Opublikowano 24 Stycznia 201115 l Gran Torino (jesli nie bylo) - pozycja obowiazkowa Oglądałem - świetny Turysta fajny filmik Właśnie kusił mnie ten tytuł aby mieć go w domowej kolekcji. Chyba się zdecyduję
Opublikowano 28 Stycznia 201115 l byłem dziś na Och, Karol 2 no i... kurde, naprawde dobra, polska komedia... jest smiesznie, miejscami mega smiesznie... Ja tam polecam
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l Avatar - w końcu obejrzałem Efekty rewelacja, pomysł na historyjkę też bedzie, ale już sama fabuła nie powala na kolana Jak już robili film z takim rozmachem, mogli go trochę lepiej opowiedzieć :gwizdanie:
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l Miesiąc z repertuarem mojej kobiety Jak zostać królem - Czarny łabędź - (świetna gra Natalie Portman)
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l Jarko w HD czy 3D oglądałeś?? w HD na blue-ray kozacko sie ogląda HD z c+ mam nagrane Daje rade
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l jak nie masz HDMI to pupa a nie HD a nagrywane to pewnie na dvd oglądałeś ... bez HDMI
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l jak nie masz HDMI to pupa a nie HD a nagrywane to pewnie na dvd oglądałeś ... bez HDMI Mam dekoder z nagrywarką z UPC podłączony do tv przez hdmi Jakość obrazu jest Ale nigdy nie sprawdzałem co lepiej: nagrane z dekodera czy BD z PS3 Na pewno sygnał jaki daje UPC jest wysokiej jakości i oglądanie filmów w HD jest naprawdę przyjemne
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l z PS3 na Blue-ray masz FullHD a z dekodera możesz mieć co najwyżej HD Ready
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l Turysta pozytywnie Czarnego Łabędzia oglądałem w 4 podejściach - za każdym razem musiałem przerwać, bo przerażony byłem to nie żaden horror, ale jest tak skręcony, takie kadry itd, że zwykła scena, gdzie dziewczyna idzie korytarzem mnie osobiście mroziła krew w żyłach nie wiem, czy ktoś już wymieniał, ale ja polecam "Salt", również z Andżeliną Jolie no i polskie 'klasyki' - Job, czyli ostatnia szara komórka Czas serferów
Opublikowano 29 Stycznia 201115 l jak nie masz HDMI to pupa a nie HD a nagrywane to pewnie na dvd oglądałeś ... bez HDMI Mam dekoder z nagrywarką z UPC podłączony do tv przez hdmi Jakość obrazu jest Ale nigdy nie sprawdzałem co lepiej: nagrane z dekodera czy BD z PS3 Na pewno sygnał jaki daje UPC jest wysokiej jakości i oglądanie filmów w HD jest naprawdę przyjemne z BD masz 1080p. Jedyny kanal, ktory nadaje Full HD to TVP HD - 1080i. reszta to 720p...
Opublikowano 30 Stycznia 201115 l jak nie masz HDMI to pupa a nie HD a nagrywane to pewnie na dvd oglądałeś ... bez HDMI Mam dekoder z nagrywarką z UPC podłączony do tv przez hdmi Jakość obrazu jest Ale nigdy nie sprawdzałem co lepiej: nagrane z dekodera czy BD z PS3 Na pewno sygnał jaki daje UPC jest wysokiej jakości i oglądanie filmów w HD jest naprawdę przyjemne z BD masz 1080p. Jedyny kanal, ktory nadaje Full HD to TVP HD - 1080i. reszta to 720p... Czytałem i już wiem... Lepiej podobno daje bezpośrednio satelita jak kablówka. Czasami również nowości dostępne w HD mimo iż są nadawane na kanale HD nie są w jakości HD...
Opublikowano 30 Stycznia 201115 l Locked Down/Osadzony - kompletny gniot i strata czasu, marna gra aktorska, fabuła cienka jak d*pa węża a i sceny walki kiepskie.