Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ciekawe filmy warte obejrzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten co grał Bane w Batmanie, ponoć dobry jest film.

Dobry dobry

Trzeba bedzie obejrzec

Filmweb.pl - filmy takie jak Ty™!

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Wyświetleń 435,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Atlas chmur" - mieszane odczucia, niby ciekawy ale zero akcji, niby do pomyślenia ale wychodzi się z niedosytem :eusathink: uważam, że warto oglądnąć ale czy iść na to do kina :whistling:

jak dla mnie 7/10

Opublikowano

jak ktos lubi ten rodzaj filmu to warto obejrzec

co prawda ma troche lat ale mi sie bardzo podoba

Formuła (2001) - Filmweb

Opublikowano

Ja polecam :

7493533_3.jpg

<br /><br />

Byłem w kinie już milion razy i jeszcze na zadnym filmie tyle bab nie ślimtało jednoczesnie ... :whistling::grin:

Opublikowano

Cześć filmoholicy:hi:Też macie problemy z filmami z takich stron jak Darkwarez,ExSite?Zasysam link(turbobit.net) i kiszka.Czasem idzie a czasem nic.Wie ktoś w czym leży problem?Każe jeszcze przepisywać kody,itp...O co kaman :eusathink:?

Opublikowano

Kupiłem takie TURBOBIT 30 DNI + GWARANCJA + AUTOMAT+ W 5 MINUT (2785446644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .Faktycznie nie widać tu wzmianki o premium,ale na e-mail dostałem info że jest to konto premium:whistling:.W przyszłości jakie warto zakupić?Egofiles,rapidgator,hellshare,turbobit?

Opublikowano
Kup konto premium :whistling:

Jak masz takie konto to wezme kiedys lapka na spota i pokażesz mi co i jak i zrobimy to u mnie bo ja dalej zasysam z chomika bo to zbyt skomplikowane jest ... a tak przy rybce w Zorach to opanujemy ... :decayed::wink:

---------- Post dopisany at 22:25 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ----------

Dzis odpalam 8 milionów ...

okladka_80_milionow_1.jpg

<br /><br />

Opublikowano

widziałem, widziałem

nawet fajny

Opublikowano
"Atlas chmur" - mieszane odczucia, niby ciekawy ale zero akcji, niby do pomyślenia ale wychodzi się z niedosytem :eusathink: uważam, że warto oglądnąć ale czy iść na to do kina :whistling:

jak dla mnie 7/10

pierwsze 30-40 minut ciężko załapać o co chodzi :grin:, wyszło w tym czasie około 8 Osób z sali ale po obejrzeniu całości stwierdziłem że mimo wszystko warty obejrzenia (3 godziny więc musiał się rozkręcić) :decayed:

W filmie mamy jednocześnie kilka wątków w różniej przestrzeni Czasu, stąd delikutaśne zagmatwanie :naughty:

Opublikowano
Kupiłem takie TURBOBIT 30 DNI + GWARANCJA + AUTOMAT+ W 5 MINUT (2785446644) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .Faktycznie nie widać tu wzmianki o premium,ale na e-mail dostałem info że jest to konto premium:whistling:.W przyszłości jakie warto zakupić?Egofiles,rapidgator,hellshare,turbobit?

Konto być może padło, poproś o nowe hasło bo to Ci nie działa. Najlepiej kupować u kogoś kto długo sprzedaje i nie koniecznie najtaniej żeby nie było takich problemów.

Opublikowano

Jaro,konto działa,nic nie padło.Wczoraj po ok.10 minutach zaczęło zasysac ale strasznie wolno.Kiedyś szybciej hulalo,ale faktycznie był inny sprzedawca i inne konto.Następnym razem znajdę innego kontrahenta.Chyba ze macie kogo polecić,no i jakie konto warto kupić z tych co wymieniłem?

wysłane za pomocą tapki2

Opublikowano

Na ale jak Ci zasysa wolno i musisz hasła wpisywać to pobierasz ale nie z poziomu premium. Co do sprzedawcy to chyba nie ma reguły. U jednego 100 osobom będzie działać, a Tobie akurat nie siądzie. Nie kupuj najtaniej bo coś tam chyba jest że cena niższa. Ja o tych kontach nie wiem zbyt wiele. Hellshare podobno Polski, turbobit od Ruskich. Ja je czasami oceniam z poziomu freeuser, jeżeli bangla to kupuję konto premium :)

Opublikowano

Ja mam inny sposób na pobieranie filmów. Chętni na PW, no chyba że można tutaj wstawić link do strony i wyjaśnić o co biega.

Opublikowano
Ja mam inny sposób na pobieranie filmów. Chętni na PW, no chyba że można tutaj wstawić link do strony i wyjaśnić o co biega.

Wstawiaj i wyjaśniaj.

Opublikowano

Trzeba sie zarejestrować na stronie rapids.pl i wykupić transfer, można to zrobić np przez sms-a lub konto bankowe. Na stronie rapids wklejamy link z filmem, najkorzystniej dodawać linki z rapidgator i pobieramy pełną prędkością naszego łącza.

Opublikowano
wykupić transfer

Zatem czym się to różni od tego o czym tu piszemy ? Już raz się dałem naciągnąć na konto multi premium i doszedłem do wniosku że jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego :grin:

Opublikowano

Praktykuje to od dwóch lat i jakoś nie narzekam. Transfer jest tani, zaglądałeś tam w ogóle kolego?