem właśnie Predators-masakra mało nie usnąłem ze dwa razy :no: - dajcie link do czegoś fajnego :wallbash: